Pleitcommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

DSC_0034.JPG


De pleitcommissie verzorgt gedurende het jaar verschillende pleittrainingen bij kantoren en een communicatietraining. Hiervoor worden o.a. communicatietrainers, advocaten, OvJ’s en andere mensen uit de praktijk gevraagd. Dit alles in aanloop naar het sluitstuk van het commissiewerk; de Nationale Strafpleitcompetitie! Deze wedstrijd wordt gehouden onder vijf steden: Utrecht, Leiden, Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Iedere stad stuurt afgevaardigden waarna één zich winnaar van de Nationale Strafpleitcompetitie mag noemen!

E-mailadres: pleiten@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Sanne van der Zwaag

Hi! Mijn naam is Sanne van der Zwaag en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands Recht. Het strafrecht heeft mij altijd erg geïnteresseerd en daarom leek het mij leuk om actief lid te worden van Simon van der Aa. Aangezien ik dit jaar de studentenrechtbank zal afleggen, was de keuze voor de pleitcommissie snel gemaakt. Ik kijk ernaar uit om dit jaar de pleitactiviteiten samen met mijn commissiegenoten te organiseren. Hopelijk zie ik je daar!

Vice-voorzitter - Stephanie


Secretaris - Laura

Hi! Mijn naam is Laura, ik ben 21 jaar en zit in mijn 2e jaar van de bachelor internationaal en Europees recht. Ik heb me altijd al geïnteresseerd in strafrecht en criminologie. De keuze om lid te worden van Simon van der Aa was dan ook snel gemaakt. Dit jaar neem ik deel aan de pleitcommissie. Ik kijk er naar uit om met mijn commissie genoten leuke en leerzame pleit activiteiten te organiseren.​​​​​​​


Penningmeester - Michiel van Huizen

Hi! Mijn naam is Michiel, sinds 2017 studerende aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dit jaar zal ik in ieder geval de master Fiscaal Recht afronden. Ik ben echter uiteraard ook heel geïnteresseerd in het strafrecht. Daarom neem ik dit jaar deel in de Pleitcommissie. Ik hoop samen met mijn commissiegenoten leuke pleittrainingen te mogen organiseren, in aanloop naar de Nationale Strafpleitcompetitie. 

Commissaris Promo - Amber

Hee! Mijn naam is Amber, ik ben 19 jaar en zit op dit moment in mijn 2e jaar van de bachelor Nederlands recht. Vanaf het begin van de studie heeft het strafrecht mij het meest geïnteresseerd. Vandaar mijn keuze om lid te worden bij Simon van der Aa. Dit jaar neem ik deel aan de pleitcommissie en ik kijk er naar uit leuke en leerzame pleitactiviteiten te organiseren!!