41e Bestuur


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Bestuursfoto gezamenlijk
V.l.n.r: Karin Zijlstra, Costa Latuny, Anouk Arends, Manouk Egberink, Nienke Egbers


Anouk.jpeg

Voorzitter 2021-2022

Anouk Arends

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en (strafrecht)verenigingen. Intern leidt de voorzitter de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.


Hoi allemaal. Mijn naam is Anouk Arends en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in de laatste fase van mijn bachelor Nederlands recht en wil ik komend studiejaar beginnen aan de master Strafrecht.
Afgelopen jaar ben ik met veel plezier voorzitter geweest van de Pleitcommissie. Komend jaar mag ik de functie van voorzitter vervullen bij deze prachtige vereniging. Als actief lid heb ik Simon van der Aa altijd als een zeer gezellige en toegankelijke vereniging ervaren. Dit is iets wat ik graag wil voortzetten. Bij Simon van der Aa is naast  het organiseren van studie-gerelateerde bezigheden ook ruimte voor vele sociale activiteiten. Zo organiseren we de buitenlandse reis, een maandelijkse borrel en vindt dit jaar ons achtste lustrum plaats!
Ik hoop komend jaar samen met mijn bestuursgenoten en de actieve leden een fantastisch jaar neer te zetten. Ik kijk enorm uit naar dit jaar en hoop jullie allemaal bij onze activiteiten te zien!


Email: voorzitter@simonvanderaa.nl
Telefoon: 06 11 73 84 97Karin.jpg

Secretaris 2021-2022

Karin Zijlstra

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post en is notulist bij de bestuursvergaderingen.


Halloo! Mijn naam is Karin Zijlstra, ik ben 21 jaar oud en ben bezig met de master Nederlands Recht, specialisatie Privaatrecht. Volgend jaar hoop ik de Togamaster te doen met strafrechtvakken. Ik ben ondertussen alweer een tijdje actief lid bij Simon van der Aa vanwege mijn interesse in het strafrecht. Simon van der Aa is een kleinschalige studievereniging met ontzettend leuke en gezellige mensen. Je voelt je er meteen thuis en daarom kon ik ook niet anders dan solliciteren voor een bestuursjaar. Ik ben begonnen als secretaris in de Lustrumcommissie en heb daarna dezelfde functie gekregen in de Activiteitencommissie. Om nu, als kers op de taart, ook secretaris te zijn van het 41e bestuur van Simon van der Aa vind ik heel leuk! Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn lieve bestuursgenoten er een geweldig jaar van te maken. Ik hoop jullie te zien bij onze activiteiten en/of borrels!


Email: secretaris@simonvanderaa.nlManouk_.jpeg

Penningmeester 2021-2022

Manouk Egberink

De penningmeester houdt toezicht op alle uitgaven van de vereniging. Verder maakt zij de jaarlijkse begroting en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden.


Hi iedereen! Ik ben Manouk Egberink, 23 jaar oud en in september ga ik beginnen met de master Strafrecht. Het afgelopen jaar ben ik voorzitter van de Buitenlandse reiscommissie en penningmeester van de Lustrumcommissie geweest. Tijdens deze commissies heb ik veel geleerd en daarnaast ook onwijs veel leuke mensen leren kennen. Simon van der Aa is een super gezellige vereniging waar ik me altijd heel welkom heb gevoeld. Komend jaar mag ik in het 41ste bestuur van Simon van der Aa de taak van penningmeester op mij nemen en daar heb ik onwijs veel zin in! Ik kijk er enorm naar uit om samen met mijn mede-bestuursgenoten en alle actieve leden een top jaar neer te zetten, waarbij we hopelijk heel veel gaan leren en samen leuke dingen gaan ondernemen. Ik kan niet wachten om iedereen straks weer te zien op onze borrels en activiteiten! Tot snel!!


Email: penningmeester@simonvanderaa.nlNienke.jpeg

Commissaris Intern 2021-2022

Nienke Egbers

Al onze commissies vallen onder de functie van de commissaris intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder verzorgt zij het actieve ledenweekend en de actieve leden bedankdag.


Hi, mijn naam is Nienke Egbers en ik ben 21 jaar oud. De afgelopen twee jaren ben ik actief lid geweest in de Lustrumcommissie en de Buitenlandse Reiscommissie. In deze jaren heb ik veel geleerd, leuke mensen leren kennen en veel gezelligheid meegemaakt. Ik kwam er al snel achter dat Simon van der Aa een studievereniging waar iedereen welkom is. Ondanks alle gezelligheid, had ik wel het gevoel dat ik klaar was voor de volgende stap. Ik wilde echter de vereniging nog niet verlaten, dus de keuze om te solliciteren voor het 41ste bestuur was dan ook zo gemaakt. Aankomende jaar mag ik de functie Commissaris Intern vervullen. Ik heb ontzettend veel zin om aankomend jaar samen met mijn bestuursgenoten aan het roer te staan van de leukste studievereniging van Groningen. Hopelijk zie ik jullie snel op een van onze (online) activiteiten en/of borrels!


Email: intern@simonvanderaa.nlCosta.jpg

Commissaris Extern 2021-2022

Costa Latuny

​De commissaris extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Daarnaast beheert zij de website.


Hallo! Mijn naam is Costa Latuny en ik ben 25 jaar. Ik volg op dit moment de master Strafrecht en Criminologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het strafrecht intrigeert mij al van jongs af aan, dus het was voor mij vanzelfsprekend om deze master te kiezen. Die interesse heeft er ook voor gezorgd dat ik al een aantal jaren lid ben van Simon van der Aa. Bij Simon van der Aa kun je terecht voor leuke en leerzame activiteiten, waarbij je dus een kijkje kunt nemen in de keuken van verschillende organisaties binnen het strafrecht. Ideaal om zo wat meer te proeven van de mogelijkheden die er zijn na je studie. Daarnaast vind ik het een gezellige en laagdrempelige vereniging, dus een kans om hier bestuursjaar te doen kon ik ook niet laten liggen. Ik zal aankomend jaar aan de slag gaan als commissaris extern en ik hoop op een hele leerzame ervaring en een mooie afsluiter van mijn studententijd. Gezien ik omringd zal zijn met mensen met een gedeelde interesse, kan het ook niet anders dan dat het ook een gezellig jaar gaat worden. Ik heb er in ieder geval veel zin in!


Email: extern@simonvanderaa.nl