Pleitcommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

IMG_1754.jpeg
V.l.n.r.: Naomi van der Meulen, Julia Theelen, Amber Horrel, Verena Oosterom, Margot Feringa.

Pleitcommissie

Amber Horrel Voorzitter
Julia Theelen Vicevoorzitter
Verena Nicole Oosterom Secretaris
Margot Feringa Penningmeester
Naomi van der Meulen Commissaris promo


De pleitcommissie verzorgt gedurende het jaar verschillende pleittrainingen bij kantoren en een communicatietraining. Hiervoor worden o.a. communicatietrainers, advocaten, OvJ’s en andere mensen uit de praktijk gevraagd. Dit alles in aanloop naar het sluitstuk van het commissiewerk; de Nationale Strafpleitcompetitie! Deze wedstrijd wordt gehouden onder vijf steden: Utrecht, Leiden, Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Iedere stad stuurt afgevaardigden waarna één zich winnaar van de Nationale Strafpleitcompetitie mag noemen!

E-mailadres: pleiten@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Amber Horrel

Hi! Mijn naam is Amber Horrel en ik ben 20 jaar. Komend collegejaar zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. In de afgelopen jaren heeft mijn interesse het meest bij het strafrecht gelegen. Aankomend studiejaar zal ik de rol van voorzitter gaan vervullen binnen de pleitcommissie. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn commissiegenootjes leuke en leerzame pleitactiviteiten te organiseren. Hopelijk tot snel op een van onze activiteiten!


Vice-voorzitter - Julia Theelen

Mijn naam is Julia Theelen, ik ben 19 jaar oud en ik ga nu naar het tweede jaar van de bachelor. Ik heb voor de afstudeerrichting Internationaal/Europees recht gekozen, maar daarnaast heb ik ook veel interesse in het strafrecht. Dit jaar ben ik de vice voorzitter van de pleitcommissie. Ik kijk ernaar uit om deze taak te vervullen en de pleittrainingen te verzorgen, daarnaast heb ik natuurlijk ook zin in de gezellige verenigingsavonden.

Hopelijk tot snel,

Julia


Secretaris - Verena Oosterom

Hi, mijn naam is Verena, ik ben 22 jaar en ik ga komend jaar aan mijn master beginnen. Tijdens de bachelor ben ik erachter gekomen dat ik erg geïnteresseerd ben in het strafrecht. Daarom ben ik actief lid geworden bij Simon van der Aa, zodat ik me kan verdiepen in het strafrecht buiten de verplichte vakken om! Dit jaar ben ik onderdeel van de pleitcommissie. Ik heb veel zin om leuke en leerzame pleittrainingen te organiseren en de nationale Strafpleitcompetitie.


Penningmeester - Margot Feringa

Hi! Mijn naam is Margot, ik ben 22 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in het strafrecht, vandaar dat actief lid worden bij Simon van der Aa mij erg leuk leek. De pleitcommissie sprak mij erg aan, aangezien ik dit jaar zelf de Studentenrechtbank zal afleggen. Ik kijk ernaar uit om dit jaar leuke en leerzame pleittrainingen te organiseren


Commissaris Promo - Naomi van der Meulen

Hey! Mijn naam is Naomi van der Meulen en ik ben 21 jaar oud. Aankomend jaar zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands Recht. Het strafrecht heeft mij altijd  geïnteresseerd en daarom leek het mij een goed idee om actief lid te worden van Simon van der Aa. Nu ik dit jaar de studentenrechtbank zal bijwonen, was de keuze om deel te nemen aan de pleitcommissie snel gemaakt. Ik kijk er enorm naar uit om dit jaar samen met mijn commissiegenoten de pleitactiviteiten te organiseren. Hopelijk ontmoet ik je daar!