Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

IMG_1902_1.JPG
IMG_1910_2.JPG
IMG_1909.JPG
IMG_1905.JPG

Los een moordzaak op met Crimibox!


Weet je niet goed wat te doen in je vrije tijd? Daar heeft Crimibox dé oplossing voor! 

Kruip in de huid van Sherlock Holmes en ga als detective aan de slag in een onopgeloste moordzaak. Samen met je online partner in crime ga je stap voor stap door de moordzaak tot je genoeg bewijzen hebt om de moordenaar te arresteren. Volg verdachten online, speur op het web en doe er alles aan om de moordenaar te ontmaskeren. 

Er zijn twee opties, we hebben analoge dossiers en digitale moordzaken. Bij een analoog dossier ontvang je het politiedossier met foto’s van de crime scene en bewijsmateriaal bij je thuis. Als je kiest voor een digitaal dossier, krijg je na aankoop direct alles wat je nodig hebt op een beveiligde website. 

Ga als beginnende detective aan de slag met Schild, Kost of Undercover. Ben je de nieuwe Sherlock Holmes, dan is ons nieuwste dossier Oorlog perfect voor jou!

Het maakt niet uit of het regent of dat de zon schijnt, een Crimibox kan je op elk moment van de dag spelen. Net zoals een echte moordzaak dus. Geniet nu nog van 10% korting met de code SIMON10. Zien we je op de crime scene, detective?

 https://shop.crimibox.com