Kantoorbezoek - Anker & Anker

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
21 sep. 2023 15:00 - 17:00
Locatie
Ossekop 11, 8911 LE Leeuwarden

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Kantoorbezoek - Anker & Anker

Op donderdag 21 september brengt Simon van de Aa weer haar jaarlijkse bezoek aan het kantoor Anker & Anker strafrechtadvocaten in Leeuwarden. Hier zullen wij een lezing krijgen van strafrechtadvocaat Tjalling van der Goot en schuift zijn kantoorgenoot Ronald Knegt ook aan. Hij is sinds een jaar werkzaam bij het kantoor Anker & Anker. 


Eveneens als de gebroeders Anker is Tjalling van der Goot een bekende in het strafrechtadvocatuur. Zo is hij onder andere landelijk bekend geworden door het verdedigen van Robert M. in de Amsterdamse zedenzaak en het verdedigen van de 33 ‘blokkeerfriezen’. 
Tjalling zal vertellen over zijn werk als strafrechtadvocaat, bekende zaken die het kantoor gedaan heeft en enkele specifieke onderwerpen. Ook zal er volop ruimte zijn voor vragen. Het kantoorbezoek zal traditioneel worden afgesloten met een borrel bij Paddy O’Ryan. 

Meld je snel aan voor deze activiteit via de website, want VOL = VOL!!  Voor leden is deze activiteit kosteloos en voor niet-leden bedragen de kosten €5,-.

Tot dan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het boetebeding (art. 48 Huishoudelijk Reglement). Je kan je tot 48 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos afmelden.