Activiteitencommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Definitieve_commissiefoto.JPG
V.l.n.r Maartje van Heerde, Anne Bus, Nicole Dolinski, Mitchel Huiskamp, Judith Stulp

Activiteitencommissie

Nicole Dolinski Voorzitter
Maartje van Heerde Vicevoorzitter
Anne Mirthe Bus Secretaris
Mitchel Huiskamp Penningmeester
Judith Stulp Commissaris Promo


De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor vele activiteiten van Simon van der Aa. Zij verzorgt maandelijks twee activiteiten, zoals een bezoek aan Anker & Anker, de Van Mesdagkliniek en het Politie Opleidings- en Trainingscentrum (POTC) in Zuidlaren. Verder organiseert de commissie meerdere lezingen van bijvoorbeeld de zedenpolitie en psychiatrische instellingen.   

E-mailadres: activiteiten@simonvanderaa.nl                                                                                                                      


Voorzitter – Nicole Dolinski

Hallo allemaal! Mijn naam is Nicole Dolinski en ik ben 20 jaar oud. Komend jaar zit ik in het derde jaar van de bachelor IT-recht. Ondanks dat ik deze richting volg, wil ik later het liefst de kant van het strafrecht op. Helaas is het binnen de bachelor niet mogelijk om de richting strafrecht te kiezen. Dat is ook de reden dat ik lid ben geworden van Simon van der Aa. Afgelopen jaar ben ik binnen deze verenging al actief lid geweest. De gezelligheid en leuke activiteiten heeft mij doen besluiten om voor nog een actief jaar te solliciteren. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter van de activiteitencommissie op mij nemen. Ik kijk uit naar een gezellig jaar met veel leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Hopelijk tot snel bij de activiteiten!

 

Vicevoorzitter – Yvette Kleine 

Hoi! Ik ben Yvette en ik ben 21 jaar oud. Ik zit momenteel in mijn derde jaar Nederlands recht. In mijn tweede jaar had ik al bedacht dat ik graag actief lid bij Simon van der Aa wilde worden door mijn interesse in het strafrecht en doordat het mij een heel gezellige vereniging leek. Doordat ik het eerste semester van dit academische jaar in Londen ging studeren dacht ik niet dat het dit jaar voor mij nog mogelijk zou zijn. Ik vind het super leuk dat ik onverwachts nu als vice-voorzitter de activiteitencommissie kan versterken en heb zin in de leuke activiteiten die nog gaan komen. (Yvette staat niet op de foto)


Secretaris – Anne Bus

Hoi, hoi! Ik ben Anne Bus, 21 jaar oud en derdejaars in de bachelor Nederlands recht. Mijn interesse ligt voornamelijk bij het strafrecht, en daarom heb ik besloten lid te worden bij Simon van der Aa. Komend jaar vervul ik de functie van secretaris binnen de activiteitencommissie. Ik hoop dit jaar samen met mijn commissie leuke en interessante activiteiten te organiseren, die een beter inzicht geven van het strafrecht in de praktijk. Ik heb veel zin in komend jaar en hoop jullie op de activiteiten te zien!


Penningmeester - Mitchel Huiskamp

Hallo hallo! Mijn naam is Mitchel Huiskamp en ik ben de penningmeester van de huidige activiteitencommissie! Ik ben 22 jaren jong en zit, op het moment van schrijven, in de afrondende fase van de bachelor Nederlands recht. Het strafrecht interesseert me vanaf het begin af aan het meest, tezamen met het privaatrecht. Daarom heb ik besloten om het aankomende jaar actief lid te worden bij Simon van der Aa! Ik ga ervan uit, dat wij als commissie, de komende periode een mooi programma aan activiteiten op de agenda gaan zetten!


Commissaris Promo – Judith Stulp

Hoi! Mijn naam is Judith, ik ben 20 jaar en op dit moment zit ik in het tweede jaar van de bachelor IT-recht. Sinds de studie ben ik me steeds meer gaan interesseren voor het strafrecht en daarom ben ik ook actief lid geworden bij Simon van der Aa. Dit jaar ga ik de functie van commissaris promo in de activiteitencommissie vervullen. Ik kijk erg uit naar komend jaar met veel leuke en interessante activiteiten en ik hoop jullie dan ook allemaal te zien! 

Onze partners