Activiteitencommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Accie
V.l.n.r.: Iris Haarsma, Nicole Drost, Sem Nijdam, Sophie Crommelin en Chiara Bub


De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor vele activiteiten van Simon van der Aa. Zij verzorgt maandelijks twee activiteiten, zoals een bezoek aan Anker & Anker, de Van Mesdagkliniek en het IBT-centrum van de politie in Zuidlaren. Verder organiseert de commissie meerdere lezingen van bijvoorbeeld de zedenpolitie en psychiatrische instellingen.   

E-mailadres: activiteiten@simonvanderaa.nl                                                                                                                      


Voorzitter – Sem Nijdam

Hey! Mijn naam is Sem Nijdam en ik ben 21 jaar. Komend college jaar zit ik in mijn 'vierde' bachelorjaar die vooral in het teken zal staan van het volgen van extra vakken en het verder opdoen van praktijkervaring binnen het strafrecht. Na een superleuk jaar in de buitenlandse reiscommissie, zal ik dit jaar de rol van voorzitter vervullen in de activiteitencommissie! Samen met mijn commissietoppers zullen we dit jaar een hoop leuke en interessante activiteiten voor de vereniging organiseren. Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!!

 

Vicevoorzitter – Sophie Crommelin

Hi. Ik ben Sophie Crommelin en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in mijn derde bachelor jaar Nederlands recht. Altijd heb ik al veel interesse gehad in het strafrecht. Toen Simon van der Aa op mijn pad kwam heb ik geen moment getwijfeld om een commissie te doen. Ik heb erg veel zin in aankomend jaar! 

In de activiteitencommissie zal ik de rol van vicevoorzitter vervullen.

Hopelijk zien we jullie allemaal bij de leuke activiteiten die we dit jaar gaan organiseren!


Secretaris – Iris Haarsma

Mijn naam is Iris Haarsma en ik ben 22 jaar. Aankomend studiejaar zal ik bachelorvakken uit mijn pre-master afronden zodat ik kan beginnen met mijn master strafrecht. Door eerdere stages tijdens mijn bachelor is mijn interesse in het strafrecht steeds meer gegroeid en daarom leek het mij leuk om, naast de pre-master, me bezig te gaan houden met strafrechtelijke nevenactiviteiten. Hierom zal ik mij inzetten als secretaris bij de activiteitencommissie en samen met mijn mede-commissieleden leuke activiteiten organiseren


Penningmeester - Chiara Bub

Hoi! Ik ben Chiara, 21 jaar, en ik ga dit studiejaar mijn bachelor Nederlands recht afronden. Ik heb nog maar een paar vakken op de planning staan, waardoor ik alle tijd heb om mijn kennis te verbreden. Mijn hart ligt bij het strafrecht, dus ik heb er super veel zin in om activiteiten te organiseren voor Simon van der Aa! Hopelijk zie ik je snel een keer verschijnen!


Commissaris Promo – Nicole Drost

Hey hoi! Mijn naam is Nicole Drost en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Het strafrecht heeft de afgelopen jaren mijn interesse gewekt, vandaar de keuze om lid te worden bij Simon van der Aa. Dit zal het eerste jaar zijn dat ik actief ben binnen de vereniging en ik heb er ontzettend veel zin in! Binnen de commissie zal ik de rol als commissaris promo gaan vervullen. Samen met mijn commissie hoop ik veel leerzame en leuke activiteiten neer te zetten!