Persoonlijke stukjes


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Voorzitter - Daniëlle Trippenzee
Hoi, ik ben Daniëlle, 20 jaar oud en in de herfst derdejaars student IT-recht. Ik hoop na het behalen van mijn bachelor te beginnen aan de master Strafrecht dus leek het mij leuk om actief te worden bij Simon van der Aa. Naast mijn actief lidmaatschap hier, zet ik me ook nog in voor de studievereniging Diephuis en stichting Het Juridisch Spreekuur. De verschillende activiteiten die je moet organiseren om vervolgens af te sluiten met de Pleitwedstrijd, is voor mij de reden geweest om voor deze commissie te gaan. Ik kijk er enorm naar uit om alle trainingen en de wedstrijd te organiseren en ik weet zeker dat we een gezellig jaar tegemoet gaan!

Vice-voorzitter - Laura Zijp
Hoi! Mijn naam is Laura, ik ben 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Dit jaar zal ik met veel plezier de functie van vice-voorzitter gaan vervullen. Omdat ik graag meer van het strafrecht in de praktijk wil weten ben ik actief lid geworden bij Simon van der Aa. Ik kijk uit naar een gezellig jaar!

Secretaris - Nynke Renders
Mijn naam is Nynke Renders, ik ben 21 jaar en zit in het derde jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Ik heb besloten om actief lid te worden bij Simon van der Aa, omdat ik strafrecht erg interessant vind en Simon van der Aa altijd leuke activiteiten organiseert. Komend  jaar vervul ik de functie van secretaris van de pleitcommissie. Ik heb ontzettend veel zin om samen met de andere commissieleden leerzame en leuke activiteiten te organiseren!

Penningmeester - Amber Heidema
Hi allemaal! Mijn naam is Amber Heidema, 21 jaar oud en ik ben momenteel een derdejaars Nederlands recht student. Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik affiniteit heb met het strafrecht. Om mijn passie voor dit rechtsgebied meer vorm te geven heb ik besloten dit jaar actief lid te worden bij Simon van der Aa. Het is naar mijn mening van belang dat rechtenstudenten communicatief vaardig worden en dat ze daarnaast hun pleitvaardigheden ontwikkelen tijdens de studie. Pleiten wordt doorgaans als zeer eng ervaren door studenten. Ik wil mij daarom inzetten voor laagdrempelige en gemoedelijke trainingen zodat de deelnemers goed voorbereid zijn voor de studentenrechtbank en de eventuele toekomst. Ik vertrouw erop dat mijn commissiegenoten en ik er samen een onwijs leerzaam, uitdagend en gezellig jaar van gaan maken. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Commissaris promo - José Horsten
Hoi iedereen! Mijn naam is José Horsten, twintig jaar oud en bezig met het derde jaar van de Bachelor Nederlands Recht. Ik heb altijd al een grote interesse gehad voor het strafrecht en ben het tijdens de studie alleen nog maar leuker gaan vinden. Om deze reden ben ik actief lid geworden bij Simon van der Aa en zal ik aankomend jaar de functie van Commissaris Promo vervullen bij de Pleitcommissie. Ik kijk uit naar een gezellig en leerzaam jaar met het organiseren van veel pleit- en communicatietrainingen en natuurlijk de Nationale Pleitwedstrijd. Hopelijk zie ik je daar!

Onze sponsoren