Activiteitencommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Activiteitencommissie
V.l.n.r.: Connie Janssen, Emma Keijzer, Gadizja Rouguy, Marlo Post, Jasmijn Klaver

Activiteitencommissie

Er zitten geen leden in deze groep


De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor vele activiteiten van Simon van der Aa. Zij verzorgt maandelijks twee activiteiten, zoals een bezoek aan Anker & Anker, de Van Mesdagkliniek en het Politie Opleidings- en Trainingscentrum (POTC) in Zuidlaren. Verder organiseert de commissie meerdere lezingen van bijvoorbeeld de zedenpolitie en psychiatrische instellingen.   

E-mailadres: activiteiten@simonvanderaa.nl                                                                                                                      


Voorzitter – Gadizja Rouguy

Hehoi, mijn naam is Gadizja en ik ben 23 jaar. Ik mag dit jaar de rol van voorzitter vervullen in de activiteitencommissie. Afgelopen jaar heb ik de master IT-recht gedaan en deze zal naar alle waarschijnlijkheid door een master Strafrecht opgevolgd worden. In mijn studententijd heb ik al in een bestuur gezeten en veel commissies gedaan, maar dit jaar mag ik voor het eerst voorzitter zijn. Helaas zal ik jullie komend jaar in april moeten verlaten voor een uitwisseling in Japan, maar tot die tijd ga ik er met mijn commissie een ontzettend leuk jaar van proberen te maken! Hopelijk zie ik veel van jullie bij onze activiteiten, tot snel!

 

Vicevoorzitter – Marlo Post

Heyhey, ik ben Marlo Post en ik ben 21 jaar oud. Het komende studiejaar zal voor mij in het teken staan van het volgen van verbredende vakken en het afronden van twee bachelorvakken. Daarnaast ga ik me het komende jaar inzetten voor de Activiteitencommissie van Simon van der Aa. Ik reken erop dat we weer veel fysieke activiteiten kunnen organiseren waarbij ik veel van jullie hoop te zien!


Secretaris – Jasmijn Klaver

Hey! Mijn naam is Jasmijn Klaver, ik ben 22 jaar oud en in september ga ik beginnen aan de Master Nederlands recht. Het strafrecht heeft tijdens de bachelor mijn interesse gewekt. Dit is dan ook de reden dat ik dit jaar lid ben geworden bij Simon van der Aa. Binnen de activiteitencommissie zal ik de rol van secretaris vervullen. Samen met mijn commissie hoop ik veel leerzame en leuke activiteiten neer te zetten!


Penningmeester - Emma Keijzer

Hoi hoi! Ik ben Emma Keijzer, 23 jaar en zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Rechtsgeleerdheid en volg daarnaast de master Klinische Psychologie. Mijn interesse ligt bij het strafrecht omdat dit een mooie combinatie is van Rechten en Psychologie. Naast het organiseren van het lustrum zal ik mij aankomend jaar ook bezig houden als penningmeester bij de activiteitencommissie. Samen met mijn commissie gaan we veel leuke en interessante activiteiten organiseren!


Commissaris Promo – Connie Janssen

Hoi! Mijn naam is Connie Janssen en ik ben bezig met m’n master strafrecht. Na vorig jaar in de buitenlandse reiscommissie te hebben gezeten, wou ik dit jaar graag door als actief lid bij Simon van der Aa. Dit jaar mag ik de functie van commissaris promo vervullen in de activiteitencommissie. Samen met mijn commissiegenoten zullen we leuke juridische activiteiten organiseren. Ik hoop dat we er, na vorig corona-jaar, een enorm gezellig jaar van gaan maken!


Onze partners