Congrescommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

1476a48d-4a10-443d-8e73-e10b17311c3f.JPG
V.l.n.r.: Rebecca Siems, Quincy Veltmaat, Sophie Crommelin, Marlo Post, Anna de Boer.

Congrescommissie

Quincy Veltmaat Voorzitter
Sophie Crommelin Vicevoorzitter
Rebecca Siems Secretaris
Marlo Post Penningmeester
Anna Lucienne de Boer Commissaris promo


De congrescommissie houdt zich bezig met het organiseren van kroegcolleges, symposia en het jaarlijkse congres! De commissie bedenkt interessante en actuele onderwerpen voor deze evenementen en zoekt daarbij passende sprekers. Het congres zal in februari plaatsvinden.

E-mailadres: congres@simonvanderaa.nl


Voorzitter – Quincy Veltmaat

Hee, ik ben Quincy, 25 jaar en ik mag dit jaar de kar trekken bij de congrescommissie. Met vier ervaren, maar bovenal gezellige commissieleden gaan wij er een heel leuk jaar van maken. Aankomend jaar zal voor mij in het teken staan van praktijkervaring, door middel van een stage in het strafrecht en een stage in het ondernemingsrecht. Daarnaast wordt het toch een keer tijd om het studentenleven achter mij te laten, dus hoe mooi is het om af te sluiten met een commissiejaar bij Simon van der Aa. Wij gaan er in ieder geval wat moois van maken en ik hoop jullie allemaal te zien bij onze kroegcolleges en het congres!


Vicevoorzitter - Sophie Crommelin

Hi! Ik ben Sophie en ik ben 20 jaar oud. Ik ga aankomend jaar mijn laatste vakken doen en daarmee de bachelor Nederlands recht afronden. Altijd heb ik al veel interesse gehad in het strafrecht. Toen Simon van der Aa vorig jaar op mijn pad kwam, heb ik een geweldig jaar gehad en geen moment getwijfeld om opnieuw een commissie te doen. Ik heb erg veel zin in aankomend jaar! In de congrescommissie zal ik de rol van vicevoorzitter vervullen. Hopelijk zien we jullie allemaal bij de kroegcolleges en het congres!


Secretaris – Rebecca Siems

Hi! Ik ben Rebecca, 23 jaartjes oud, en ik mag dit jaar de mooie functie van secretaris vervullen binnen de congrescommissie. Ik heb mijn 3e jaar van de bachelor Nederlands Recht zo goed als afgerond. Komend jaar zal ik m’n laatste 15 studiepunten binnenslepen terwijl ik tussendoor stage loop. Hopelijk kom ik er op die manier achter welke master het beste bij me past. Ik heb super veel zin in het actieve jaar bij Simon van der Aa. Ik kan niet wachten om met deze prachtige commissie een mooi en geslaagd congres neer te zetten. Komend jaar staat in het teken van gezelligheid en ik kijk er naar uit om iedereen te leren kennen op de  kroegcolleges en het congres!


Penningmeester – Marlo Post

Hey! Mijn naam is Marlo, ik ben 23 jaar oud en zal dit jaar de functie van penningmeester vervullen binnen de congrescommissie. Ik zit in het laatste jaar van de togamaster, dus leek het mij leuk om dit laatste jaar nog één commissie te doen. Met mijn werk aan de vakgroep Strafrecht van de universiteit heb ik al eerder een symposium georganiseerd; vandaar ook mijn keuze voor de congrescommissie. Ik kijk ernaar uit om het komende jaar met mijn commissiegenoten een boeiend congres en leuke kroegcolleges te organiseren en hoop jullie hier dan ook te zien!


Commissaris promo – Anna de Boer

Hoi! Ik ben Anna, ik ben 22 jaar oud en ik ga straks beginnen aan het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Aangezien mijn interesse het meest ligt bij het strafrecht en ik in het laatste jaar van mijn bachelor veel gezelligheid wil, heb ik besloten om actief lid te worden bij Simon van der Aa. Ik zal binnen de commissie de functie van commissaris promo vervullen en kijk ernaar uit om met zijn allen leuke kroegcolleges te organiseren en een heel mooi congres! Hopelijk zien we jullie allemaal bij de kroegcolleges en het congres!