Asegacommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

image2.jpeg
v.l.n.r: Eske Schuring, Eileen van Dussen, Nikki Evertse, Romy ter Horst, Mark de Boer, Miranda van Tuinen

Asegacommissie

Romy ter Horst Voorzitter
Mark de Boer Vicevoorzitter
Nikki Herma Evertse Secretaris
Eileen van Dussen Commissaris Lay-out
Miranda van Tuinen Algemeen Redacteur
Eske Schuring Algemeen Redacteur


De ‘Asega’ is het verenigingsblad van Simon van der Aa. De leden van de Asegacommissie zijn verantwoordelijk voor de uitgaven van het blad. De Asega komt driemaal per jaar uit en bevat verschillende artikelen. Zo schrijft de commissie columns en essays gebaseerd op interviews en houdt de commissie de ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht nauwlettend in de gaten. Benieuwd naar de artikelen van de Asega? Kijk dan naar de blogs op deze website!

E-mailadres: asega@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Romy ter Horst

Hoi allemaal! Ik ben Romy ter Horst, 21 jaar en ga beginnen aan mijn derde jaar Nederlands Recht. Dit jaar mag ik de rol van voorzitster gaan vervullen binnen de Asegacommissie en daar heb ik heel veel zin in! Ik ben sinds kort lid van Simon en wilde graag actief lid worden om zo meer mensen binnen de vereniging te leren kennen en me meer met het strafrecht bezig te houden. Samen met mijn commissie zullen wij er voor zorgen dat er drie prachtige edities van de Asega uit zullen komen. Ik wens jullie allemaal veel leesplezier!


Vicevoorzitter - Mark de Boer

Ciao! Ik ben Mark de Boer, de vice-voorzitter van de huidige Asegacommissie! Ik ben 21 jaar oud en zit in het laatste jaar van mijn bachelor met de afstudeerrichting IT-recht en ik hoop volgend jaar te beginnen aan mijn master Strafrecht. Na een ontzettend leuk jaar te hebben gehad als actief lid bij de activiteitencommissie heb ik besloten om nog een commissie te doen bij Simon van der Aa. Ik hoop samen met mijn commissieleden een aantal mooie edities van de Asega neer te zetten!


Secretaris - Nikki Evertse

Hoi! Ik ben Nikki Evertse en ik ben 22 jaar oud. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik ben actief lid geworden bij Simon van der Aa, omdat ik het strafrecht erg interessant vind en hier later zeker ook iets mee wil doen. Daarnaast ben ik actief lid geworden vanwege de leuke activiteiten die Simon van der Aa organiseert! Komend jaar zal ik de functie secretaris van de Asegacommissie vervullen. Ik heb enorm veel zin om me nog meer te verdiepen in strafrechtelijke onderwerpen, meer schrijfervaring op te doen en drie mooie Asega’s neer te zetten.


Commissaris Lay-out - Eileen van Dussen

Hoi! Mijn naam is Eileen van Dussen en ik ben 24 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor IT-recht. Hiervoor heb ik al een vierjarige hbo-opleiding gevolgd, ik had toen ook altijd al een interesse in het strafrecht en daarom leek het mij nu ook eens tijd om actief lid te worden bij Simon van der Aa. Dit jaar zal ik de taak van commissaris lay-out vervullen en ik kijk er dan ook naar uit om samen met mijn commissieleden drie leuke Asega’s neer te zetten!


Algemeen Redacteur - Miranda van Tuinen

Hoi! Mijn naam is Miranda van Tuinen, ik ben 22 jaar oud en doe op dit moment de master Strafrecht. Na een aantal keer mee te zijn geweest naar activiteiten heb ik besloten te solliciteren voor een commissie, omdat er tijdens de activiteiten altijd een gezellige sfeer hangt en ik het leuk vind meer te weten te komen over het strafrecht en de criminologie. Ik kijk er dan ook erg naar uit om als algemeen redacteur aan de slag te gaan voor de Asega!


Algemeen Redacteur - Eske SchuringOnze partners