Congrescommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Groepsfoto.jpg
V.l.n.r: Marc Vink, Emma Keijzer, Amber Heidema, Bo Graveth, Petra Veenstra

Congrescommissie

Amber Heidema Voorzitter
Bo Graveth Vicevoorzitter
P.A. Veenstra Secretaris
Marc Vink Penningmeester
Emma Keijzer Commissaris Promo


De congrescommissie houdt zich bezig met het organiseren van kroegcolleges, symposia en het jaarlijkse congres! De commissie bedenkt interessante en actuele onderwerpen voor deze evenementen en zoekt daarbij passende sprekers. Het congres zal in februari plaatsvinden.

E-mailadres: congres@simonvanderaa.nl


Voorzitter – Amber Heidema 

Hé allemaal! Mijn naam is Amber Heidema en ik ben 23 jaar oud. Momenteel volg ik de Master Nederlands recht met de specialisatie Strafrecht. Daarnaast volg ik ook enkele privaatrechtelijke vakken. Dat ik een passie heb voor het strafrecht is overduidelijk. Daarom heb ik besloten om voor het derde jaar op rij actief te zijn binnen de vereniging. Dit jaar heb ik voorrecht om mijzelf de voorzitter van de Congrescommissie te noemen. Het lijkt mij vanwege de coronacrisis een hele uitdaging om dit jaar een congres en een kroegcollege te organiseren, maar ik heb er alle vertrouwen in dat mijn commissiegenoten en ik een interessant en leerzaam congres gaan organiseren. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in! Zie ik jullie daar? 


Vicevoorzitter - Bo Graveth

Mijn naam is Bo Graveth en ik heb dit jaar de eer om de vicevoorzitter te mogen zijn van de Congrescommissie. Ik zit momenteel in het derde jaar van de Bachelor Nederlands recht. Ik ben sinds dit jaar actief lid bij Simon van der Aa vanwege mijn interesse in het strafrecht. Ik kijk ernaar uit om met deze commissie een geslaagd congres neer te zetten!


Secretaris – Petra Veenstra 

Hallo allemaal! Mijn naam is Petra Veenstra en ik ben 24 jaar oud!  Op dit moment ben ik bezig met mijn master Privaatrecht en ik volg daarnaast strafrechtelijke vakken. Door mijn interesse in het Strafrecht leek het mij erg leuk om een actief jaar te doen bij Simon van der Aa. Ik zie ernaar uit om samen met mijn commissiegenoten een geslaagd congres en kroegcollege te organiseren! Hopelijk zien we elkaar daar! 


Penningmeester – Marc Vink

Mijn naam is Marc en ik ben penningmeester van de Congrescommissie. Momenteel volg ik de Togamaster; die zal ik dit jaar proberen af te ronden. Tijdens de bachelor heb ik regelmatig deelgenomen aan activiteiten van Simon van der Aa. Deze bevielen erg goed en mede daarom heb ik besloten om nu actief lid te worden. Samen met de andere commissieleden hoop ik 2021 een geslaagd congres te organiseren!


Commissaris promo – Emma Keijzer 

Hoi hoi! Ik ben Emma Keijzer, 23 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en volg daarnaast de master Klinische Psychologie. Mijn interesse ligt bij het strafrecht omdat dit een mooie combinatie is van Rechten en Psychologie. Komend jaar zal ik samen met mijn commissie het congres verzorgen. Ik heb heel veel zin in het organiseren van het congres en kijk er erg naar uit!


Onze partners