Kinderontvoering centrum Hilversum

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
19 mrt. 2018 10:00 - 15:00
Locatie
Hilversum

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Kinderontvoering centrum Hilversum

Hoe voorkom je een internationale kinderontvoering? Wat is internationale kinderontvoering eigenlijk, zowel civiel als strafrechtelijk gezien? Wat kan de politie en het Openbaar Ministerie doen in geval van een internationale kinderontvoering?

Ben je geïnteresseerd naar het antwoord op bovenstaande vragen?! Ga dan maandag 19 maart a.s. mee met Simon van der Aa naar het Centrum Internationale Kinderontvoering (IKO)! Het Centrum IKO is een onafhankelijke stichting die eenieder die te maken krijgt met (dreigende) internationale kinderontvoering bijstaat met advies, begeleiding, voorlichting en
mediation. Bij het Centrum IKO zijn juristen werkzaam met actuele kennis van het Haags Kinderontvoeringsverdrag en de Europese Verordening Brussel II bis. Zij kunnen ons alles vertellen over dit onderwerp en die mogelijkheid krijgen wij ook op maandag 19 maart! We worden om 10.00 uur verwacht in Hilversum, waarna we verschillende presentaties
krijgen over uiteenlopende onderwerpen zoals het werkveld in het Centrum IKO en het verloop van procedures bij in- en uitgaande ontvoeringen (en nog veel meer). Ook staat er in de middag een heerlijke lunch voor ons klaar! Het bezoek zal tot ongeveer 15.00 uur duren.


Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan gauw aan op www.simonvanderaa.nl, want vol=vol! Voor leden is de activiteit gratis en voor niet-leden bedragen de kosten slechts 5 euro.

Onze sponsoren