Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Rianne Bakker
Hallo iedereen! Mijn naam is Rianne, ik ben drieëntwintig jaar en ik ben op dit moment bezig met de master Privaatrecht. Na een heel gezellig commissiejaar met de Activiteitencommissie afgelopen jaar, heb ik besloten om nog een jaar actief lid te blijven bij Simon, dit jaar in de congrescommissie. Het organiseren van twee kroegcolleges en het congres lijkt mij een ontzettend leuke uitdaging. Samen met mijn commissie ga ik er voor zorgen dat de kroegcolleges en het congres een succes gaan worden. Ik hoop jullie dan daar ook allemaal te zien!

Vice-voorzitter - Puck van Roosmalen
Hallo allemaal! Mijn naam is Puck van Roosmalen, ik ben 21 jaar en ga aankomend jaar het derde jaar van de bachelor IT-recht doen. Ik ben actief lid geworden bij Simon van der Aa, omdat ik erg geïnteresseerd ben in strafrecht en criminologie. Na een heel gezellig commissiejaar te hebben gehad met de Accie als Penningmeester, heb ik besloten nog een jaar actief lid te blijven bij Simon van der Aa, dit jaar in de Congrescommissie. Samen met mijn commissie hoop ik een interessant Congres en twee leuke kroegcolleges neer te zetten. Ik hoop jullie daar dan ook allemaal te zien!

Secretaris - Quincy Veltmaat
Heehee, ik ben Quincy Veltmaat, 20 jaar en ben dit jaar bezig met mijn 3e jaar van mijn Bachelor Nederlands recht. Ik heb strafrecht altijd al interessant gevonden en daarom was de keuze voor Simon van der Aa een vrij logische. Ik verheug mij erop om samen met mijn gezellige commissie twee kroegcolleges en een congres te organiseren. Hopelijk tot dan!

Penningmeester - Jop van Heijningen
Hallo, ik ben Jop van Heijningen en ik ben dit jaar begonnen aan de master Staats- en bestuursrecht. Het afgelopen jaar was ik actief bij verschillende studieverenigingen en ik heb er ontzettend veel zin in om mij komend jaar in te zetten voor Simon van der Aa. Als penningmeester kijk ik er erg naar uit om samen met deze commissie, naast twee leerzame kroegcolleges, ook een onvergetelijk congres te organiseren.

Commissaris Promo - Melissa van Suijlekom
Ik ben Melissa van Suijlekom en ben 23 jaar oud. Ik heb in januari de Bachelor Nederlands recht afgerond en ben in februari begonnen met de Master Strafrecht en Criminologie. Het leek mij leuk om actief lid te worden van Simon van der Aa en zo meer van het strafrecht in de praktijk te zien en nieuwe mensen te leren kennen. Dit jaar ga ik dan ook de taak van Commissaris Promo vervullen in de Congrescommissie. Ik heb heel veel zin in komend jaar. Samen met mijn leuke commissie gaan we twee leuke en interessante kroegcolleges en natuurlijk een leuk en leerzaam congres organiseren. 

Onze sponsoren