Activiteitencommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

IMG_5484.jpg
V.l.n.r.: Isa Reefman, Sam Jonker, Chantal Schaapman, Kirsten Raad, Bente Poppinga.

Activiteitencommissie

Chantal Schaapman Voorzitter
Sam Jonker Vicevoorzitter
Isa Reefman Secretaris
Kirsten Raad Penningmeester
Bente Poppinga Commissaris promo


De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor vele activiteiten van Simon van der Aa. Zij verzorgt maandelijks twee activiteiten, zoals een bezoek aan Anker & Anker, de Van Mesdagkliniek en het IBT-centrum van de politie in Zuidlaren. Verder organiseert de commissie meerdere lezingen van bijvoorbeeld de zedenpolitie en psychiatrische instellingen.   

E-mailadres: activiteiten@simonvanderaa.nl                                                                                                                      


Voorzitter – Chantal Schaapman

Heyhoi, mijn naam is Chantal en ik ben 21 jaar! Dit jaar heb ik de bachelor Nederlands recht afgerond en in september zal ik starten met de master privaatrecht. Afgelopen jaar mocht ik de functie van penningmeester binnen de Buitenlandse reiscommissie vervullen. We hebben toen een superleuke reis georganiseerd naar Madrid. Ik vond dat commissiejaar erg leerzaam en leuk en besloot daarom nog een jaar commissie te doen bij Simon van der Aa! Dit jaar zal ik de voorzitter van de Activiteitencommissie zijn. We gaan als commissie interessante en leuke activiteiten organiseren en ik heb er al erg veel zin in. We zien je graag bij een activiteit!

 

Vicevoorzitter – Sam Jonker

Heyhey! Mijn naam is Sam Jonker, 21 jaar oud en ik ga aankomend jaar beginnen met de master Privaatrecht. Na afgelopen jaar met veel plezier de rol als secretaris te hebben vervuld in de buitenlandse reiscommissie, zal ik dit jaar de rol van vice-voorzitter op mij nemen in de activiteitencommissie. Samen met mijn commissiegenootjes hoop ik veel leuke activiteiten te organiseren en te beleven.


Secretaris – Isa Reefman

Hey! Mijn naam is Isa Reefman en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Binnen de commissie zal ik de rol als secretaris gaan vervullen. Ik heb er heel veel zin in om nog een jaar actief te zijn bij Simon van der Aa! Ik hoop dit jaar veel leuke activiteiten te organiseren met mijn commissie!


Penningmeester - Kirsten Raad

Hey hoi! Ik ben Kirsten en ik ben 22 jaar. Momenteel ben ik bezig met de masters strafrecht en privaatrecht. Afgelopen jaar ben ik penningmeester geweest bij de congrescommissie en dit heb ik zo leuk en gezellig ervaren dat ik blij ben dat ik er nog een jaartje bij Simon van der Aa aan vast mag plakken. Dit jaar mag ik dezelfde functie vervullen binnen de activiteitencommissie. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn commissiegenootjes leuke activiteiten te organiseren en hoop jullie daar allemaal te zien!


Commissaris Promo – Bente Poppinga

Hallo! Ik ben Bente Poppinga en ik zit op dit moment in mijn laatste fase van de bachelor IT-recht. Mijn interesse ligt vooral bij strafrecht, waardoor het mij erg leuk leek om actief lid te worden van Simon van der Aa. Dit jaar ga ik de functie Commissaris promo vervullen. Ik kijk er naar uit om dit jaar met mijn commissiegenoten leuke en interessante activiteiten te organiseren om zo meer mensen te overtuigen dat strafrecht het leukste rechtsgebied is dat er bestaat!