Vereniging


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Simon van der Aa is de vereniging voor studenten met een interesse in strafrecht en criminologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Opgericht met de missie om een brug te slaan tussen theorie en praktijk, biedt de vereniging een platform voor academische verdieping en professionele ontwikkeling.

Simon van der Aa organiseert tal van activiteiten zoals lezingen, workshops, excursies en netwerkborrels. Deze evenementen geven studenten de kans om in contact te komen met professionals uit het veld, zoals advocaten,rechters en criminologen.

Daarnaast biedt de vereniging ook mogelijkheden voor gezelligheid en sociale verbinding. Denk aan borrels, sportevenementen en studiereizen, waar leden elkaar beter kunnen leren kennen in een informele setting.

Kortom, Simon van der Aa is meer dan alleen een studievereniging; het is een vereniging waar studenten hun passie voor strafrecht en criminologie kunnen delen en ontwikkelen. Neem op de site een kijkje om kennis te maken met het bestuur en de commissies en kom zeker gezellig een keer langs op een van onze activiteiten. 

IMG_5505.jpg