Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Marjorie Drees

Hi! Mijn naam is Marjorie Drees en ik ben 22 jaar oud. Al vroeg wist ik dat ik verder wilde gaan in het strafrecht en ik hoop dan ook na de zomer te beginnen met een master die gericht is op het strafrecht. Al een aantal jaar ben ik lid van Simon van der Aa en ik ben al met veel activiteiten mee geweest, maar dit jaar heb ik besloten ook echt actief lid te willen worden. De verschillende activiteiten die je moet organiseren om vervolgens af te sluiten met de Pleitwedstrijd, is voor mij de reden geweest om voor deze commissie te solliciteren. We kijken er enorm naar uit om alle trainingen en de wedstrijd te organiseren en ik weet zeker dat we een gezellig jaar tegemoet gaan!

Vice-voorzitter - Patrick Zoeten

Mijn naam is Patrick Zoeten, 21 jaar oud en op dit moment derdejaarsstudent Nederlands recht. In de loop van mijn studie ben ik erachter gekomen dat mijn interesse het meest ligt bij het strafrecht. Om naast mijn studie ook met het strafrecht bezig te zijn besloot ik vorig jaar actief lid te worden van Simon van der Aa. Na een succesvol jaar in de congrescommissie, ben ik nu trots lid van de pleitcommissie. Samen met mijn commissiegenoten hoop ik een leerzaam, gezellig en succesvol jaar te beleven bij Simon van der Aa!

Secretaris - Bo Dekker

Mijn naam is Bo, ik ben 20 jaar en zit in het derde jaar van mijn studie. Omdat Simon van der Aa een kleine, maar super gezellige vereniging is, ben ik dit jaar voor mijn tweede jaar actief lid. Afgelopen jaar zat ik in de activiteitencommissie en dit jaar ben ik secretaris van de pleitcommissie. Ik hoop op een leuk en leerzaam jaar en heb er in ieder geval super veel zin in! 

Penningmeester - Rianne Dreijer

Hoi allemaal! Mijn naam is Rianne. Ik ben 21 jaar en ik hoop volgend studiejaar aan mijn master te beginnen. Verder houd ik erg van lezen en kickboks ik graag. Vorig commissiejaar was ik actief bij de Asegacommissie. Door de gezelligheid binnen de vereniging en de leuke activiteiten die er georganiseerd worden, wilde ik graag nog een jaar actief lid zijn. Ik vind het dan ook heel erg leuk om te mogen zeggen dat ik me dit jaar in mag zetten voor de pleitcommissie. Door de pleittrainingen en de pleitwedstrijd van Simon van der Aa ben ik heel enthousiast geworden over het pleiten en ik kijk er ook erg naar uit om dit zelf met mijn commissie te mogen organiseren.

Commissaris Promo - Shannon Terpstra

Mijn naam is Shannon Terpstra en ik ben 23 jaar. Op dit moment ben ik mijn bachelor Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen aan het afronden. Sinds het begin van mijn rechtenstudie heb ik een passie voor het Strafrecht en daarom ben ik actief lid geworden bij Simon van der Aa. Ik ben komend jaar de commissaris promo van de pleitcommissie. Aangezien het van groot belang is dat rechtenstudenten hun pleitvaardigheden goed ontwikkelen, zal ik daarom met mijn commissie de pleittrainingen- en wedstrijd gaan organiseren. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en ben ervan overtuigd dat het een heel leuk jaar gaat worden!Onze sponsoren