Hoofdpartner: De Haan Advocaten & Notarissen


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Hoofdpartner: De Haan Advocaten & Notarissendehaan.jpgDe Haan Advocaten & Notarissen is een kantoor met ambitie. Deze ambitie heeft in ruim 30 jaar geleid tot een kantoor met 80 juristen en totaal 160 medewerkers.

De 70 advocaten en 10 (kandidaat-)notarissen opereren vanuit 5 vestigingen uit het land – Groningen, Zwolle,  Leeuwarden, Assen en Almere -. Deze omvang maakt dat De Haan Advocaten & Notarissen op alle rechtsgebieden know-how in huis heeft en in elke regio de ins & outs kent van de (zakelijke) markt.

Onze cliënten – ondernemingen, (overheids-)instellingen en particulieren – waarderen onze groeiende en dynamische organisatiestructuur en herkennen de voordelen die hiermee samen gaan.

Deze groei maakt ook ruimte voor ontwikkeling van talent en voor samenwerking tussen onze medewerkers. Uitgebalanceerde, gespecialiseerde secties van vindingrijke advocaten en notarissen werken daarom op een hoog juridisch niveau.

Maar: met een laagdrempelig karakter en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor de cliënt, waarbij het belang van u als cliënt op nummer 1 staat.


Website: http://www.dehaanlaw.nl/

Onze partners