Congrescommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

commissiefoto_congress.jpg
V.l.n.r Frerik Rorink, Talitja van der Mark, Eva Mulder, Ilja van Wijnen, Kiran Kana

Congrescommissie

Eva Mulder Voorzitter
Frerik Rorink Vicevoorzitter
Ilja Van Wijnen Secretaris
Talitha van der Mark Penningmeester
Kiran Kana Commissaris Promo


De congrescommissie houdt zich bezig met het organiseren van kroegcolleges, symposia en het jaarlijkse congres! De commissie bedenkt interessante en actuele onderwerpen voor deze evenementen en zoekt daarbij passende sprekers. Het congres zal in februari plaatsvinden.

E-mailadres: congres@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Eva Mulder

Hoi! Mijn naam is Eva Mulder en momenteel zit ik in het derde jaar van de Bachelor Nederlands recht. Vorig jaar ben ik actief lid geworden bij Simon van der Aa vanwege mijn interesse in het strafrecht. Daarnaast was ik op zoek naar gezelligheid bij een hechte vereniging. Dit heb ik gevonden, waardoor ik heb besloten mij nog een jaar in te zetten, ditmaal als voorzitter van de Congrescommissie. Ik kijk uit naar een plezierig en leerzaam jaar, waarbij ik jullie natuurlijk op het congres en de diverse kroegcolleges hoop te zien!


Vicevoorzitter - Frerik Rorink

Mijn naam is Frerik Rorink en ik heb dit jaar de eer om de vicevoorzitter te mogen zijn van de Congrescommissie. Ik ben inmiddels alweer een jaar actief en het is me enorm bevallen, waardoor ik heb besloten er een jaartje bij aan te plakken. Momenteel ben ik bezig met de master IT-recht, maar met name mijn voorliefde voor cybercrime zorgt ervoor dat ik nog altijd nauw verbonden ben met het strafrecht.


Secretaris - Ilja van Wijnen

Hallo! Mijn naam is Ilja van Wijnen, ik ben 20 jaren oud en momenteel zit ik in mijn derde bachelorjaar van de studie Nederlands recht! Door mijn interesse voor strafrecht en criminologie ben ik bij Simon van der Aa beland. Daarom zal ik aankomende commissiejaar de functie van secretaris vervullen binnen de congrescommissie. Ik heb erg veel zin om samen met mijn commissiegenoten een mooi congres en leuke kroegcollege’s te organiseren! Hopelijk zie ik jou daar verschijnen!


Penningmeester -  Talitha van der Mark

Hoi allemaal! Ik ben Talitha, 21 lentes jong en zit nu in mijn 3e jaar van de Bachelor Nederlands Recht. Vorig jaar kwam ik bij Simon van der Aa omdat ik strafrecht erg interessant vind. Dit jaar besloten om actief lid te worden en me zo toch nog met wat meer bezig te houden dan met de gezellige borrels. Ik kijk er naar uit om met deze gezellige commissie twee leuke kroegcolleges en een interessant congres neer te zetten. Hopelijk tot dan!  


Commissaris Promo - Kiran Kana

Hey daar! Ik ben Kiran Kana en ben 22 jaar oud. Ik ben sinds september 2018 bezig met mijn Premaster Nederlands Recht en zal komend jaar beginnen met een master. Hiervoor heb ik HBO-Rechten afgerond in Leiden. Ik zal komend jaar de functie Commissaris Promo vertegenwoordigen binnen de Congrescommissie bij Simon van der Aa. Samen met mijn commissiegenoten zal ik twee kroegcolleges en een congres organiseren voor jullie. Hier heb ik onwijs veel zin in!

Onze partners