Juridische sponsoren


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Wat is een vereniging zonder zijn sponsoren?

Zoals het kopje al zegt: wat is een vereniging zonder zijn sponsoren? Sponsoring is een grote inkomstenbron voor heel veel verenigingen. Daarnaast is sponsoring een leuke en goede manier om meer naamsbekendheid voor uw eigen bedrijf of organisatie te creëren. Simon van der Aa is heel actief op social media en heeft daar dan ook een groot bereik. Daarnaast schrijft de Asegacommissie drie keer per jaar een magazine welke wordt verspreid onder alle leden maar ook wordt verstuurd naar kantoren en bedrijven. Uw naam kan digitaal, schriftelijk of door middel van mond-tot-mondreclame worden verspreid. Simon van der Aa brengt bijvoorbeeld elk jaar weer bezoeken aan verschillende kantoren dus ook daar zijn mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie in het zonnetje te zetten. 

Samenwerken? Simon van der Aa heeft een aantal sponsorpakketten opgesteld zodat geïnteresseerde bedrijven elk gewenst steentje kunnen bijdragen aan het voortbestaan van Simon van der Aa. Wij bieden standaardpakketten aan, maar er is ook de mogelijkheid om geheel naar eigen wens een pakket samen te stellen. Er zijn daarmee genoeg mogelijkheden te bedenken om zo elkaar verder te helpen! Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende pakketten en mogelijkheden? Mail gerust naar: extern@simonvanderaa.nl. 

Dankzij onze sponsoren is het dan ook mogelijk om vele leuke activiteiten te organiseren voor zowel leden als niet-leden. Wij willen natuurlijk niets liever dan laten zien dat strafrecht in de praktijk net zo leuk is, of misschien wel leuker, als strafrecht in de theorie! Onze dank is dan ook groot! 

Nieuwsgierig wie Simon van der Aa een warm hart toewensen? Bekijk de verschilende subkoppen! 

Onze sponsoren