Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter en Secretaris - Rutger Korten

Hoi, mijn naam is Rutger Korten en ik ben dit jaar zowel de voorzitter als de secretaris van de Buitenlandse Reiscommissie. Ik ben momenteel bezig met mijn bachelor Nederlands Recht. Ik ben lid geworden bij Simon van der Aa omdat het strafrecht mij altijd al heeft geïnteresseerd en omdat ik een aantal heel leuke mensen ken dat actief is bij de vereniging. Ik baalde tijdens alle leuke activiteiten die ik gedurende het afgelopen jaar heb bijgewoond dat ik niet eerder actief lid ben geworden. Maar nu ben ik eindelijk actief en meteen ook bij de mooiste commissie: de Buitenlandse Reiscommissie. Hier komen strafrecht en mijn liefde voor reizen perfect bij elkaar. Wij gaan er alles aan doen om een legendarische reis neer te zetten en met deze fantastische commissie heb ik daar ontzettend veel zin in!

Vice-voorzitter - Emma de Groot

Hallo! Mijn naam is Emma de Groot en ik ben 21 jaar. Komend jaar zal ik actief zijn als vicevoorzitter van de Buitenlandse Reiscommissie. Ik ben lid geworden van Simon van der Aa omdat ik zeer geïnteresseerd ben in strafrecht en criminologie. Vorig jaar was ik actief als algemeen redacteur in de Asegacommissie. Toen kwam ik erachter dat lid zijn van Simon van der Aa niet alleen heel leerzaam is, maar bovenal erg gezellig. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we er dit jaar weer iets moois van gaan maken met z’n allen!

Penningmeester - Niek Bijlholt

Hallo daar! Leuk dat je onze pagina bekijkt! Mijn naam is Niek Bijlholt en als 19 jarige ben ik een van de jongste actieve leden. Ik zit in het tweede jaar van mijn bachelor Nederlands Recht en vorig jaar ben ik lid van deze vereniging geworden. Afgelopen februari ben ik mee geweest met de buitenlandse reis naar Athene. Dit vond ik een geweldige en vooral gezellige ervaring. Omdat ik het zo naar mijn zin had in deze vereniging heb ik besloten om zelf te gaan solliciteren om actief lid te worden. Inmiddels ben ik penningmeester van de Buitenlandse Reiscommissie en mag ik samen met mijn commissiegenoten een reis neerzetten. Ondanks dat de bestemming geheim is, ben ik er van overtuigd dat deze reis weer ontzettend leuk gaat worden!

Commissaris Promo - Nynke Smit

Hoi! Ik ben Nynke Smit en ik zal dit jaar de rol van commissaris promo vervullen. Ik ben alweer 22 lentes jong en zit in het laatste jaar van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid. Ik ben sinds kort lid van Simon van der Aa, omdat ik het strafrecht erg interessant vind en ik graag meer wil ervaren van dit rechtsgebied. Ik ben dol op reizen en zoek graag het avontuur op. Vandaar dat ik actief ben bij de Buitenlandse Reiscommissie! Naast de buitenlandse reis organiseren we dit jaar ook de binnenlandse reis. Ik heb er ontzettend veel zin om samen met mijn lieftallige commissie deze reizen te organiseren!


Onze sponsoren