Congrescommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Congres commissiefoto.jpeg
V.l.n.r: Martha Ligthart, Myra Hoekstra, Marcel Benjamins, Dimana Prins, Petra Veenstra

Congrescommissie

Er zitten geen leden in deze groep


De congrescommissie houdt zich bezig met het organiseren van kroegcolleges, symposia en het jaarlijkse congres! De commissie bedenkt interessante en actuele onderwerpen voor deze evenementen en zoekt daarbij passende sprekers. Het congres zal in februari plaatsvinden.

E-mailadres: congres@simonvanderaa.nl


Voorzitter – Marcel Benjamins

Hoi! Ik ben Marcel Benjamins en ik ben 22 jaar. Ik heb net mijn bachelor IT-recht afgerond en in september ga ik starten met de master strafrecht. Daarnaast ben ik aankomend jaar de voorzitter van de congrescommissie. Nadat ik meerdere commissies heb gedaan bij Simon van der Aa en vorig jaar voorzitter ben geweest, vind ik de gezelligheid van Simon onmisbaar. Het is een erg toegankelijke vereniging waar ieder welkom is. Daarnaast organiseert de vereniging veel inhoudelijke activiteiten, maar er is ook genoeg ruimte voor gezelligheid. Aankomend jaar hoop ik met mijn commissiegenoten een fantastisch congres neer te zetten.


Vicevoorzitter - Martha Ligthart

Hoi! Ik ben Martha, ik ben 22 jaar en heb net de bachelor Nederlands Recht afgerond. Aankomend jaar ga ik beginnen met de master Privaatrecht.
Vorig jaar heb ik me al voor Simon van der Aa ingezet bij de activiteitencommissie. Omdat ik een erg gezellig jaar heb gehad heb ik besloten om nog een jaartje je blijven. Ik kijk er weer erg naar uit en hopelijk is dit jaar meer in het echt mogelijk, zoals ons congres. Hopelijk tot ziens bij een van onze activiteiten!


Secretaris – Dimana Prins

Hoi! Ik ben Dimana en ik ben 24. Na mijn mbo en hbo te hebben behaald heb ik nu ook bijna de master Nederlands recht specialisatie strafrecht binnen. In september begin ik met het laatste onderdeel, namelijk mijn scriptie. Daarnaast ga ik mij inzetten voor de congrescommissie. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn commissiegenoten een leuk congres op te zetten en er een gezellig jaar van te maken!


Penningmeester – Myra Hoekstra

Hi! Ik ben Myra, 24 jaar en doe op dit moment de pre-master Rechtsgeleerdheid om hierna de master Nederlands recht, privaatrecht te kunnen gaan doen. Aangezien ik nu in mijn pre-master zit vond ik dit het ideale moment om actief lid te worden bij Simon van der Aa om zo toch nog net wat meer uit mijn studie te kunnen halen en een leuke tijd tegemoet te gaan. Ik heb veel zin in het organiseren van het congres en de kroegcolleges en hoop ook samen met mijn commissiegenoten iets succesvols voor jullie te kunnen neerzetten. Hopelijk tot dan!


Commissaris promo – Petra Veenstra

Hallo allemaal! Mijn naam is Petra Veenstra en ik ben 25 jaar oud!  Op dit moment ben ik bezig met mijn master Privaatrecht en ik volg daarnaast strafrechtelijke vakken. Door mijn interesse in het Strafrecht leek het mij erg leuk om een actief jaar te doen bij Simon van der Aa. Ik zie ernaar uit om samen met mijn commissiegenoten een geslaagd congres en kroegcolleges te organiseren! Hopelijk zien we elkaar daar!​


Onze partners