Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Marloes van de Kamp

Hoi! Mijn naam is Marloes, ik ben twintig jaar en ik begin straks aan het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Na een heel gezellig commissiejaar met de BRC afgelopen jaar, heb ik besloten om nog een jaar actief lid te blijven bij Simon, dit jaar in de congrescommissie. Het organiseren van twee kroegcolleges en het congres lijkt mij een hele mooie uitdaging. Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar en naar mijn verwachting gaat het helemaal goed komen met mijn gezellige commissiegenootjes! Ik hoop jullie allemaal te zien bij de kroegcolleges en het congres, tot dan!

Vice-voorzitter - Sanne Roorda

Hai. Mijn naam is Sanne en ik zal komend jaar de rol van vice-voorzitter in de congrescommissie gaan vervullen. Momenteel ben ik bezig met mijn master Nederlands recht met de specialisatie Strafrecht en een extra curriculum Criminologie. Hierover ben ik super enthousiast en daarom heb ik ook besloten om te gaan solliciteren voor een commissie bij Simon van der Aa. Omdat ik erg enthousiast was over afgelopen congres heb ik besloten om voor deze commissie te solliciteren. Samen met mijn commissie denk ik super interessante kroegcolleges te gaan verzorgen en een geweldig, interessant en leerzaam congres neer te zetten. Niet vergeten te komen dus.

Secretaris - Floortje Buddingh

Hoi! Ik ben Floortje Buddingh', 21 jaar en aankomend jaar ben ik de secretaris van de congrescommissie van Simon van der Aa. Ik ben inmiddels alweer derdejaars student Nederlands Recht en hoop verder te gaan in het strafrecht. Vorig jaar heb ik de functie van vice-voorzitter van de buitenlandse reiscommissie vervuld en ik kon het nog niet aan om daarna afscheid te nemen van de vereniging. Om die reden heb ik gekozen om nog een jaar een functie binnen een commissie van Simon van der Aa te vervullen. Dit jaar hoop ik met de congrescommissie leuke en leerzame kroegcolleges en een interessant congres te organiseren. Ik ben ervan overtuigd dat dit samen met mijn commissie helemaal goed gaat komen!

Penningmeester - Annemijn Weken

Mijn naam is Annemijn Weken, ik ben 21 jaar en hoop volgend studiejaar te kunnen beginnen met mijn master Nederlands recht met als afstudeerrichting Strafrecht. Al vanaf het begin van mijn studie vind ik strafrecht een erg interessant en leuk rechtsgebied, vandaar dat Simon van der Aa mij als studievereniging erg aansprak. Naast het rechtsgebied waar de vereniging zich op richt, vond ik ook de openheid en gezelligheid van Simon van der Aa erg fijn. Na vorig jaar een aantal keer mee te zijn geweest met een activiteit, besloot ik dit jaar te solliciteren voor een functie binnen de Congrescommissie. Samen met mijn commissie hoop ik een interessant congres en twee leuke kroegcolleges neer te zetten en er bovendien een fantastisch jaar bij Simon van der Aa van te maken!

Commissaris Promo - Lukas Laarman

Mijn naam is Lukas Laarman, ik ben 20 jaar en zit in het derde jaar van de bachelorrichting IT-recht. Ik ben naast strafrecht geĆÆnteresseerd in het intellectueel eigendomsrecht en het bestuursrecht. Ik ben dit jaar commissie gaan doen bij Simon van der Aa, omdat het vooral een hele gezellige vereniging is en daarnaast lijkt het mij leuk om de kroegcolleges en het congres te organiseren. Zie jullie daar!

Onze sponsoren