Tentamentrainingen AthenaStudies


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

AthenaStudies is een organisatie voor studenten, door topstudenten met een sterke focus op kwaliteit.

Onze docenten hebben dezelfde vakken gevolgd als jij, waardoor ze exact weten hoe het tentamen zo hoog mogelijk behaald kan worden. Bij AthenaStudies focussen we niet slechts op cijfers, maar vooral op de wijze waarin we jou zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.


Wie zijn onze docenten?
Als basis recruiten wij alle studenten met hoge resultaten. Vervolgens houden wij gerichte gesprekken met alle kandidaten om hierbij de sociale vaardigheden te testen. De studenten die het best relevante informatie kunnen overbrengen en daarmee het gat tussen de eigen kennis en de kennis van de studenten kunnen overbruggen, worden geselecteerd als docent voor AthenaStudies.

Hoe garanderen wij hoge kwaliteit?
Na de selectieprocedure ondergaan alle docenten een interne opleiding waar wij zowel fysiek, in geschreven vorm, en met videobeelden de aankomende docenten trainen. De samenwerking tussen deze technieken zorgt ervoor dat onze docenten goed voorbereid voor de groep staan.

Zodra een cursus voorbij is, beoordelen alle studenten de docent met een evaluatieformulier. Hiermee kunnen wij de prestaties van de docent in de praktijk in de gaten houden. Vervolgens wordt dit teruggekoppeld aan de docent om zo constante verbeteringen toe te kunnen passen.

Ons geschreven lesmateriaal
Bij de cursussen wordt zelfgeschreven lesmateriaal gebruikt. Dit lesmateriaal is geschreven door onze docenten met grote passie en omvat alle noodzakelijke informatie om het tentamen te behalen. Om de student zo goed mogelijk voor te bereiden, gebruiken we veelal onze eigen oefenvragen op tentamenniveau.

Onze partners