Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Sophie van Onck

Hoi! Mijn naam is Sophie van Onck en ik ben 20 jaar oud. Aankomend jaar zal ik de functie voorzitter vervullen van de Asegacommissie. Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn bachelor Nederlands recht. De reden dat ik actief lid wil zijn bij Simon van der Aa is dat het strafrecht mij erg aantrekt. Ik kijk er zeer naar uit om drie mooie edities van de Asega neer te zetten met mijn commissiegenoten.

Vice-voorzitter- Véronique Wessel

Hee hoi! Mijn naam is Véronique Wessel, ik ben 21 jaar en ik studeer komend studiejaar af aan de Bachelor Nederlands recht. Omdat ik nog thuiswonend ben en daardoor niet echt in het studentenwereldje zit, wilde ik beginnen met een nevenactiviteit. Ik ben gelijk toen ik ben begonnen met studeren lid geworden bij Simon van der Aa, en het leek me nu een goed moment om actief lid te worden! Dit jaar zal ik de functie 'algemeen redacteur' vervullen en hoop daarbij mijn mede-commissieleden goed te kunnen ondersteunen! Tot snel in de Asega!

Secretaris - Saskia van der Velden

Mijn naam is Saskia van der Velden en ik ben in 2016 begonnen als pre-master student aan de RUG. Ik verwacht komend collegejaar te beginnen met de master Nederlands recht in de richting Strafrecht en Staats & Bestuur, daarnaast zal ik de rol van secretaris bij de Asega gaan vervullen. Ik heb er ontzettend veel zin in om actief lid te zijn bij Simon van der Aa en mijn schrijfvaardigheden te verbeteren door te schrijven voor de Asega. Iemand zei ooit tegen mij: “dingen van dingen vinden is echt jouw ding”. Ik heb er dan ook vertrouwen in dat we drie prachtige en originele edities gaan uitbrengen komend jaar.

Commissaris Lay-out - Tjitske Nooitgedagt

Hoi iedereen! Mijn naam is Tjitske Nooitgedagt, 22 jaar en ik volg sinds februari de masters Nederlands recht met de specialisatie strafrecht en notarieel recht. Naast het studeren is de Asega-commissie een ideale mogelijkheid om actief te zijn bij Simon van der Aa en ook nog extra te verdiepen in strafrechtelijke thema’s. Als commissaris Lay-out heb ik de extra uitdaging om de Asega zo mooi mogelijk uit te brengen. Ik heb erg veel zin in het komend jaar en wens iedereen alvast veel leesplezier!

Algemeen Redacteur - Jimmy Girigori

Hi! Mijn naam is Lou Jimmy Girigori en ik ben 29 jaar oud. Ik ben vanuit Curaçao hier komen studeren aan de RUG. Ik ben nu bezig met mijn derde jaar Bachelor Nederlands recht en ik ben algemeen redacteur binnen de Asegacommissie. Ik hoop dat mijn stukken in de Asega jullie aandacht kunnen trekken en het lezen tot een plezier maakt.

Algemeen Redacteur - Matthijs de Bruin

Hallo allemaal, mijn naam is Matthijs de Bruin, ik ben 20 jaar en ik ik zit nu in het derde jaar Nederlands recht. Ik ben lid geworden van Simon omdat ik me meer wil verdiepen in het strafrecht en criminologie. Hopelijk brengen we een paar goede edities uit en kan ik daar als algemeen redacteur aan bijdragen! Tot de volgende editie!


Onze sponsoren