Congrescommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Foto_congrescommissie.jpg
V.l.n.r.: Annelot Wiersma, Maud Kalsbeek, Danique Visser, Kirsten Raad, Elise Talen


De congrescommissie houdt zich bezig met het organiseren van kroegcolleges, symposia en het jaarlijkse congres! De commissie bedenkt interessante en actuele onderwerpen voor deze evenementen en zoekt daarbij passende sprekers. Het congres zal in februari plaatsvinden.

E-mailadres: congres@simonvanderaa.nl


Voorzitter – Danique Visser

Hey! Mijn naam is Danique en ik ben 21 jaar. Aankomend jaar ga ik beginnen met mijn Master Strafrecht, en het plan is om daarna nog de Master Privaatrecht te gaan doen. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter vervullen in de Congrescommissie van Simon Van der Aa. Na mijn bestuursfunctie bij een rechtswinkel ben ik erachter gekomen dat ik het erg leuk vind om dingen te plannen en te regelen. Het organiseren van een congres en de kroegcolleges is daar natuurlijk erg geschikt voor! Samen met mijn commissieleden verwacht ik een interessant en geslaagd congres neer te zetten, en daarnaast een gezellig jaar te hebben bij Simon Van der Aa.

Vicevoorzitter - Annelot Wiersma

Hey hoi! Ik ben Annelot, ik ben 20 jaar en ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van mijn bachelor International and European Law. Sinds dit jaar zit ik bij Simon van der Aa en dus ook in de congrescommissie en zal ik de functie van vice-voorzitter vervullen. Strafrecht vind ik een van de meest interessante vakken en daarom leek het mij ook erg leuk om actief te worden bij Simon van der Aa en er meer mee bezig te zijn. De congrescommissie leek mij heel erg leuk, omdat ik dan actief bezig zal zijn met Strafrecht in de vorm van kroegcolleges en een congres en dit mij ook erg leuk lijkt om te organiseren. Ik kijk er zeer naar uit om dit een geslaagd en gezellig jaar te maken samen met mijn commissie en een erg leuk congres neer te zetten!


Secretaris – Elise Talen

Hee! Ik ben Elise, 24 jaar en ik ben op dit moment bezig met de bachelor Nederlands Recht af te ronden. Daarna ga ik beginnen aan de master Nederlands recht specialisatie Strafrecht en Privaatrecht. Dit leek mij een goed moment om, na een actief lidmaatschap bij mijn
studentenverenging, me ook in te zetten voor Simon van der Aa. Ik hoop op deze manier meer uit mijn studie te halen en nieuwe mensen te leren kennen. Ik kijk er naar uit om komend jaar leuke kroegcolleges en symposia en een geslaagd congres neer te zetten met mijn commissiegenootjes. We gaan er een gezellig jaar van maken. Hopelijk zien we elkaar op een van de activiteiten. Tot dan!


Penningmeester – Kirsten Raad

Hoi! Ik ben Kirsten en ik ben 21 jaar. Ik heb net de bachelor Nederlands recht afgerond en begin aankomend jaar met de master strafrecht. Vorig jaar heb ik veel activiteiten van Simon van der Aa bijgewoond en vond dit altijd heel erg leuk en gezellig. Daarom heb ik besloten om dit jaar actief lid te worden. Ik zal de functie van penningmeester gaan vervullen binnen de commissie. Ik kijk er naar uit om met mijn commissiegenoten een fantastisch congres en leuke kroegcolleges te mogen organiseren!


Commissaris promo – Ryanne Ensing

Hey! Ik ben Ryanne Ensing en ik ben 21 jaar. Dit jaar ben ik begonnen met de master strafrecht en volgend jaar wil ik nog de master privaatrecht gaan doen. Aangezien mijn interesse vooral bij het strafrecht ligt, ben ik dit jaar lid geworden bij Simon van der Aa. Binnen de commissie zal ik de functie van de Commissaris Promo vervullen. Ik heb er veel zin in om samen met de rest van de commissie een heel mooi congres neer te zetten en er natuurlijk een gezellig jaar van te maken!