Buitenlandse reiscommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Groepsfoto
V.l.n.r. Chantal Schaapman, Amber Hulstein, Sanne Boomsma, Isa Reefman, Merit Katerborg


De buitenlandse reiscommissie organiseert jaarlijks een leerzame maar vooral gezellige studiereis naar een buitenlandse stad! Naast het organiseren van op strafrecht gerichte activiteiten, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de rechtbank, een advocatenkantoor of een gevangenis, wordt er ook genoeg tijd besteed aan de plaatselijke cultuur. Kortom: een studiereis met zowel een serieuze als een feestelijke insteek! Istanbul, Dublin, Lissabon; geen stad is ons te gek! 

E-mailadres: bureco@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Amber Hulstein

Hi! Mijn naam is Amber Hulstein, 21 jaar en ik zit op dit moment in het derde jaar van de bachelor Nederlands Recht. Dit jaar ben ik de voorzitter van de Buitenlandse reiscommissie. Mijn commissiegenootjes en ik zullen ons uiterste best doen om een prachtige reis neer te zetten. We zien je inschrijving dan ook graag tegemoet!


Vicevoorzitter - Sanne Boomsma

Hee! Mijn naam is Sanne Boomsma en ik ben 21 jaar oud. Ik volg de bachelor Nederlands recht. En dit jaar ben ik de vicevoorzitter van de buitenlandse reis commissie. Ik heb super veel zin om dit jaar samen met mijn commissiegenootjes een super leuke reis te verzorgen!


Secretaris - Merit Katerborg

Hey hoi! Mijn naam is Merit Katerborg, ik ben 21 jaar oud en zit nu in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Komend jaar zal ik de rol van secretaris op mij nemen in de Buitenlandse reiscommissie. Samen met mijn leuke commissiegenootjes weet ik zeker dat we een super gezellige reis gaan organiseren, dus vooral inschrijven zou ik zeggen!


Penningmeester - Chantal Schaapman

Hoi! Mijn naam is Chantal Schaapman en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Dit is voor mij de eerste keer dat ik actief ben binnen een vereniging, dus het lijkt mij een leuke uitdaging! Binnen de commissie zal ik de rol als penningmeester gaan vervullen. Ik heb er veel zin in en we gaan er een leuke reis van maken!


Commissaris Promo - Isa Reefman

​​​​​​​Hey! Ik ben Isa Reefman en ik ben 20 jaar oud. Ik ben tweedejaars rechtenstudent. Dit jaar ben ik de commissaris promo. Dit is mijn eerste jaar actief bij de vereniging en ik heb er heel veel zin in om een leuke reis te organiseren dit jaar!

Onze partners