Lustrumcommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

lustrum_foto_commissie_goed.tif.jpg
V.l.n.r. Lisa Alblas, Karin Zijlstra, Quincy Veltmaat, Emma Keijzer, Manouk Egberink, Nienke Egbers

Lustrumcommissie

Er zitten geen leden in deze groep

De lustrumcommissie zet zich in om in 2020 een spetterend achtste lustrum van Simon van der Aa neer te zetten! De commissie is in november 2019 opgericht en is al druk bezig met de voorbereidingen. Met hun enthousiasme zullen deze 5 dames en heer een leuk, leerzaam maar vooral feestelijk lustrum organiseren! Inmiddels is het thema bekend. Het achtste Lustrum van Simon van der Aa zal in het teken staan van het thema 'Terug in de Tijd'. De lustrumweek zal plaatsvinden van 22 t/m 25 november 2021. Houdt voor opgave en prijs de socials en de website in de gaten!


E-mailadres: lustrum2020simonvanderaa@gmail.com


Quincy Veltmaat – Voorzitter

Heehee, mijn naam is Quincy Veltmaat, ik ben 22 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan mijn master Arbeidsrecht. Afgelopen jaar heb ik de vakken van mijn master strafrecht afgerond en destijds ook gesolliciteerd voor de Lustrumcommissie. Aangezien het lustrum maar één keer in de vijf jaar voorkomt, is het een soort once in a lifetime-kans. Gezien de huidige omstandigheden was het voor ons lastig om een lustrum neer te zetten, maar desondanks ben ik daar samen met mijn lieftallige commissie in geslaagd. Ik hoop jou dan ook graag te zien op ons lustrum van 22 t/m 25 november 20201


Lisa Alblas – Vicevoorzitter

Hey hoi! Ik ben Lisa Alblas, 19 jaar oud en tweedejaars van de bachelor fiscaal recht. Ik ben ook de extern van de buitenlandse studiereis commissie van de GFE. Dit jaar zal ik de functie van vicevoorzitter vervullen in de Lustrumcommissie. Ik hoop dat het een super lustrum wordt dit jaar, ik kijk er al naar uit! 


Karin Zijlstra – Secretaris

Halloo! Mijn naam is Karin Zijlstra, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Het strafrecht heb ik altijd al enorm interessant gevonden en daarom ben ik lid geworden bij Simon van der Aa. Na een tijdje ben ik actief lid geworden, namelijk als secretaris van de Lustrumcommissie. De vereniging is ondertussen al veertig jaar hartstikke gezellig en dit mogen we vieren door in november 2021 een prachtige lustrumweek neer te zetten met deze geweldige commissie. Ondanks de omstandigheden hopen wij een mooie week neer te zetten en jou tegen te komen in de lustrumweek!


Manouk Egberink – Penningmeester

Hoi allemaal! Ik ben Manouk Egberink, 23 jaar oud en doe momenteel een pre-master Nederlands recht, in februari hoop ik te beginnen met mijn master. Vanwege mijn interesse in het strafrecht en de leuke verhalen over Simon van der Aa, heb ik afgelopen jaar besloten om ook actief lid te worden binnen de vereniging. Dit jaar gaan wij als commissie met z’n zessen knallen om een onvergetelijk lustrum neer te zetten, ik heb er heel veel zin en hoop jullie daar te zien!


Emma Keijzer – Commissaris Juridische Activiteiten

Hoi hoi! Ik ben Emma Keijzer, 23 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en volg daarnaast de master Klinische Psychologie. Mijn interesse ligt bij het strafrecht omdat dit een mooie combinatie is van Rechten en Psychologie. Komend jaar zal ik samen met mijn commissie het lustrum verzorgen. Ik heb heel veel zin in het organiseren van het lustrum en hopelijk wordt het een schitterende week!


Nienke Egbers – Commissaris Evenementen

Hi! Mijn naam is Nienke Egbers, 21 jaar oud en ik zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Dit is mijn eerste actieve jaar bij een vereniging en ben dan ook erg blij met mijn keuze voor Simon van der Aa. De vereniging voelt als een gezellige familie en ik heb het ontzettend naar mijn zin als commissaris evenementen van de lustrumcommissie. Samen met mijn commissiegenoten gaan we een fantastisch lustrum neerzetten in november 2021. Zien we je daar?

Onze partners