Lustrumcommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

lustrum_foto_commissie_goed.tif.jpg
V.l.n.r. Lisa Alblas, Karin Zijlstra, Quincy Veltmaat, Emma Keijzer, Manouk Egberink, Nienke Egbers

Lustrumcommissie

Quincy Veltmaat Voorzitter
Lisa Alblas Vicevoorzitter
Karin Zijlstra Secretaris
Manouk Egberink Penningmeester
Emma Keijzer Commissaris Juridische Activiteiten
Nienke Egbers Commissaris Evenementen

De lustrumcommissie zet zich in om in 2020 een spetterend achtste lustrum van Simon van der Aa neer te zetten! De commissie is in december 2019 opgericht en is al druk bezig met de voorbereidingen. Met hun enthousiasme zullen deze 5 dames en heer een leuk, leerzaam maar vooral feestelijk lustrum organiseren! Inmiddels is het thema bekend. Het achtste Lustrum van Simon van der Aa zal in het teken staan van het thema 'Terug in de Tijd'. De lustrumweek zal plaatsvinden van 16 november t/m 19 november. Houdt voor opgave en prijs de socials en de website in de gaten!


E-mailadres: lustrum2020simonvanderaa@gmail.com


Quincy Veltmaat – Voorzitter

Heehee, mijn naam is Quincy Veltmaat, ik ben 21 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan mijn master Strafrecht. Naast commissaris promo in de Buitenlandse Reiscommissie zal ik dit jaar ook de rol van voorzitter binnen de Lustrumcommissie op mij nemen. Aangezien het lustrum maar één keer in de vijf jaar voorkomt, is het een soort once in a lifetime-kans. Ik heb dan ook erg veel zin in aankomend jaar en ben ervan overtuigd dat ik samen met mijn lieve commissie een onvergetelijk lustrum neer zal zetten


Lisa Alblas – Vicevoorzitter

Hey hoi! Ik ben Lisa Alblas, 19 jaar oud en eerstejaars in de bachelor rechtsgeleerdheid. Ik ben sinds kort lid van Simon van der Aa omdat ik graag erachter wil komen waar mijn interesse in het recht ligt. Komend jaar zal ik de functie van vicevoorzitter vervullen in de Lustrumcommissie. Ik hoop dat het een super lustrum wordt volgend jaar, ik kijk er al naar uit! 


Karin Zijlstra – Secretaris

Halloo! Mijn naam is Karin Zijlstra, ik ben 19 jaar oud en zit in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands Recht. Het strafrecht heb ik altijd al enorm interessant gevonden en daarom ben ik na de zomer lid geworden bij Simon van der Aa. Na een tijdje ben ik actief lid geworden, namelijk als secretaris van de Lustrumcommissie. De vereniging is al bijna veertig jaar hartstikke gezellig en dit mogen we vieren door in november 2020 een prachtige lustrumweek neer te zetten met deze geweldige commissie. Wij zitten vol enthousiasme en ideeën en hopen jou tegen te komen in deze lustrumweek!


Manouk Egberink – Penningmeester

Hoi allemaal! Ik ben Manouk Egberink, 22 jaar en doe momenteel een pre-master Nederlands recht. Afgelopen jaar heb ik mijn HBO Rechten diploma behaald en ik wilde daarna graag nog doorstuderen. Vanwege mijn interesse in het strafrecht en de leuke verhalen over Simon van der Aa, heb ik besloten om ook actief lid te worden binnen de vereniging. Komend jaar gaan wij als commissie met z’n zessen knallen om een onvergetelijk lustrum neer te zetten, ik heb er heel veel zin! 


Emma Keijzer – Commissaris Juridische Activiteiten

Hoi hoi! Ik ben Emma Keijzer, 22 jaar en zit momenteel in mijn eerste jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en vierde jaar van de bachelor Psychologie. Mijn interesse ligt bij het strafrecht omdat dit een mooie combinatie is van Rechten en Psychologie. Komend jaar zal ik samen met mijn commissie het lustrum verzorgen. Ik heb heel veel zin in het organiseren van het lustrum en hopelijk wordt het een schitterende week!


Nienke Egbers – Commissaris Evenementen

Hi! Mijn naam is Nienke Egbers. Ik ben 20 jaar oud en momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands Recht. Ik was er al heel snel achter dat ik strafrecht toch wel het allerleukste vind, vandaar ook mijn keuze voor Simon van der Aa. Dit is mijn eerste actieve jaar bij een vereniging, maar ik voel mij helemaal op mijn plek hier en heb enorm veel zin in dit jaar. Ik heb de functie commissaris evenementen bij de Lustrumcommissie. Samen met mijn commissiegenootjes gaan we een fantastisch lustrum neerzetten in november 2020. Zien we je daar?

Onze partners