Bezoek Slachtofferhulp

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
13 mrt. 2019 11:00 - 16:00
Locatie
Groningen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Bezoek Slachtofferhulp

Zou je graag willen weten hoe je het beste om kan gaan met een slachtoffer van een ongeval of misdrijf? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het werk van Slachtofferhulp Nederland? Dan is dit je kans om het een en ander te weten te komen! 

Op woensdag 13 maart brengt Simon van der Aa een bezoek aan slachtofferhulp. Om 9:00 uur worden wij verwacht, waarna het programma begint met uitleg over het werk van de juridische afdeling van slachtofferhulp. Uiteraard zal er ook de gelegenheid zijn voor het stellen van vragen. Na deze uitleg zullen wij aansluiten bij een bijeenkomst van de medewerkers van slachtofferhulp zelf. Bij deze bijeenkomst zullen de instanties Schadefonds Geweldsmisdrijven en Perfectief herstelbemiddeling aan het woord komen. Een unieke kans om ook met deze twee instanties kennis te maken. 

Het programma duurt van 9:00 uur tot 12:00 uur. Lijkt het interessant om hierbij te zijn? Geef je dan snel op via www.simonvanderaa.nl. Er is maar een bepaald aantal plekken, dus wees er snel bij! 

Onze sponsoren