Asegacommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

unnamed_1.png
V.l.n.r: Carolina Waringa, Sophie Hulsbergen, Kimberley Drent, Reinskje Hofstra, Amy Muller, Silke Lennips

Asegacommissie

Er zitten geen leden in deze groep


De ‘Asega’ is het verenigingsblad van Simon van der Aa. De leden van de Asegacommissie zijn verantwoordelijk voor de uitgaven van het blad. De Asega komt driemaal per jaar uit en bevat verschillende artikelen. Zo schrijft de commissie columns en essays gebaseerd op interviews en houdt de commissie de ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht nauwlettend in de gaten. Benieuwd naar de artikelen van de Asega? Kijk dan naar de blogs op deze website!

E-mailadres: asega@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Silke Lennips

Hee! Mijn naam is Silke Lennips, 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Daarnaast volg ik de bachelor Philosophy of a specific discipline. Aankomend jaar heb ik het voorrecht om de functie van voorzitter te bekleden binnen de commissie. Met een voorliefde voor het strafrecht en het schrijven lijkt deze functie mij een leuke uitdaging. Ik heb zin in een leuk commissie jaar waarin mijn commissie en ik van plan zijn mooie Asega edities uit te brengen.


Vicevoorzitter - Kimberley Drent

Hoi allemaal! Mijn naam is Kimberley Drent en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in het laatste jaar van de bachelor Nederlands recht. Daarna wil ik mij specialiseren in het Strafrecht. Hoe tof en leerzaam is het dan om van het verenigingsblad te voorzien? Ik neem dit jaar de functie als vicevoorzitter op mij binnen de Asegacommissie. Naast deze functie en de uitdaging om interessante stukken te schrijven voor in het blad, kijk ik uit naar de leuke activiteiten en de gezelligheid!


Secretaris - Sophie Hulsbergen

Hoi allemaal! Ik ben Sophie Hulsbergen en ben 19 jaar oud. Ik zit op het moment in mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands Recht, en ga dit jaar ook beginnen aan de bachelor Spatial Planning and Design. Omdat ik het Strafrecht het leukste gebied vind van het recht, ben ik lid geworden bij Simon. Ik mag in de Asegacommissie dan ook de functie van secretaris op mij nemen, waar ik ontzettend veel zin in heb! Ik zie uit naar de mooie Asega’s die wij gaan publiceren en naar het leuke en gezellige actieve jaar!


Algemeen Redacteur - Amy Muller

Heey allemaal! Mijn naam is Amy en ik ben 19 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn 2e jaar van de bachelor Nederlands recht. Vanaf jongs af aan heb ik altijd al affiniteit gehad met het strafrecht. De keuze om actief lid te worden bij Simon van der Aa was dan ook snel gemaakt. Naast dat ik dit jaar de functie van algemeen redacteur op mij mag nemen bij de Asegacommissie, ben ik ook actief bij de pleitcommissie als vicevoorzitter. Kortom: een druk Simon-jaar dus, maar ik heb er enorm veel zin in!


Algemeen Redacteur - Reinskje Hofstra

Hey! Ik ben Reinskje Hofstra, 21 jaar oud en momenteel zit ik mijn derde jaar van de bachelor Rechten met afstudeerrichting Internationaal & Europees recht. Aangezien mijn interesse sterk bij het strafrecht ligt en ik me hier meer in wil ontwikkelen, ben ik lid geworden bij Simon van der Aa. Samen met Amy mag ik de rol van algemeen redacteur van de Asega dit jaar op me nemen. Ik hou van stukken schrijven en hier iets moois van creëren dus ik denk dat deze functie me op het lijf is geschreven. Ik heb zin een gezellig en leerzaam jaar! 


Commissaris Lay-out - Carolina Waringa

Hi! Ik ben Carolina Waringa, 22 jaar oud en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de bachelor Nederlands recht. Mijn interesse ligt vooral bij het strafrecht en daarom heb ik besloten om actief lid te worden bij Simon van der Aa. Ik vind het erg leuk om creatief bezig te zijn, dus de functie als Commissaris Lay-out past dan ook goed bij mij. Ik hoop er samen met mijn commissie een mooi jaar van te maken en drie prachtige Asega’s neer te zetten! 

Onze partners