Buitenlandse reiscommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

image0.jpeg
V.l.n.r: Kiran Kana, Manouk Egberink, Werner Veenstra, Nienke Egbers, Connie Janssen

Buitenlandse reiscommissie

Manouk Egberink Voorzitter
Nienke Egbers Vicevoorzitter
Connie Lena Janssen Secretaris
Werner Veenstra Penningmeester
Kiran Kana Commissaris Promo


De buitenlandse reiscommissie organiseert jaarlijks een leerzame maar vooral gezellige studiereis naar een buitenlandse stad! Naast het organiseren van op strafrecht gerichte activiteiten, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de rechtbank, een advocatenkantoor of een gevangenis, wordt er ook genoeg tijd besteed aan de plaatselijke cultuur. Kortom: een studiereis met zowel een serieuze als een feestelijke insteek! Istanbul, Dublin, Lissabon geen stad is ons te gek! 

E-mailadres: bureco@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Manouk Egberink

Hi iedereen! Ik ben Manouk Egberink, 23 jaar oud en doe momenteel de pre-master Nederlands recht. Naast dat ik penningmeester van de lustrumcommissie ben, mag ik dit jaar ook als voorzitter samen met mijn commissie zorgen voor een onvergetelijke buitenlandse reis. Omdat ik het afgelopen jaar al ervaren heb hoe leuk en gezellig het is binnen Simon, heb ik er nog een jaartje aan vastgeplakt. Ondanks alle corona maatregelen, gaan wij ons uiterste best doen om alsnog een super leuke reis neer te zetten waarbij we jullie natuurlijk allemaal hopen te zien! Ik kan niet wachten!!


Vicevoorzitter - Nienke Egbers
Hi! Mijn naam is Nienke Egbers, 21 jaar oud en ik zit momentaal in mijn derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. In november 2019 ben ik actief lid geworden bij Simon van der Aa en ben toen deel uit gaan maken van de lustrumcommissie, aangezien Simon in 2020 zijn 40e lustrum viert. Omdat de vereniging voelt als een familie, besloot ik om nog een jaar actief lid te worden en deze keer bij de Buitenlandse Reiscommissie. Ik neem de rol van vice-voorzitter op mij en heb ontzettend veel zin in het organiseren van de reis in februari 2021! Wie gaat mee?


Secretaris - Connie Janssen

Hoi! Mijn naam is Connie Janssen, 21 jaar oud en ben dit jaar begonnen aan de master Strafrecht. Na vorig jaar mee te zijn geweest op een geweldige buitenlandse reis naar Nice, wou ik graag actief lid worden bij Simon van der Aa! Komend jaar zal ik de functie van secretaris vervullen binnen de buitenlandse reiscommissie. Ik hoop dat we er dit jaar, ondanks het coronavirus, weer een geweldige reis van kunnen maken!


Penningmeester - Werner Veenstra

Hallo allemaal, mijn naam is Werner Veenstra, ik ben 19 jaar oud en ik zit in het tweede jaar van de bachelor IT-recht. Dit is mijn eerste jaar bij Simon, en ik zit in de leuke buitenlandsereiscommissie. Ik ben penningmeester en ga me dus voornamelijk bezighouden met de financiën, maar zal natuurlijk ook de rest van de commissie helpen met hun taken. Hoewel deze reis iets anders gaat zijn dan voorgaande, twijfel ik er niet aan dat het leuk gaat worden.

Commissaris Promo - Kiran Kana

Hey daar! Ik ben Kiran en ben 23 jaar oud. Ik ben sinds september bezig met de master Nederlands Recht en zal mij specialiseren in het Staats- en Bestuursrecht. Hiervoor heb ik HBO-Rechten afgerond in Leiden. Ik zal komend jaar de functie Commissaris Promo vertegenwoordigen binnen de Buitenlandse Reis Commissie bij Simon van der Aa. Samen met mijn commissiegenoten zal ik een geweldige reis neerzetten! Hier heb ik onwijs veel zin in!

Onze partners