Buitenlandsereiscommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

BRC.jpg
V.l.n.r Anne van Dijk, Leonie van Dis, Marcel Benjamins, Amber Heidema, Quincy Veltmaat

Buitenlandse reiscommissie

Amber Heidema Voorzitter
Leonie van Dis Vicevoorzitter
Anne Van Dijk Secretaris
Marcel Benjamins Penningmeester
Quincy Veltmaat Commissaris Promo


De buitenlandse reiscommissie organiseert jaarlijks een leerzame maar vooral gezellige studiereis naar een buitenlandse stad! Naast het organiseren van op strafrecht gerichte activiteiten, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de rechtbank, een advocatenkantoor of een gevangenis, wordt er ook genoeg tijd besteed aan de plaatselijke cultuur. Kortom: een studiereis met zowel een serieuze als een feestelijke insteek! Istanbul, Dublin, Lissabon geen stad is ons te gek! Afgelopen studiejaar zijn we met de buitenlandse reis naar de bruisende stad Florence geweest! Naast de buitenlandse reis organiseren zij ook de binnenlandse dag dit jaar!

E-mailadres: bureco@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Amber Heidema 

Hi allemaal! Mijn naam is Amber Heidema, 22 jaar oud en ik volg momenteel de Master Nederlands recht met de specialisatie Strafrecht. Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik affiniteit heb met het strafrecht. Simon van der Aa is dan ook bij uitstek de vereniging waar ik deze passie verder kan ontwikkelen. Dit jaar is mijn tweede actieve jaar binnen de vereniging. Dit jaar heb ik het voorrecht dat ik mijzelf de voorzitter van de Buitenlandsereiscommissie mag noemen. Het lijkt mij een hele uitdaging om samen met de commissie de verantwoordelijkheid te dragen voor het plannen van een binnen- en buitenlandse reis. Ik vertrouw erop dat mijn commissiegenoten en ik samen gaan zorgen voor spectaculaire reizen naar indrukwekkende bestemmingen. Ik kijk er in ieder geval onwijs naar uit! Zie ik jullie op onze volgende reis?!


Vicevoorzitter - Leonie van Dis

Hee, mijn naam is Leonie van Dis en ik ben 22 jaar en momenteel bezig met de Bachelor Nederlands Recht. Na lang niet actief te zijn geweest bij een studievereniging, is dit mijn eerste jaar als actief lid binnen Simon van der Aa en wat een geluk dat ik dan direct in deze geweldig commissie terecht ben gekomen! Ik heb de rol van vicevoorzitter op me genomen en zal Amber, als voorzitter, en de rest van de commissie ondersteunen waar nodig! Ik heb een passie voor strafrecht, gezelligheid en reizen. Kortom, de buitenlandse reis is in goede handen bij mij! Ik ben ervan overtuigd dat dit jaar er eentje voor in de boeken wordt!


Secretaris - Anne van Dijk

Hi! Mijn naam is Anne van Dijk en ik neem dit jaar de secretarisfunctie van de Buitenlandse reiscommissie binnen Simon van der Aa op mij. Ik ben actief geweest bij diverse (studie)verenigingen en werk momenteel bij het Kadaster. Ik heb gesolliciteerd bij Simon, omdat de vereniging voelt als een grote familie en ik daarnaast interesse heb in het strafrecht. Ik heb nog niet eerder mogen deelnemen aan een studiereis, daarom vind ik het extra leuk om deels verantwoordelijk te zijn voor de organisatie. Ik kijk erg uit naar het komende commissiejaar en hoop dat jullie je allemaal gaan inschrijven voor onze reis!


Penningmeester - Marcel Benjamins

Hoi! Ik ben Marcel Benjamins en ik ben 20 jaar. Ik zit alweer in het derde jaar van de bachelor IT-recht. Het strafrecht sprak mij altijd al erg aan en daarom heb ik vorig jaar besloten om actief lid te worden bij de leukste vereniging van Groningen, Simon van der Aa. Afgelopen jaar was ik de secretaris van de Asegacommissie en dit jaar vervul ik de functie van penningmeester binnen de buitenlandse reiscommissie. Als commissie zitten we vol ideeën om er weer een ontzettend leuke reis van te maken. Al heeft de vorige commissie de lat wel hoog gelegd, ben ik er zeker van dat ik samen met mijn commissiegenootjes weer een fantastische reis van ga maken!

 

Commissaris Promo - Quincy Veltmaat

Heehee, mijn naam is Quincy Veltmaat, ik ben 21 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan mijn master Strafrecht. Na een jaar in de congrescommissie te hebben gezeten, heb ik niet lang na hoeven te denken over een tweede Simonjaar. Naast de interessante activiteiten wilde ik de gezelligheid die Simon te bieden heeft zeker niet missen! Een goede mix die ik samen met mijn lieve commissie ook laat terugkomen op de buitenlandse reis. Hoop jullie daar allemaal te zien!

Onze sponsoren