42e Bestuur


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Bestuursfoto.JPG
V.l.n.r.: Kimberley Drent, Carolina Waringa, Silke Lennips, Suzanne Pruiksma, Willy van der Kooi


Silke.JPG

Voorzitter 2022-2023

Silke Lennips

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en (strafrecht)verenigingen. Intern leidt de voorzitter de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.

Hi allemaal! Mijn naam is Silke Lennips, 21 jaar. Afgelopen jaar heb ik de voorzittersrol binnen de Asegacommissie mogen vervullen. Aankomend jaar mag ik de voorzittersfunctie bekleden. Ik heb ontzettend veel zin om aankomend jaar aan het roer te staan van deze leuke en gezellige studievereniging, waarin mijn bestuursgenoten en ik ons uiterste best zullen doen om de gezellige en open sfeer binnen de vereniging te waarborgen, hetgeen Simon van der Aa door de jaren heen heeft getypeerd. Ik kijk er enorm naar uit om jullie te zien bij de activiteiten en borrels!

Email: voorzitter@simonvanderaa.nl

Telefoonnummer: 06-52108026Caro.jpg

Secretaris 2022-2023

Carolina Waringa

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post en is notulist bij de bestuursvergaderingen.

Hi! Mijn naam is Carolina Waringa, ik ben 23 jaar oud en ik heb dit jaar de bachelor Nederlands recht afgerond. In september begin ik met de masters Privaat- en Strafrecht. Het afgelopen jaar ben ik commissaris lay-out van de Asegacommissie geweest. Dit vond ik super leuk om te doen! Het strafrecht interesseert mij ook enorm, waardoor mijn keuze om actief lid te worden bij Simon van der Aa snel gemaakt was. Het viel mij meteen opviel op dat Simon van der Aa een kleinschalige, maar zeer toegankelijke verenging is. Ik vind het een onwijs leuke vereniging en daarom kon ik ook niet anders dan solliciteren voor een bestuursjaar. Aankomed jaar mag ik de functie van secetaris vervullen. Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met mijn bestuursgenoten aan het roer te staan van Simon van der Aa en er een geweldig jaar van te maken. Ik kijk er naar uit om jullie te zien bij de activiteiten en borrels!

Email: secretaris@simonvanderaa.nl


Suzanne.jpg

Penningmeester 2022-2023

Suzanne Pruiksma

De penningmeester houdt toezicht op alle uitgaven van de vereniging. Verder maakt hij de jaarlijkse begroting en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden.

Hallo! Mijn naam is Suzanne Pruiksma, ik ben 20 jaar oud en ik zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands Recht. Vorig jaar ben ik lid geworden bij de vereniging en heb ik deelgenomen aan verschillende activiteiten. Dit jaar zal ik de rol van penningmeester op mij nemen. Hier heb ik veel zin in! Bij Simon van der Aa heb ik snel nieuwe vrienden gemaakt. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd die bijdragen aan je carrière in het Strafrecht. Ook zijn er sociale activiteiten zoals borrels. Verder is Simon van der Aa een laagdrempelige vereniging waar ik me altijd welkom heb gevoeld. Ik kijk er naar uit om samen met mijn bestuursgenoten er een fantastisch jaar van te maken. Ik hoop jullie snel te zien op de borrels of tijdens de activiteiten!

Email: penningmeester@simonvanderaa.nlKimberley.jpg

Commissaris intern 2022-2023

Kimberley Drent

Al onze commissies vallen onder de functie van de commissaris intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder verzorgt zij het actieve ledenweekend en de actieve leden bedankdag.

Hoi allemaal! Mijn naam is Kimberley Drent, ik ben 23 jaar oud en zit in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Voordat ik begon aan deze opleiding maakte ik al kennis met Simon van der Aa tijdens één van de activiteiten. De vereniging sprak mij gelijk aan: een kleinschalige, toegankelijke en gezellige studievereniging. Daarnaast organiseert de vereniging vele activiteiten die al een inzicht geven in de beroepsmogelijkheden voor na de studie. Het was voor mij dan ook vanzelfsprekend dat ik in een commissie wilde. Afgelopen jaar ben ik vicevoorzitter geweest van de Asegacommissie, een commissie waar veel te leren valt. Nu de laatste Asega voor u ligt, ben ik klaar voor de volgende stap. Aankomend jaar mag ik de functie van commissaris intern vervullen. Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn bestuursgenoten en de actieve leden er een fantastisch jaar van te maken. Hopelijk zie ik jullie snel op de activiteiten en/of de borrels!

Email: intern@simonvanderaa.nl


Willy.jpg

Commissaris extern 2022-2023

Willy van der Kooi

​​​​​​​De commissaris extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Daarnaast beheert zij de website.

Hey allemaal! Mijn naam is Willy van der Kooi en ik ben 19 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Al van jongs af aan heb ik interesse in het strafrecht. Toen ik in het eerste jaar strafrechtelijke vakken ging volgen, is die interesse alleen maar gegroeid. Het was dus ook geen verassing dat ik ervoor koos om lid te worden van Simon van der Aa. Aankomend jaar mag ik de commissaris extern zijn van deze mooie studievereniging. Ik heb erg veel zin om mij samen met mijn bestuursgenoten en actieve leden in te zetten voor de vereniging. Hopelijk kunnen we er met zijn allen een leerzaam en enorm gezellig jaar van maken. Ik zie jullie vast snel op een van onze activiteiten en borrels! 

Email: extern@simonvanderaa.nl