Pubquiz

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2017-2018
Datum en tijd
5 mrt. 2018 20:00 - 22:00
Locatie
Het Pakhuis

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Pubquiz

Pubquiz Simon van der Aa!

Dames en heren, let op, want het is weer bijna zo ver: de jaarlijkse Simon van der Aa pubquiz! De pubquiz zal dit jaar plaatsvinden op maandag 5 maart in het Pakhuis. In acht rondes van tien vragen met verschillende thema’s zal jullie kennis op allerlei gebieden worden getoetst.

Wat is de hoofdstad van Botswana? Wat is de officiële naam van Fergie? Wat is in vijf woorden het onderwerp van het arrest ‘Hollende kleurling’? Allemaal vragen waar jullie wellicht het antwoord op moeten weten....Maar wees gerust, jullie staan er niet alleen voor, want uiteraard zal de pubquiz ook dit jaar weer in teamverband plaatsvinden.

Opgeven kan zowel per team, als individueel door dit uiterlijk zaterdag 3 maart te mailen naar bestuur@simonvanderaa.nl. Teams mogen maximaal uit zes deelnemers bestaan. Aan de hand van de opgaves zullen we teams formeren, waarbij we proberen zoveel mogelijk aan ieders wensen te voldoen.

De pubquiz zal beginnen om 20:30 uur, maar vanaf 20.00 uur ben je welkom in het Pakhuis. Deelname is toegankelijk en gratis voor zowel leden, als niet-leden. Trommel je omgeving dus op, zorg dat je erbij bent en ga de strijd aan!