Juridische sponsoren


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Wat is een vereniging zonder zijn sponsoren?

Dankzij onze sponsoren is het mogelijk om vele leuke activiteiten te organiseren voor zowel leden als niet-leden. Onze dank is dan ook groot. Nieuwsgierig wie Simon van der Aa een warm hart toewensen? Scroll dan verder naar beneden! De Haan Advocaten & Notarissen

logo_de_haan_.jpg


De Haan Advocaten & Notarissen is een kantoor met ambitie. Deze ambitie heeft in ruim 30 jaar geleid tot een kantoor met 80 juristen en totaal 160 medewerkers.

De 70 advocaten en 10 (kandidaat-)notarissen opereren vanuit 5 vestigingen uit het land – Groningen, Zwolle,  Leeuwarden, Assen en Almere -. Deze omvang maakt dat De Haan Advocaten & Notarissen op alle rechtsgebieden know-how in huis heeft en in elke regio de ins & outs kent van de (zakelijke) markt.

Onze cliënten – ondernemingen, (overheids-)instellingen en particulieren – waarderen onze groeiende en dynamische organisatiestructuur en herkennen de voordelen die hiermee samen gaan.

Deze groei maakt ook ruimte voor ontwikkeling van talent en voor samenwerking tussen onze medewerkers. Uitgebalanceerde, gespecialiseerde secties van vindingrijke advocaten en notarissen werken daarom op een hoog juridisch niveau.

Maar: met een laagdrempelig karakter en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor de cliënt, waarbij het belang van u als cliënt op nummer 1 staat.

Website: http://www.dehaanlaw.nl//

Hertoghs advocaten

HERTOGHS_logo_MR_CMYK.jpg


Hertoghs advocaten: for the worst case the best scenario

“Een van de mooie dingen bij Hertoghs was dat je als stagiair vanaf het eerste moment als volwaardig kantoorgenoot meedraait binnen deze praktijk.”

Inderdaad delen wij graag onze kennis en passie met gemotiveerde en getalenteerde Masterstudenten belasting- en/of strafrecht. Tijdens een stage van 4 weken bieden wij je de kans om onder de hoede van een coach kennis te maken met een gespecialiseerd kantoor als het onze. Zo zul je een bijdrage leveren aan het oplossen van juridische uitdagingen en aanschuiven bij de wekelijkse vaklunch en het maandelijks EP (Education Permanente). Maar je gaat ook mee naar een gesprek met een cliënt, de Belastingdienst of een zitting. Zoals een stagiair het verwoordt:

“Tijdens een stage bij Hertoghs advocaten krijg je enerzijds veel juridisch-inhoudelijke ervaring mee, anderzijds heeft de menselijke kant van de advocatuur ook de aandacht. Het is bijzonder om na dagen lang een dossier te hebben doorgespit, in de Rechtbank de persoon achter dat dossier te ontmoeten. Je wordt je direct bewust van de impact die een procedure op de cliënt kan hebben. Deze betrokkenheid bij de cliënt motiveert om hard te werken en het onderste uit de kan te halen. Ook als stagiair merk je dit al snel. Dit is één van de punten die een stage bij Hertoghs advocaten-belastingkundigen uniek maakt.”

Uiteraard vind je meer informatie over kantoor, de praktijk en de mensen op onze website www.hertoghsadvocaten.nl. Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons op kantoor? Schroom dan niet en richt je stageverzoek met cv en studieresultaten tot onze Managing Director Peter van der Westerlaken (Westerlaken@hertoghsadvocaten.nl). Mocht de reisafstand groot zijn dan kan er in overleg gezorgd worden voor huisvesting in Breda.

Website: http://www.hertoghsadvocaten.nl/nl/studenten//

NautaDutilh

logo_ND_zonder_achtergrond.png


NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere, onafhankelijke advocatenkantoren in Europa.

NautaDutilh heeft naam gemaakt met innovatiekracht, oplossingsgerichtheid en grote kennis van cliënten, sectoren en relevante netwerken. Telkens weer zijn onze advocaten betrokken bij baanbrekende zaken en ontwikkelingen. We waren dit al in 1794. Toen adviseerden we Nederlandse bankiers in onderhandelingen met de Amerikaanse regering over de financiering van de opbouw van Washington DC.

Nog steeds beschikken we over uitmuntende juridische kennis en inventiviteit. We zijn sterk in het doorgronden van nieuwe en complexe situaties en vinden daar goede oplossingen voor. Die kennis en ervaring passen we ook toe op minder complexe zaken. Deze werkwijze vertaalt zich in toegevoegde waarde voor cliënten en langdurige business partnerships. Dankzij de vaak decennia lange hechte banden met vooraanstaande kantoren in het buitenland, zijn we in staat op grensoverschrijdende zaken de best gekwalificeerde specialisten in te zetten. Ons grootste belang is immers het vinden van de beste en meest efficiënte oplossing voor cliënten.

Website: https://www.nautadutilh.com/nl/  

Onze sponsoren