Lustrumcommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

lustrum_foto_commissie_goed.tif.jpg
V.l.n.r. Lisa Alblas, Karin Zijlstra, Quincy Veltmaat, Emma Keijzer, Manouk Egberink, Nienke Egbers

De lustrumcommissie zet zich in om in 2021 een spetterend achtste lustrum van Simon van der Aa neer te zetten! De commissie is in november 2019 opgericht en is al druk bezig met de voorbereidingen. Met hun enthousiasme zullen deze 5 dames en heer een leuk, leerzaam maar vooral feestelijk lustrum organiseren! Inmiddels is het thema bekend. Het achtste Lustrum van Simon van der Aa zal in het teken staan van het thema 'Terug in de Tijd'. De lustrumweek zal plaatsvinden van 22 t/m 25 november 2021. Houdt voor opgave en prijs de socials en de website in de gaten!


E-mailadres: lustrum2020simonvanderaa@gmail.com


Quincy Veltmaat – Voorzitter

Hee, mijn naam is Quincy Veltmaat, ik ben 23 jaar oud en ik zit momenteel in de afrondende fase van de masters Strafrecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en Privaatrecht. Mijn studententijd loopt dus aardig op zijn einde en niets is beter dan afsluiten met een spetterend lustrum! Samen met mijn lieftallige lustrummeiden gaat dat zeker lukken. Het heeft even geduurd, maar gezien de huidige versoepelingen lijkt het erop dat Simon van der Aa in november haar 8e lustrum kan vieren onder ‘normale’ omstandigheden. Ik hoop jou dan ook graag te zien op ons lustrum van 22 t/m 25 november 2021


Lisa Alblas – Vicevoorzitter

Hey hoi! Ik ben Lisa Alblas, 20 jaar oud en derdejaars student van de bachelor fiscaal recht. Ik ben de commissaris intern van het bestuur van de GFE, ook werk ik als adviseur bij een zorgverzekeraar. Dit jaar zal ik de functie van vicevoorzitter vervullen in de Lustrumcommissie. Ik hoop dat het een super lustrum wordt dit jaar, ik kijk er al naar uit!


Karin Zijlstra – Secretaris

Halloo! Mijn naam is Karin Zijlstra, ik ben 21 jaar oud en ben na de zomer begonnen met de master Nederlands Recht, specialisatie Privaatrecht. Volgend jaar wil ik ook de vakken van de specialisatie strafrecht volgen. Het strafrecht heb ik namelijk altijd enorm interessant gevonden en daarom ben ik in 2019 actief lid geworden bij Simon van der Aa als secretaris van de Lustrumcommissie. Door corona houdt deze gezellige commissie langer aan dan gebruikelijk, een geluk bij een ongeluk. In de tussentijd ben ik ook secretaris van de Activiteitencommissie geweest en inmiddels ben ik secretaris van het 41ste bestuur van Simon van der Aa. De Lustrumcommissie gaat gelukkig ook gewoon door en wij hopen in november 2021 eindelijk ons achtste lustrum met jullie te mogen vieren tijdens een prachtige lustrumweek. Zie ik jullie daar?


Manouk Egberink – Penningmeester

Hoi allemaal! Ik ben Manouk Egberink, 24 jaar oud en ga in september beginnen met de master Strafrecht. Naast dat ik penningmeester ben van deze commissie, ben ik inmiddels ook penningmeester van het 41ste bestuur van Simon van der Aa. Vanwege corona hebben wij het afgelopen jaar helaas geen lustrum kunnen neerzetten, maar wij hebben er goeie hoop op dat dat dit jaar wel gaat gebeuren!! We gaan met z’n zessen knallen om een onvergetelijk lustrum neer te zetten, ik heb er heel veel zin en hoop jullie daar natuurlijk allemaal te zien!


Emma Keijzer – Commissaris Juridische Activiteiten

Hoi hoi! Ik ben Emma Keijzer, 24 jaar en zit momenteel in mijn derde jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en volg daarnaast de master Klinische Psychologie. Mijn interesse ligt bij het strafrecht omdat dit een mooie combinatie is van rechten en psychologie. Komend jaar zal ik samen met mijn commissie het lustrum verzorgen. Ik heb heel veel zin in het organiseren van het lustrum en hopelijk wordt het een schitterende week!


Nienke Egbers – Commissaris Evenementen

Hi! Mijn naam is Nienke Egbers, 22 jaar oud en na de zomer begin ik met de masters Arbeids- en Ondernemingsrecht. In 2019 ben ik lid geworden bij Simon van der Aa als Commissaris Evenementen bij de Lustrumcommissie. Het jaar daarop ben ik vicevoorzitter geweest van de buitenlandse reiscommissie. Inmiddels ben ik ook Commissaris Intern van het 41ste bestuur van Simon van der Aa. Een druk jaar dus, maar ik heb er ontzettend veel zin in! Wij hopen dan ook eindelijk in november 2021 ons lustrum te kunnen vieren met iedereen. Zien we je daar? 

Onze partners