40e Bestuur


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

MJH_1526_1.jpg
V.l.n.r: Leonie van Dis, Moniek Stuivenberg, Marcel Benjamins, Mitchel Huiskamp, Lisanne Wiggers

Voorzitter 2020 - 2021

Marcel Benjamins

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en (strafrecht)verenigingen. Intern leidt de voorzitter de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.

Hallo, mijn naam is Marcel Benjamins en ik ben 21 jaar. Na secretaris van de Asegacommissie en penningmeester in de Buitenlandse Reiscommissie had ik het gevoel dat ik niet meer veel kon leren in een commissie. De vereniging Simon van der Aa vond ik toch te leuk om bij weg te gaan en ik kan mij nog voldoende ontwikkelen in een bestuur.

Aankomend jaar ben ik voorzitter van Simon van der Aa. Als voorzitter wil ik er zijn voor onze leden en vind ik het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Simon van der Aa. Dat lijkt mij een fantastische uitdaging die ik graag aan zou willen gaan. 

Simon van der Aa organiseert vele leuke activiteiten, een congres, een buitenlandse reis en dit jaar ook nog eens ons achtste lustrum. Maar ook voor pleiten of een strafrechtelijk georiënteerd tijdschrift vind je bij Simon van der Aa. Naast studiegerelateerde bezigheden ben je uiteraard ook van harte welkom op onze borrels.

Tot snel! 


Email: voorzitter@simonvanderaa.nl

Telefoon: (06) 52 18 55 62


MJH_1794_1.jpg

Secretaris 2020 - 2021 

Moniek Stuivenberg

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post en is notulist bij de bestuursvergaderingen.

Hoi! Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Moniek Stuivenberg en ik ben 23 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met de master Strafrecht, wat ik met veel plezier doe. Actief lid bij Simon ben ik voorgaande jaren niet geweest, maar ik ben afgelopen jaar wel mee geweest met de buitenlandse reis. Tijdens de reis en de borrels heb ik veel lieve en gezellige mensen ontmoet. Ik heb Simon daarmee leren kennen als een hele leuke en informele vereniging, waar iedereen met open armen wordt ontvangen. Mede om deze reden en omdat het mij leuk lijkt om een hechte groep te worden met mensen die dezelfde interesse in het strafrecht delen, wilde ik mij graag inzetten voor de vereniging. Een bestuursjaar is hiervoor de perfecte uitdaging en ik ben blij dat ik mijn studententijd hiermee mag afsluiten. Komend jaar zal ik de functie van secretaris op me nemen en daar heb ik ontzettend veel zin in! Samen met mijn bestuursgenoten hopen we een fantastisch en leerzaam jaar neer te zetten. Ik hoop jullie allemaal te zien bij een van onze borrels of activiteiten! 

Mail: secretaris@simonvanderaa.nl

MJH_1805_1.jpg

Penningmeester 2020 - 2021

Mitchel Huiskamp

De penningmeester houdt toezicht op alle uitgaven van de vereniging. Verder maakt hij de jaarlijkse begroting en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden.

Hallo, hallo! Mijn naam is Mitchel Huiskamp, 23 jaren oud, en ik vervul het komende studiejaar de functie van penningmeester in het 40e bestuur van Simon van der Aa. Het afgelopen jaar ben ik ook actief lid geweest bij de vereniging in de activiteitencommissie, in dezelfde hoedanigheid, dus de keuze om een stapje hogerop te gaan was voor mij snel gemaakt. Mijn ervaringen bij Simon zijn tot dusverre dan ook zeer positief! Naast het feit dat het commissiejaar erg leerzaam was met interessante activiteiten, heb ik veel nieuwe mensen leren kennen met een gemeenschappelijke deler: het strafrecht. Aangezien ik op dit moment bezig ben met de master Straf- en Privaatrecht, was dit bovendien de laatste kans om een bestuursjaar te doen. Die heb ik dus met beide handen aangegrepen en ik hoop dat we er met z’n allen een mooi en gezellig jaar van gaan maken! Hopelijk zie ik jullie zo snel mogelijk weer op de borrels en de activiteiten!

Mail: penningmeester@simonvanderaa.nl


MJH_1640_1.jpg

Commissaris Intern 2020 - 2021

Leonie van Dis 

Al onze commissies vallen onder de functie van de commissaris intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder verzorgt zij het actieve ledenweekend en de actieve leden bedankdag.

Hoi! Mijn naam is Leonie van Dis en ik ben 23 jaar oud. Na de Bachelor Nederlands Recht ga ik aankomend collegejaar beginnen aan de Master Strafrecht. Ik heb al heel wat jaartjes een grote interesse voor het strafrecht en ben afgelopen jaar actief lid geworden bij Simon van der Aa als lid van de Buitenlandse reiscommissie. Ik heb erg genoten van dit commissiejaar waarin ik veel geleerd heb, leuke mensen heb leren kennen en vooral een hele leuke tijd heb gehad. In dit jaar als actief lid heb ik Simon van der Aa ervaren als een hele gezellige, informele vereniging waar iedereen welkom is. Ik was er na een jaar Buitenlandse reiscommissie zeker nog niet klaar mee. Daarom heb ik gesolliciteerd voor het 40ste Bestuur van Simon van der Aa. Ik zal aankomend jaar aan de slag gaan als Commissaris Intern. Ik heb er erg veel zin in om samen met mijn leuke bestuursgenoten er weer een super leuk en leerzaam jaar van te maken! Ik hoop jullie snel te zien op een van onze activiteiten en/of borrels!

Mail: intern@simonvanderaa.nl


MJH_1762_1.jpg

Commissaris Extern 2020 - 2021 

Lisanne Wiggers

​De commissaris extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Daarnaast beheert zij de website.

Hi! Mijn naam is Lisanne Wiggers. Ik ben 22 jaar oud. In september 2020 start ik na een tussenjaar aan de master Strafrecht. Door de jaren heen heb ik een grote interesse ontwikkeld in het strafrecht. Het is een rechtsgebied dat leeft en bij mening mens tot de verbeelding spreekt. 

In een eerder jaar ben ik al actief-lid geweest van de activiteitencommissie. Samen met mijn commissiegenoten heb ik toen veel leuke en leerzame activiteiten verzorgd. Ik heb Simon van der Aa destijds leren kennen als een vereniging waar iedereen welkom is. 

Mijn ‘come-back’ - en tevens afsluitende fase van mijn studententijd kan ik mij daarom op geen betere manier voorstellen dan door deel uit te maken van het 40ste bestuur van Simon van der Aa. 

Na een iets wat andere start dan gebruikelijk hoop ik samen met mijn bestuursgenoten mijn steentje te kunnen bijdragen aan deze prachtige vereniging. Ik kijk uit naar een gezellig, maar bovenal leerzaam jaar. Ik hoop jullie allemaal te zien op onze activiteiten en borrels! 

Mail: extern@simonvanderaa.nl

MJH_1675.jpg