Asegacommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

PHOTO-2020-09-02-22-03-26.jpg
V.l.n.r: Maryse Vogelzang, Marijke Hoekstra, Daniël Röben, Iris Bollen, Claire Bergmans, Marit Ruessink

Asegacommissie

Daniël Hendrik Röben Voorzitter
Iris Bollen Vicevoorzitter
Marijke Hoekstra Secretaris
Marit Nadine Ruessink Commissaris Lay-out
Maryse Vogelzang Algemeen redacteur
Claire Bergmans Algemeen redacteur


De ‘Asega’ is het verenigingsblad van Simon van der Aa. De leden van de Asegacommissie zijn verantwoordelijk voor de uitgaven van het blad. De Asega komt driemaal per jaar uit en bevat verschillende artikelen. Zo schrijft de commissie columns en essays gebaseerd op interviews en houdt de commissie de ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht nauwlettend in de gaten. Benieuwd naar de artikelen van de Asega? Kijk dan naar de blogs op deze website!

E-mailadres: asega@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Daniël Röben

Mijn naam is Daniël, 22 jaar oud. Dit jaar mag ik de voorzitter van de Asegacommissie zijn. Momenteel ben ik bezig met de master, met de specialisaties Strafrecht en Privaatrecht. Ik heb enorm veel zin in het komende jaar. Wij hopen drie mooie edities van de Asega aan u te kunnen presenteren. 


Vicevoorzitter - Iris Bollen

Hi allemaal! Mijn naam is Iris Bollen en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in de laatste fase van de bachelor IT-recht. Nog enkele vakken moet ik dit jaar volgen. Daarnaast ga ik stage lopen. Ook zal ik dit jaar veel tijd besteden aan de Asega. Ik houd erg van schrijven en ik heb dan ook enorm veel zin om hiermee bezig te gaan!


Secretaris - Marijke Hoekstra

Hoi allemaal! Ik ben Marijke Hoekstra, ik ben 21 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Na jarenlang te hebben verkondigd dat ik schrijven zo leuk vind om te doen, leek het me tijd om daar dit jaar daadwerkelijk eens mee te beginnen. Dit voornemen, in combinatie met de gezelligheid en interessante activiteiten van Simon van der Aa, heeft me doen besluiten te solliciteren voor de Asegacommissie. En dat was een goede keuze! Ik heb erg veel zin om me komend jaar meer te verdiepen in strafrechtelijke onderwerpen, meer schrijfervaring op te doen en er samen met mijn commissie een mooi jaar van te maken!


Commissaris Lay-out - Marit Ruessink

Ik ben Marit, 25 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Binnen de Asega vervul ik de functie van Commissaris Lay-out, iets wat goed past bij mijn vorige mediagerelateerde studie. Ik hoop dit jaar drie mooie Asega's neer te zetten met mijn gezellige commissiegenootjes! 


Algemeen Redacteur - Maryse Vogelzang 

Hi! Ik ben Maryse Vogelzang, 20 jaar oud en ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Het strafrecht heeft mij altijd al geïnteresseerd en om die interesse verder te ontdekken ben ik lid geworden bij Simon van der Aa. Dit jaar zal ik de functie van Algemeen Redacteur in de Asegacommissie vervullen. Ik ben ervan overtuigd dat het een heel leuk jaar wordt, waarin ik samen met mijn commissie mooie Asega-edities ga neerzetten met boeiende onderwerpen!


Algemeen Redacteur - Claire Bergmans 

Hi! Mijn naam is Claire Bergmans, ik ben 21 jaar oud en dit jaar ben ik begonnen met de master Ondernemingsrecht. Naast dit vakgebied vind ik het strafrecht super interessant. Een commissie doen bij een strafrechtvereniging lijkt mij daarom de uitgelezen kans om alsnog met dit fascinerende rechtsgebied bezig te zijn. Ik heb de rol 'algemeen redacteur' op me genomen en ik kijk er erg naar uit om een aantal mooie edities van de Asega te maken. 


Onze partners