Pleitcommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Pleitcommissie foto.jpeg
V.l.n.r: Iris van Putten, Claire Bergmans, Iris Bollen, Amy Muller

Pleitcommissie

Er zitten geen leden in deze groep


De pleitcommissie verzorgt gedurende het jaar verschillende pleittrainingen bij kantoren en een communicatietraining. Hiervoor worden o.a. communicatietrainers, advocaten, OvJ’s en andere mensen uit de praktijk gevraagd. Dit alles in aanloop naar het sluitstuk van het commissiewerk; de Nationale Strafpleitcompetitie! Deze wedstrijd wordt gehouden onder vijf steden: Utrecht, Leiden, Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Iedere stad stuurt afgevaardigden waarna één zich winnaar van de Nationale Strafpleitcompetitie mag noemen!

E-mailadres: pleiten@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Iris Bollen

Hi! Mijn naam is Iris Bollen en ik ben 23 jaar. Ik volg momenteel de master Nederlands recht, afstudeerrichting Staats- en Bestuursrecht. Strafrecht vind ik daarnaast erg interessant en daarom vind ik het van toegevoegde waarde om actief lid te zijn bij Simon. Afgelopen jaar was ik vice-voorzitter van de Asegacommissie. Dit jaar zal ik als voorzitter de Pleitcommissie vertegenwoordigen. Ik heb er enorm veel zin in om samen met m’n commissiegenoten de pleittrainingen, -instructies en de Nationale Pleitwedstrijd te organiseren! 


Vicevoorzitter - Amy Muller

Heey allemaal! Mijn naam is Amy en ik ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn 2e jaar van de bachelor Nederlands recht. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al affiniteit gehad met het strafrecht. De keuze om actief lid te worden bij Simon van der Aa was dan ook snel gemaakt. Naast dat ik dit jaar de functie van vicevoorzitter op mij mag nemen bij de pleitcommissie, ben ik ook actief bij de Asegacommissie als algemeen redacteur. Kortom: een druk Simon-jaar dus, maar ik heb er enorm veel zin in! Ik hoop jullie allemaal bij de communicatie- en pleittrainingen te zien!


Penningmeester - Iris van Putten

Hi! Mijn naam is Iris van Putten en ik ben 22 jaar oud. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik heb altijd al veel interesse gehad in strafrecht en wil ook de master Toga-recht of strafrecht doen. Daarom vind ik het heel leuk dat ik nu actief lid van Simon van der Aa mag zijn als penningmeester van de Pleitcommissie. Door middel van de communicatie- en pleittrainingen hoop ik samen met jullie veel te leren in aanloop naar de Studentenrechtbank. Hopelijk zie ik jullie daar!


Commissaris Promo - Claire Bergmans

Hi! Mijn naam is Claire Bergmans en ik ben 22 jaar. Ik volg op dit moment de master Nederland, specialisaties Ondernemingsrecht en Privaatrecht. Na vorig jaar in de Asegacommissie te hebben gezeten, wilde ik graag actief lid blijven bij Simon. Ik vind het super leuk om op deze manier met strafrecht bezig te blijven. Ik heb heel veel zin in dit jaar om samen met de andere meiden leuke en interessante pleittraingen, -constructies en natuurlijk de nationale pleitwedstrijd te organiseren!

Onze partners