41e Kandidaatsbestuur


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

GEZOCHT: BESTUUR 2021-2022

Voor het jaar 2021-2022 is Simon van der Aa op zoek naar een nieuw bestuur!

Heb jij affiniteit met het strafrecht en criminologie, wil je nieuwe mensen leren kennen, connecties opbouwen en jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen? En lijkt het jou daarnaast leuk om een jaar aan het roer te staan van de leukste en gezelligste studievereniging van Groningen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! 

Als lid van het bestuur ben je, samen met je bestuursgenoten, verantwoordelijk voor het draaiende houden van de vereniging. Daarnaast ben je het gezicht naar buiten toe en het aanspreekpunt voor de leden.

Naast dat je er ontzettend veel van leert, het erg goed op je CV staat en je je netwerk uitbreidt, houd je er ook een super gezellig jaar aan over met vriendschappen voor het leven! Kortom, ben jij klaar voor een nieuw avontuur en een onvergetelijk jaar? Solliciteer dan nu!

Mail vandaag nog je motivatie en je CV naar bestuur@simonvanderaa.nl. De functies waar je voor kan solliciteren zijn: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Intern en Commissaris Extern. Kijk voor meer informatie over de taken van de verschillende bestuursleden op onze website. Mocht je vragen hebben over een bestuursjaar of een bepaalde functie, schroom dan niet om contact op te zoeken met één van ons. Solliciteren kan tot vrijdag 12 maart 23:59 uur 2021.

WhatsApp_Image_2021-03-06_at_09.05.01.jpeg

Onze partners