Hoofdpartner: Schaap Strafrechtadvocaten


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Hoofdpartner: Schaap StrafrechtadvocatenLogo_Schaap_Strafrechtadvocaten.jpgSchaap Strafrechtadvocaten


De Haan strafrechtadvocaten is deze zomer overgegaan in Schaap Strafrechtadvocaten.

De strafrechtadvocaten zijn allemaal meegegaan en verhuisd naar een nieuw kantooradres aan de Nieuwe Boteringestraat 5 te Groningen.

Een andere naam, maar dezelfde gedrevenheid en betrokkenheid bij onze cliënten.

Schaap Strafrechtadvocaten is het grootste gespecialiseerde strafrechtkantoor van Groningen. De advocaten zijn werkzaam door het gehele land. Onze drijfveer is dat een ieder recht heeft op de beste rechtsbijstand in strafzaken. Dit uit zich onder meer in een kritische blik op het optreden van justitie, gedrevenheid om het uiterste uit de zaak te halen en betrokkenheid bij de cliënt.


Onze advocaten zijn allen zeer ervaren en volledig gespecialiseerd in het strafrecht. Wij maken geen onderscheid naar gelang de verdenking. Daarnaast zijn wij deskundig in het verlenen van bijstand in zaken gerelateerd aan het strafrecht. Hierbij kunt u denken aan een afwijzing van een VOG-aanvraag, het opleggen van een cursus of onderzoek door het CBR, de sluiting van een pand door de burgemeester of (fraude) onderzoeken door de bank.


Ook slachtoffers en nabestaanden kunnen bij ons kantoor terecht voor begeleiding, advies en rechtsbijstand in een strafzaak. Wij kunnen bijstand verlenen bij het doen van aangifte en namens het slachtoffer of de nabestaande een vordering tot schadevergoeding indienen. Ook kunnen wij deze vordering namens het slachtoffer of de nabestaande toelichten op een zitting.


Schaap Strafrechtadvocaten is gevestigd aan de Nieuwe Boteringestraat 5 te (9712 PE) Groningen.

www.schaapstrafrecht.nl


Mr. Maartje Schaap

Mr. Evert van der Meer

Mr. Cees Eenhoorn

Mr. Wilke koopmans

Mr. Iris Djordjevic

Onze partners