Buitenlandse reiscommissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Groepsfoto
V.l.n.r. Chantal Schaapman, Amber Hulstein, Sanne Boomsma, Isa Reefman, Merit Katerborg


De buitenlandse reiscommissie organiseert jaarlijks een leerzame maar vooral gezellige studiereis naar een buitenlandse stad! Naast het organiseren van op strafrecht gerichte activiteiten, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de rechtbank, een advocatenkantoor of een gevangenis, wordt er ook genoeg tijd besteed aan de plaatselijke cultuur. Kortom: een studiereis met zowel een serieuze als een feestelijke insteek! Istanbul, Dublin, Lissabon; geen stad is ons te gek! 

E-mailadres: bureco@simonvanderaa.nl


Voorzitter - Merit Katerborg

Hey hoi! Mijn naam is Merit Katerborg, ik ben 21 jaar oud en zit nu in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Komend jaar zal ik de rol van voorzitter op mij nemen in de Buitenlandse reiscommissie. Samen met mijn leuke commissiegenootjes weet ik zeker dat we een super gezellige reis gaan organiseren, dus vooral inschrijven zou ik zeggen!


Vicevoorzitter - Charlot Haveman

Hey! Mijn naam is Charlot Haveman en ik ben 19 jaar oud. Sinds afgelopen september ben ik begonnen met de bachelor rechtsgeleerdheid. Dit jaar ben ik de vice-voorzitter van de Buitenlandse Reis Commissie, ik heb er super veel zin in om dit jaar samen met mijn commissiegenootjes een super leuke reis te verzorgen. 


Secretaris - Sam Jonker

Hey, mijn naam is Sam Jonker, 21 jaar oud en ik zit momenteel in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Dit jaar zal ik de functie van secretaris vervullen in de buitenlandse reiscommissie. Samen met mijn commissiegenootjes hoop ik een hele leuke reis te organiseren en te beleven!


Penningmeester - Chantal Schaapman

Hoi! Mijn naam is Chantal Schaapman en ik ben 20 jaar oud. Momenteel zit ik in het derde jaar van de bachelor Nederlands recht. Dit is voor mij de eerste keer dat ik actief ben binnen een vereniging, dus het lijkt mij een leuke uitdaging! Binnen de commissie zal ik de rol als penningmeester gaan vervullen. Ik heb er veel zin in en we gaan er een leuke reis van maken!


Commissaris Promo - Isa Reefman

​​​​​​​Hey! Ik ben Isa Reefman en ik ben 20 jaar oud. Ik ben tweedejaars rechtenstudent. Dit jaar ben ik de commissaris promo. Dit is mijn eerste jaar actief bij de vereniging en ik heb er heel veel zin in om een leuke reis te organiseren dit jaar!