Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Eva Mulder
​Hoi! Ik ben Eva Mulder, 19 jaar oud en momenteel bezig met het tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Vanaf het moment dat ik op kamers ging in Groningen, ben ik lid geworden van Simon van der Aa. Vooral om meer mensen in de stad te leren kennen maar natuurlijk ook omdat het strafrecht altijd mijn aandacht trekt. Door de toegankelijkheid van de vereniging voelde de sfeer meteen goed en begin ik nu aan mijn eerste jaar als actief lid binnen Simon van der Aa. Ik heb heel veel zin om samen met de commissie drie mooie edities van de Asega te schrijven en me zo nog meer te verdiepen in het strafrecht. Alvast veel leesplezier!

Vice-voorzitter - Ilse de Jong
Hoi allemaal! Mijn naam is Ilse de Jong en ik ben 24 jaar. Nadat ik vorig jaar de Togamaster heb afgerond ben ik nu bezig met het resterende deel van de specialisaties Strafrecht en Privaatrecht van de master Nederlands recht. Aangezien het strafrecht mij het meest aanspreekt, heb ik gekozen voor Simon van der Aa. Aankomend jaar zal ik de functie van algemeen redacteur vervullen in de Asegacommissie. Ik kijk erg uit naar een jaar als actief lid van Simon van der Aa en wens jullie veel leesplezier!

Secretaris - Marcel Benjamins
Hoi, mijn naam is Marcel Benjamins en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn tweede jaar van de bachelor IT-recht. Het strafrecht spreekt me erg aan en daarom ben ik lid geworden bij Simon van der Aa. Naast de vele activiteiten en borrels die georganiseerd worden is het ook gewoon een ontzettend gezellige vereniging. Ik woon in Groningen en wil graag een wat actiever studentenleven daarom heb ik besloten om actief lid te worden bij Simon van der Aa. Dit jaar zit ik in de Asegacommissie waarin ik de functie secretaris heb. Ik kijk er ontzettend naar uit om aankomend jaar weer drie leuke, spannende en boeiende Asega’s te maken met mijn commissieleden. Tot in de Asega!

Commissaris Lay-out - Nicole Dolinski
Hoi! Ik ben Nicole Dolinski en ik ben 19 jaar oud. Momenteel ben ik bezig met het tweede jaar van de bachelor IT-recht. Ondanks dat ik deze richting volg, wil ik later graag de kant van het strafrecht op. Helaas is het niet mogelijk om in de bachelor al de richting strafrecht te kiezen, vandaar dat ik ook lid
ben geworden bij Simon van der Aa. Op die manier kan ik mij ook nu al bezig houden met het strafrecht. Ik heb ontzettend veel zin om mij samen met mijn commissiegenoten te verdiepen in verschillende onderwerpen van het strafrecht. Dit studiejaar zal ik de lay-out van de tweede en derde Asega verzorgen. Daarnaast zal ik ook stukken schrijven voor deze edities. Ik wens jullie allemaal alvast veel leesplezier!

Algemeen Redacteur - Ilja van Wijnen
Hallo! Ik ben Ilja van Wijnen, ik ben 19 jaar en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Aankomend jaar zal ik de functie van algemeen redacteur vervullen binnen de Asegacommissie. Ik ben actief lid geworden bij Simon van der Aa omdat ik strafrecht een heel interessant rechtsgebied vind en natuurlijk ook omdat Simon super gezellig is! Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik samen met mijn commissiegenoten drie mooie edities van de Asega zal neerzetten en ik wens jullie veel leesplezier!

Algemeen Redacteur - Jenny Dijkstra
Hallo! Mijn naam is Jenny Dijkstra en ik ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in het tweede jaar van de bachelor IT-recht. Al voordat ik aan de studie begon had ik een grote interesse voor criminaliteit. Tijdens het eerste jaar is deze interesse steeds groter geworden. Toen ik de kans kreeg om dit jaar deel uit te maken van de Asegacommissie van Simon van der Aa, kon ik die natuurlijk niet laten liggen. Ik wens jullie veel plezier bij het lezen van de Asega’s!

Onze sponsoren