39e Bestuur


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

39e_bestuur.jpg
V.l.n.r: Matthijs de Bruin, Ilse Ekkel, Puck van Roosmalen, Melissa Allison van Suijlekom, José Horsten


Bestuur 2019-2020

Puck van Roosmalen Voorzitter
Ilse Ekkel Secretaris
Melissa Allison van Suijlekom Penningmeester
José Horsten Commissaris Intern
Matthijs de Bruin Commissaris Extern
Puck_van_Roosmalen.jpg

Voorzitter 2019-2020

Puck van Roosmalen

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en (strafrecht)verenigingen. Intern leidt de voorzitter de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.

Hallo allemaal! Mijn naam is Puck van Roosmalen en ik ben 22 jaar oud. Ik zit in het 3e jaar van de bachelor IT-recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en woon al bijna 3 jaar met veel plezier in het mooie Groningen.  

Al voor mijn studie rechten was ik zeer geïnteresseerd in strafrecht en daarom ben ik direct tegen het einde van mijn eerste studiejaar actief lid geworden bij Simon van der Aa. Ik ben in de eerste plaats lid geworden om nieuwe mensen te leren kennen met dezelfde interesse, maar ook om meer te weten te komen over het strafrecht en mijzelf te ontwikkelen. 
Inmiddels heb ik er twee commissies opzitten. In mijn eerste jaar heb ik in de activiteitencommissie gezeten, en afgelopen jaar heb ik samen met mijn commissie het jaarlijkse congres georganiseerd. De sfeer binnen de vereniging is informeel en heel gezellig, waardoor ik nog geen afscheid kon nemen. 
Dit jaar zal ik dan ook de functie voorzitter vervullen in het 39ste bestuur van Simon van der Aa. Dit is voor mij een grote uitdaging, maar ik heb er onwijs veel zin in! Samen met mijn bestuursgenoten gaan wij er een ontzettend leuk en leerzaam jaar van maken. Ik hoop jullie allemaal te zien op de activiteiten en borrels!

Tel: 06-25546920

Email: voorzitter@simonvanderaa.nl


Ilse_Ekkel.jpg

Secretaris 2019-2020

Ilse Ekkel

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post en is notulist bij de bestuursvergaderingen.

Hoi, ik ben Ilse Ekkel, 22 jaar oud en momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Aankomend jaar ga ik vol zin de functie van secretaris op me nemen in het 39e bestuur van Simon van der Aa. Na een fantastisch jaar bij de activiteitencommissie wilde ik me graag op een andere manier inzetten voor de vereniging. Aankomend jaar gaat een jaar vol leuke en leerzame momenten worden. Samen met mijn bestuursgenoten hopen we een fantastisch jaar neer te zetten. We hopen jullie allemaal te zien bij een van onze borrels of evenementen! 

Mail: secretaris@simonvanderaa.nl


Melissa_van_Suijlekom.jpg

Penningmeester 2019-2020

Melissa Allison van Suijllekom

Komend jaar zal ik de functie van penningmeester vervullen binnen het 39e bestuur van Simon van der Aa. De penningmeester houdt toezicht op alle uitgaven van de vereniging. Verder maakt zij de jaarlijkse begroting en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden.

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Melissa Allison van Suijlekom, 24 jaar oud en bezig met de Master Strafrecht. Afgelopen jaar zat ik in de congrescommissie als commissaris promo. Bij de eerste borrel bleek meteen dat ik (en ook de andere nieuwe leden) met open armen ontvangen werden, iedereen was heel open en sociaal en ik voelde mij meteen thuis. Dit commissiejaar was niet alleen erg leerzaam, maar ook super gezellig en had ik dan ook van mijn leven niet willen missen. Niet alleen heb ik allemaal leuke dingen beleefd door de vele activiteiten, borrels en reizen, maar ook veel nieuwe vrienden erbij gekregen. Het was zo’n leuk en onvergetelijk jaar met een hele hechte groep, dat ik nog lang niet weg wilde bij Simon van der Aa. Maar het einde van mijn studententijd nadert ook bijna, dus dacht ik wat is nu beter dan mijn studententijd af te sluiten met een bestuursjaar. Nog meer doen binnen de vereniging, nog meer gezelligheid en nog meer leren en jezelf ontwikkelen. En nu is het dan zover. Samen met mijn leuke en gezellige bestuursgenoten gaan we er weer een super leuk en leerzaam jaar van maken! Ik ben erg benieuwd en heb er enorm veel zin in. Ik hoop jullie dan ook allemaal zo vaak mogelijk te zien op de activiteiten en borrels of misschien zelfs wel als actief lid! 

Mail: penningmeester@simonvanderaa.nl


Jose_Horsten.jpg

Commissaris Intern 2019-2020

José Horsten

Al onze commissies vallen onder de functie van de commissaris intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder verzorgt zij het actieve ledenweekend en de actieve leden bedankdag.

 Hoi! Mijn naam is José Horsten en ik ben 21 jaar oud. Ik heb altijd al een grote interesse gehad voor het strafrecht en in mijn derde jaar van de studie ben ik actief lid geworden bij Simon van der Aa. Momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn bachelor Nederlands recht en na het behalen van het diploma wil ik beginnen met de Strafrecht master. Afgelopen jaar heb ik in de Pleitcommissie samen met mijn commissiegenoten de pleitactiviteiten georganiseerd en in mijn tijd als actief lid heb ik Simon van der Aa ervaren als een super leuke, informele en diverse vereniging met gezellige mensen. Daarom was ik er na een jaar in de Pleitcommissie nog niet klaar mee. Om deze reden wilde ik nog een jaar actief zijn binnen de vereniging en zal ik aan de slag gaan als Commissaris Intern in het bestuur. Ik heb hier heel veel zin in en kijk er erg naar uit om in de voetsporen van mijn voorgangers te treden en een bijdrage te leveren aan de vereniging. Samen met mijn bestuursgenoten gaan we er een heel mooi en gezellig jaar van maken en ik hoop jullie dan ook allemaal te zien bij de borrels en activiteiten!

Mail: intern@simonvanderaa.nl


Matthijs_de_Bruin.jpg

Commissaris Extern 2019-2020

Matthijs de Bruin

​De commissaris extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Daarnaast beheert hij de website.

Hallo iedereen, ik zal me even voorstellen: mijn naam is Matthijs de Bruin en ik ga dit jaar de functie van Commissaris Extern vervullen in het 39ste bestuur van Simon van der Aa. Na twee actieve jaren bij Simon, de Asega- en de Buitenlandse reiscommissie, heb ik besloten te solliciteren voor het bestuur. Dit omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en het me leuk lijkt om een jaar lang aan het roer te staan van de beste en leukste studievereniging van Groningen! Ik heb onwijs zin in aankomend bestuursjaar, samen met mijn bestuursgenoten. Ik hoop jullie allemaal te mogen ontvangen op één van onze activiteiten en/of borrels.

Tel: 06-53884370

Mail: extern@simonvanderaa.nl