Buitenlandse reiscommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

BRC commissiefoto
V.l.n.r: Quincy Veltmaat, Leonie van Dis, Kim Kral, Sem Nijdam, Sabrina Tatlicioglu

Buitenlandse reiscommissie

Leonie van Dis Voorzitter
Sabrina V Tatlicioglu Vicevoorzitter
Kim Kral Secretaris
Sem Nijdam Penningmeester
Quincy Veltmaat Commissaris Promo


De buitenlandse reiscommissie organiseert jaarlijks een leerzame maar vooral gezellige studiereis naar een buitenlandse stad! Naast het organiseren van op strafrecht gerichte activiteiten, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de rechtbank, een advocatenkantoor of een gevangenis, wordt er ook genoeg tijd besteed aan de plaatselijke cultuur. Kortom: een studiereis met zowel een serieuze als een feestelijke insteek! Istanbul, Dublin, Lissabon; geen stad is ons te gek! 

E-mailadres: bureco@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Leonie van Dis

Hallo allemaal! Mijn naam is Leonie van Dis, 24 jaar en ik volg de Master Strafrecht en Privaatrecht. Dit jaar ben ik de voorzitter van de Buitenlandse reiscommissie. Een commissie waarin ik twee jaar geleden vicevoorzitter heb mogen zijn. Ik ben heel blij dat ik na een bestuursjaar als Commissaris Intern de vereniging nog niet hoef te verlaten en nog één keer een geweldige reis neer mag zetten voor jullie samen met mijn lieve commissie! Houd de socials van Simon in de gaten voor informatie over de reis en hopelijk tot snel op een borrel!


Vicevoorzitter - Sabrina Tatlicioglu
Hey! Mijn naam is Sabrina Tatlicioglu. In september start ik met de Master Strafrecht. Dit is mijn eerste commissiejaar bij Simon van der Aa en ik heb het nu al erg naar mijn zin! Na een jaar stilgezeten te hebben door het coronavirus ga ik mijn best doen om een onvergetelijke reis te organiseren met deze commissie! Ga je mee?


Secretaris - Kim Kral

Hee! Mijn naam is Kim Kral en ik ben 20 jaar oud. Ik heb net mijn bachelor Nederlands recht afgerond en weet nog niet helemaal wat ik hierna zal gaan doen met de studie. Dit is mijn eerste jaar als actief lid van de vereniging. In dit jaar zal ik de rol van secretaris op mij nemen in de Buitenlandse reiscommissie. Ik heb er ontzettend veel zin in en weet zeker dat het na deze vervelende periode van de pandemie weer een super reis zal worden!


Penningmeester - Sem Nijdam

Hoi! Mijn naam is Sem Nijdam, 20 jaar oud en ik zit in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Na het volgen van een aantal leuke (online-)activiteiten vorig jaar, heb ik besloten om actief te worden bij Simon van der Aa. Komend jaar vervul ik de functie van penningmeester binnen de Buitenlandse reiscommissie. Ik ben ervan overtuigd dat we dit jaar met z'n vijven een geweldige reis gaan neerzetten!


Commissaris Promo - Quincy Veltmaat

​Hee, mijn naam is Quincy Veltmaat, ik ben 23 jaar oud en ik zit momenteel in de afrondende fase van de masters Strafrecht, Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en Privaatrecht. Mijn studententijd loopt dus aardig op zijn einde en naast het voorzitterschap van de lustrumcommissie neem ik dit jaar ook de taak van Commissaris Promo van de buitenlandse reiscommissie op mij. Samen met mijn lieftallige commissie proberen wij een geweldige reis neer te zetten. De maatregelen zijn vooralsnog hoopvol, dus wij zien je inschrijving graag tegemoet!

Onze partners