Dominus Cursus


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Dominus Cursus

Logo_uil_.png

Wie is Dominus Cursus? 

Dominus is een organisatie die voor en door studenten is opgericht. Zij bieden tentamentrainingen aan die door getrainde repetitoren worden gegeven. De repetitor heeft dat vak zelf al met een 8 of hoger afgerond. Daarnaast krijg je een uitgebreid lespakket thuisgestuurd waarin precies staat welke stof je moet leren en waar oefenvragen in staan. Op die manier heb jij een goede, volledige voorbereiding op jouw tentamen! 

Daarnaast kunnen kan Dominus je ook helpen en begeleiden bij het schrijven van je scriptie. Dominus begrijpt dat je als een berg op kunt zien tegen het schrijven van je scriptie, terwijl dit juist de kers op de taart van je studietijd is. Dominus kan  je helpen structuur en tempo in het schrijfproces te houden. In één-op-één sessies met jouw persoonlijke begeleider ben jij intensief bezig met jouw scriptie. Ook worden jouw stukken snel gecontroleerd, waardoor jouw schrijfproces sneller en soepeler verloopt. Op die manier studeer jij vlot af en behaal jij een mooi resultaat!

Dominus is tevens altijd op zoek naar nieuwe repetitoren! Dus heb jij een 8 of hoger gehaald voor een vak, lijkt lesgeven jou wel wat en zou jij graag een studie gerelateerde bijbaan hebben? Neem dan vooral een kijkje op: https://dominuscursus.nl/vacatures/student-docent/

Onze partners