Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Iris Gerrits

Hoi allemaal! Mijn naam is Iris Gerrits en ben 21 jaar oud. Ik zit in mijn derde jaar Nederlands Recht en zal aankomend jaar de functie voorzitter vervullen binnen de activiteitencommissie. Ik heb altijd al een passie gehad voor het strafrecht. De activiteitencommissie is de perfecte gelegenheid om het strafrecht een keer in de praktijk mee te maken. Afgelopen jaar hebben er ontzettend veel interessante activiteiten plaatsgevonden. Dit jaar zullen wij ons best voor jullie gaan doen om weer een geslaagd jaar neer te zetten, met nieuwe, nog leukere activiteiten. Ik hoop dat we jullie daar zien!

Vice-voorzitter - Julia van der Horst

Mijn naam is Julia van der Horst, ik ben 19 jaar en ik begin na de zomer aan mijn tweede jaar van de bachelor IT-recht. Het strafrecht is voor mij het spannendste en interessantste rechtsgebied en daarom heb ik besloten om actief lid bij Simon van der Aa te worden. Het lijkt mij leuk om in de praktijk al bezig te gaan met het strafrecht en de activiteitencommissie biedt daar de kans voor. Ik kijk erg uit naar het aankomende jaar waarbij wij als commissie leuke, interessante en leerzame activiteiten zullen organiseren!

Secretaris - Rianne Bakker

Mijn naam is Rianne Bakker, ik ben 22 jaar en zit nu in het derde jaar van mijn bachelor Nederlands Recht. Volgend jaar ga ik beginnen met de master Privaatrecht. Ik heb voor Simon van der Aa gekozen omdat ik het strafrecht naast het privaatrecht ook erg interessant vind, het is dan ook een mooie aanvulling op mijn master privaatrecht. Het lijkt mij heel leuk om samen met de anderen maandelijks leuke, interessante en vooral ook gezellige activiteiten te organiseren om zo ook het een en ander mee te krijgen van de strafrechtspraktijk. Ik verwacht dat het een leerzaam, maar vooral erg gezellig jaar gaat worden. 

Penningmeester - Puck van Roosmalen

Hallo allemaal! Mijn naam is Puck van Roosmalen, ik ben 20 jaar en ga aankomend jaar het tweede jaar van de bachelor IT-recht doen. Ik ben actief lid geworden bij Simon van der Aa, omdat ik erg geĆÆnteresseerd ben in strafrecht en criminologie. Daarnaast lijkt het mij erg leuk om met een gezellige groep meiden activiteiten in deze richting te organiseren. Ik ben de nieuwe penningmeester van de activiteitencommissie en heb heel erg veel zin om aan de slag te gaan! Wij gaan onze uiterste best doen om aankomend jaar leuke, leerzame maar vooral gezellige activiteiten te organiseren!

Commissaris Promo - Diana Garcea

Mijn naam is Diana Garcea en ik ben derdejaars student Nederlands Recht. Het strafrecht vind ik een heel interessant rechtsgebied en de activiteiten die Simon van der Aa organiseert spreken me ook erg aan. Vandaar dat ik me dit jaar graag wil inzetten voor deze vereniging! Komend jaar vervul ik de functie als Commissaris Promo binnen de Activiteitencommissie. Ik heb er heel veel zin in en samen met mijn commissie hopen we ook dit jaar weer gezellige, interessante en nieuwe activiteiten te organiseren. Hopelijk zien we je daar!

Onze sponsoren