Lezing forensisch patholoog

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
27 feb. 2018 19:15 - 22:00
Locatie
Harmoniegebouw

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Lezing forensisch patholoog

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het beroep van een forensisch patholoog? Dan is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met één van de weinig forensisch pathologen die wij kennen in ons land!

Op dinsdag 27 februari a.s. organiseert de activiteitencommissie van Simon van der Aa een lezing die wordt verzorgd door forensisch patholoog drs. Pieter van Driessche! De heer Van Driessche verricht sectie op lichamen om de doodsoorzaak te achterhalen. Tijdens deze interessante lezing zal de heer Van Driessche vertellen over zijn werk als forensisch patholoog, maar zullen er ook spraakmakende zaken aan de orde komen waarin hij onderzoek heeft gedaan naar de doodsoorzaak. Uiteraard zal er voldoende tijd over zijn voor het stellen van vragen.

De lezing zal plaatsvinden in lokaal 1312.0012. in het Harmoniegebouw. Inloop is vanaf 19.15uur, waarna om 19.30 uur de lezing zal beginnen. Voor leden is de activiteit gratis en voor niet-leden bedragen de kosten slechts €5,-. Lijkt deze lezing je interessant? Meld je dan snel aan op www.simonvanderaa.nl. Hopelijk zien we je dan!