Buitenlandse reiscommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

DSC01895.JPG
V.l.n.r.: Diede Oude Lenferink, Suzanne Pruiksma, Sem Nijdam, Willy van der Kooi, Lenferink.

Buitenlandse reiscommissie

Sem Nijdam Voorzitter
Willy Van der Kooi Vicevoorzitter
Diede Oude Lenferink Secretaris
Suzanne Pruiksma Penningmeester
Noor Lenferink Commissaris promo


De buitenlandse reiscommissie organiseert jaarlijks een leerzame maar vooral gezellige studiereis naar een buitenlandse stad! Naast het organiseren van op strafrecht gerichte activiteiten, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de rechtbank, een advocatenkantoor of een gevangenis, wordt er ook genoeg tijd besteed aan de plaatselijke cultuur. Kortom: een studiereis met zowel een serieuze als een feestelijke insteek! Istanbul, Dublin, Lissabon; geen stad is ons te gek! 

E-mailadres: bureco@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Sem Nijdam

Hey! Mijn naam is Sem Nijdam en ik ben 22 jaar. Aankomend jaar begin ik met de master Strafrecht en zal ik mij bezig houden met het opdoen van praktijkervaring binnen het strafrecht. Na een aantal superleuke jaren bij Simon van der Aa, zal ik dit jaar opnieuw actief zijn binnen de vereniging. Dit collegejaar vervul ik de rol van voorzitter in de buitenlandse reiscommissie! Samen met mijn commissietoppers zullen we dit jaar een fantastische reis organiseren. Hopelijk tot snel ergens in Europa!!


Vicevoorzitter - Willy van der Kooi

Hii! Ik ben Willy van der Kooi en ik ben 20 jaar oud. Komend jaar ga ik een extra jaartje over mijn bachelor diploma doen. Na een leuk bestuursjaar bij onze mooie en gezellige vereniging was ik nog lang niet klaar met Simon van der Aa. Daarom leek het mij dit jaar erg leuk om de buitenlandse reis te mogen organiseren! We gaan er een enorm leuke reis van maken, hopelijk zie ik je daar :)


Secretaris - Diede Oude Lenferink

Heyy! Ik ben Diede Oude Lenferink, 19 jaar oud. Momenteel ben ik tweedejaars student rechtsgeleerdheid en ik heb als richting juridische bestuurskunde gekozen. Toch heb ik ook een liefde voor het strafrecht en verheug ik me heel erg op aankomend jaar bij de buitenlandsereis commissie. Ik weet zeker dat we met z’n allen een heel leuk jaar gaan hebben!


Penningmeester - Suzanne Pruiksma

Hoi! Mijn naam is Suzanne Pruiksma en ik ben 21 jaar oud. Aankomend jaar ga ik beginnen met de master strafrecht. Afgelopen jaar heb ik de rol van penningmeester vervuld in het bestuur. Dit jaar ben ik ook penningmeester bij de buitenlandse reiscommissie. Ik kijk er naar uit om een leuke reis te organiseren!


Commissaris Promo - Noor Lenferink

Hi. Mijn naam is Noor Lenferink. Ik ben 19 jaar en ik zit nu in het tweede jaar van de bachelor Nederlands Recht. Dit jaar ben ik de commissaris-promo van de buitenlandse reiscommissie. Ik kijk erg uit naar komend commissiejaar en hopelijk tot op de buitenlandse reis!