Activiteitencommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

IMG_5216.1.jpg
V.l.n.r: Karin Zijlstra, Maud Lohuis, Quincy Veltmaat, Martha Ligthart, Ismay Oldenziel

Activiteitencommissie

Quincy Veltmaat Voorzitter
Martha Marijn Ligthart Vicevoorzitter
Karin Zijlstra Secretaris
Maud Lohuis Penningmeester
Ismay Zoë Oldenziel Commissaris Promo


De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor vele activiteiten van Simon van der Aa. Zij verzorgt maandelijks twee activiteiten, zoals een bezoek aan Anker & Anker, de Van Mesdagkliniek en het Politie Opleidings- en Trainingscentrum (POTC) in Zuidlaren. Verder organiseert de commissie meerdere lezingen van bijvoorbeeld de zedenpolitie en psychiatrische instellingen.   

E-mailadres: activiteiten@simonvanderaa.nl                                                                                                                      


Voorzitter – Quincy Veltmaat

Heehee, ik ben Quincy Veltmaat, 22 jaar en dit jaar begin ik met de master Arbeidsrecht. Vorig jaar heb ik alle strafrechtelijke vakken voor de master al afgerond, maar ik kon geen afscheid nemen van Simon van der Aa en heb daarom besloten nog een jaartje door te gaan. Ditmaal als voorzitter van de activiteitencommissie. Samen met mijn lieftallige commissie ga ik in deze spannende tijd proberen nieuwe en originele activiteiten te organiseren en ik ben ervan overtuigd dat dat zeker gaat lukken. 

 

Vicevoorzitter – Martha Ligthart

Hoi! Mijn naam is Martha Ligthart en ik ben 21 jaar. Ik ben vierdejaars rechtenstudent en ga hopelijk dit jaar mijn bachelor Nederlands recht afronden. Ik heb altijd een grote interesse gehad in het strafrecht. Mede daarom, en voor de gezelligheid, heb ik besloten om een commissiejaar bij Simon van der Aa te gaan doen. Het organiseren van activiteiten zal dit jaar zeker een uitdaging worden in verband met het coronavirus. Wij gaan er alles aan doen om hopelijk toch leuke activiteiten te organiseren en een gezellig jaar met elkaar te hebben. Ik heb er in ieder geval zin in!


Secretaris – Karin Zijlstra

Halloo! Mijn naam is Karin Zijlstra, ik ben 20 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Het strafrecht heb ik altijd al enorm interessant gevonden en daarom ben ik lid geworden bij Simon van der Aa. Na een tijdje ben ik actief lid geworden, namelijk als secretaris van de Lustrumcommissie. Nu mag ik ook de rol van secretaris vervullen in de Activiteitencommissie. Ik hoop dat wij komend jaar, ondanks de omstandigheden, veel leuke activiteiten neer kunnen zetten en daarbij jullie ook ontmoeten!


Penningmeester - Maud Lohuis

Hoi! Ik ben Maud Lohuis, 21 jaar en ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor. Ik heb al mijn verplichte bachelorvakken voor de richting Nederlands Recht al gehaald, maar volg nu een aantal extra/verbredende vakken. Volgend studiejaar hoop ik aan de master Strafrecht te beginnen. Mijn interesse ligt al vanaf het begin van de studie bij het strafrecht en dat is dan ook waarom ik lid ben geworden van Simon van der Aa. Dit jaar vervul ik de functie van penningmeester binnen de activiteitencommissie. Samen met mijn commissie hoop ik veel leuke, interessante en leerzame activiteiten te organiseren!


Commissaris Promo – Ismay Oldenziel

Hoi! Ik ben Ismay Oldenziel en ik ben 20 jaar oud. Komend jaar zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Vanwege mijn interesse in het strafrecht besloot ik om actief lid te worden bij Simon van der Aa. Binnen de activiteitencommissie vervul ik de functie van Commissaris Promo. Ik hoop dat we er komend jaar een gezellig jaar van kunnen maken met veel interessante en leuke activiteiten!Onze partners