Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Linde de Boer
Hey, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de Buitenlandsereiscommissie. Mijn naam is Linde de Boer en momenteel mag ik mijzelf de voorzitter noemen. Ik ben 21 jaar en bezig met mijn bachelor Nederlands Recht. Het zal je denk ik niet verrassen dat ik vooral het strafrecht interessant vind. Met die gedachte en de goede verhalen over Simon van der Aa, heb ik afgelopen jaar besloten te solliciteren. Dit jaar wordt dus de buitenlandse reis en de binnenlandse reis georganiseerd door ons! Ik kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend veel zin heb om samen met mijn commissiegenootjes een gezellig jaar neer te zetten.             

Vice-voorzitter - Matthijs de Bruin
Hee iedereen, ik ben Matthijs de Bruin, ik begin dit jaar met mijn master straf- en privaatrecht en dit is mijn tweede actieve jaar bij Simon van der Aa. Na vorig jaar in de Asegacommissie te hebben gezeten, organiseer ik dit jaar de buitenlandse- en binnenlandse reis. Ik weet zeker dat ik samen met mijn commissiegenootjes twee topreizen neer ga zetten! Hopelijk zien we jullie daar!

Secretaris - Maartje van Heerde
Hoi! Ik ben Maartje van Heerde, 20 jaar oud en ik ben straks derdejaars student Nederlands Recht. Omdat ik strafrecht een heel leuk en interessant rechtsgebied vind en Simon van der Aa mij een gezellige verenging leek, heb ik besloten actief lid te worden. Ik voel me vereerd om als secretaris met deze leuke mensen in de Buitenlandse reiscommissie te zitten en ga m’n best doen om een supertoffe reis voor jullie neer te zetten!          

Penningmeester - Lou Jimmy Girigori
Hi! Mijn naam is Lou Jimmy Girigori en als 30-jarige weet ik wel zeker dat ik de oudste ben binnen de vereniging. Met leeftijd komt ervaring. Vorig commissiejaar was ik actief als algemeen redacteur in de Asegacommissie en ben ik met de Reiscommissie mee naar Barcelona gegaan. Het was heel leuk en gezellig. Hierdoor heb ik besloten om nog een commissiejaar te doen als actief lid binnen Simon van der Aa. Deze keer als penningmeester van de Buitenlandsereiscommissie. Ik ben ervan overtuigd dat ik dit jaar samen met mijn commissiegenoten een top reis ga organiseren.

Commissaris Promo - Frerik Rorink
Hoi, mijn naam is Frerik Rorink en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer IT-recht, maar heb altijd al enorm veel interesse in het strafrecht gehad. Na 2 jaar de stad afgestruind te hebben, leek het me toch eens tijd om iets actiefs te doen. Ik ben gepassioneerd door reizen en hoop dit over te kunnen brengen op anderen. Zelf ben ik nog niet eerder mee geweest op de buitenlandse reis, maar ik hoor altijd lovende geluiden. Hierdoor twijfel ik er geen moment aan dat mijn commissiegenoten en ik ook dit jaar weer iets leuks neer zullen zetten!

Onze sponsoren