43e Bestuur


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

DSC00004-Verbeterd-NR.jpg
V.l.n.r.: Chiara Bub, Ryanne Ensing, Iris Haarsma, Nicole Drost, Sylke Dam.

Bestuur 2023-2024

Iris Suzanne Haarsma Voorzitter
Ryanne Ensing Secretaris
Nicole Melissa Drost Penningmeester
Chiara Anneroos Bub Commissaris Intern
Sylke Dam Commissaris Extern
DSC00451.jpg

Voorzitter 2023-2024

Iris Haarsma

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en (strafrecht)verenigingen. Intern leidt de voorzitter de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.

Beste dames en heren! Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Ik ben Iris Haarsma, 23 jaar. Afgelopen jaar heb ik met de activiteitencommissie leerzame en interessanten activiteiten mogen organiseren voor Simon van der Aa. Een actief jaar bij Simon van der Aa is mij zo goed bevallen, dat ik dit graag wilde voortzetten. Om deze reden zal ik dit verenigingsjaar dan ook een bestuursfunctie als voorzitter gaan bekleden. 

Samen met mijn mede-bestuursleden zullen wij aan het roer staan van Simon van der Aa. Een mooie uitdaging om onszelf, maar ook om deze mooie vereniging, nog verder te ontwikkelen. Dit zullen wij doen door er een hecht én actief jaar van te maken, waarin het verder ontplooien van een ieders strafrechtelijke interesse voorop staat. Maar vergeet niet dat het ook om veel gezelligheid gaat, met genoeg borrels, activiteiten en reizen.

Voor vragen of een praatje kan je altijd bij ons aankloppen. We staan voor iedereen klaar!

Heel graag tot snel!

Email: voorzitter@simonvanderaa.nl

Telefoonnummer: 06-21674467


DSC00359.jpg

Secretaris 2023-2024

Ryanne Ensing

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post en is notulist bij de bestuursvergaderingen.

Hey! Ik ben Ryanne en ik ben 21 jaar. Ik doe de master strafrecht en privaatrecht. Afgelopen jaar was ik de commissaris promo van de congrescommissie. Ik vond het heel leuk om samen met mijn commissie het congres en de kroegcolleges te morgen organiseren. Daarnaast heb ik ook erg genoten van de gezelligheid binnen de vereniging en alle leuke activiteiten die afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Daarom zal ik komend jaar de rol van sectretaris op mij nemen. Ik heb er erg veel zin in om er samen met mijn bestuursgenootjes een fantastisch jaar van te maken en ik kijk er naar uit om iedereen te zien op de borrels en activiteiten!

Email: secretaris@simonvanderaa.nl

Telefoonnummer: 06-23542418DSC00084.jpg

Penningmeester 2023-2024

Nicole Drost

De penningmeester houdt toezicht op alle uitgaven van de vereniging. Verder maakt hij de jaarlijkse begroting en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden.

Hoihoi! Mijn naam is Nicole Drost, ik ben 23 jaar en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Afgelopen jaar was ik de commissaris promo binnen de Activiteitencommissie en dat is me zo goed bevallen dat ik dit jaar de rol als Penningmeester binnen het bestuur zal vervullen! Door Simon van der Aa heb ik veel leuke mensen ontmoet en ben ik veel meer gaan leren over het werkveld door de interessante activiteiten die het gehele jaar worden georganiseerd. Ik kijk er onaar uit dit voort te zetten en heb ontzettend veel zin om samen met mijn leuke bestuursgenoten een fantastisch jaar te maken. Hopelijk zie ik jullie snel op de borrels en activiteiten!

Email: penningmeester@simonvanderaa.nl

Telefoonnummer: 06-11331606IMG_6541.jpg

Commissaris Intern 2023-2024

Chiara Bub

Al onze commissies vallen onder de functie van de commissaris intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder verzorgt zij het actieve ledenweekend en de actieve leden bedankdag.

Hi allemaal, ik ben Chiara Bub, 22 jaar oud en dit jaar heb ik de bachelor Nederlands recht afgerond. Tot en met augustus doe ik stage bij het Openbaar Ministerie, en in september begin ik met de master strafrecht. Afgelopen jaar ben ik met veel plezier penningmeester van de activiteitencommissie geweest; de commissie die mij kennis heeft laten maken met Simon van der Aa. De vereniging viel gelijk bij mij in de smaak door de interessante activiteiten en lezingen, en natuurlijk de gezellige borrels. Een kleinschalige, toegankelijke vereniging waar je je snel thuisvoelt, is kenmerkend voor Simon van der Aa. Ik kijk er dan ook naar uit om volgend jaar de functie van commissaris intern te bekleden, en de band tussen commissie en bestuur nog hechter te maken. Daarnaast vervul ik de rol als vertrouwenspersoon als nevenfunctie. Samen met mijn lieve bestuursgenootjes ben ik ervan overtuigd dat wij er een super tof en gezellig jaar van gaan maken! We zien elkaar snel, bij deze ben je uitgenodigd!

Email: intern@simonvanderaa.nl

Telefoonnummer: 06-41426005


DSC00294.jpg

Commissaris Extern 2023-2024

Sylke Dam

De commissaris extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Daarnaast beheert zij de website.

Hoi! Ik ben Sylke en ik ben 21 jaar. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Nederlands recht. Het strafrecht heeft mij altijd al geïnteresseerd: de spannende zaken, de morele dilemma’s en de ‘meerdere wegen die naar Rome leiden'. Afgelopen jaar ben ik lid geworden van Simon Van Der Aa en heb ik mogen schrijven voor de Asega. Al met al een geweldige ervaring bij een geweldige vereniging. De laagdrempeligheid en de gezelligheid van de vereniging hebben ertoe geleid dat ik solliciteerde voor de functie Commissaris Extern en hier sta ik dan. Dit jaar zal ik mij inzetten voor de voortzetting van de ontzettend belangrijke huidige samenwerkingen en zal ik actief op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden. Ik kijk uit naar alles wat dit jaar en dit bestuur zal brengen. Bovendien: schroom niet om mij even aan de mouw te trekken, ik sta altijd open voor een goed gesprek onder het genot van een lekker drankje. Ik hoop je te zien op een van de borrels of de activiteiten! 

Email: extern@simonvanderaa.nl

Telefoonnummer: 06-30743214

Alle foto's zijn gemaakt door Lin-Si Hao Bolk.