Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Ilse Ekkel
Hallo iedereen! Mijn naam is Ilse Ekkel, ik ben 21 jaar en momenteel derdejaars in de bachelor Nederlands recht. Al vanaf mijn veertiende wist ik het zeker, ik wil advocaat worden. Tijdens mijn studie kwam ik er al snel achter dat mijn hart in het strafrecht ligt. Ik zal dit jaar de functie van voorzitter van de activiteitencommissie vervullen. Dit jaar gaan wij ervoor zorgen dat er leuke en leerzame activiteiten worden georganiseerd en we hopen een fantastisch jaar neer te zetten. Ik hoop dat we jullie daar zien!

Vice-voorzitter - Sofie Hertsenberg
Hallo! Mijn naam is Sofie en ik ben 22 jaar oud. Ik zit momenteel in m’n derde jaar van m’n bachelor Nederlands recht en komend jaar ben ik vice-voorzitter van de activiteitencommissie. Het civiele recht en strafrecht hebben al sinds het begin van m’n studie m’n interesse en daarom heb ik er voor gekozen om een commissie te gaan doen bij Simon van der Aa. Komend jaar zal ik samen met de rest van de groep veel leuke en interessante activiteiten gaan organiseren om zo een inkijkje te kunnen geven in het strafrecht in de praktijk!

Secretaris - Mark de Boer
​Ciao! Ik ben Mark de Boer, de secretaris van de huidige activiteitencommissie! Ik ben 20 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn bachelor met de afstudeerrichting IT-recht. Na de reis naar Barcelona afgelopen jaar heb ik besloten om actief lid te worden bij Simon van der Aa! Ik kijk uit om komend jaar veel leuke activiteiten te organiseren!

Penningmeester - Noreen van Dijk
Hoi allemaal! Mijn naam is Noreen van Dijk en ik ben 20 jaar oud. Ik zit op dit moment in het tweede jaar van de bachelor Nederlands Recht. Strafrecht en criminologie vind ik het meest interessante rechtsgebied. Daarom heb ik ook gekozen voor een commissie bij Simon van der Aa. Ik kijk er naar uit om volgend jaar activiteiten te organiseren voor iedereen die deze interesse deelt. Zo kunnen we op een leuke manier kennis maken met strafrecht in de dagelijkse praktijk!

Commissaris Promo - Lisanne Wiggers
​Hoi! Mijn naam is Lisanne Wiggers en ik ben 20 jaar. Op moment van schrijven juni 2018 zit ik in het tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik heb besloten om aankomend studiejaar actief te worden bij Simon. Dit omdat ik het meeste geïnteresseerd ben in het Publiekrecht en met name het strafrecht. Simon organiseert dan ook te gekke activiteiten gerelateerd aan het strafrecht. Aankomend studiejaar hoop ik als lid van de activiteitencommissie bij te dragen aan de super toffe activiteitenagenda. De functie die ik zal gaan vervullen is die van commissaris promo. 

Onze sponsoren