38e Bestuur


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Gezamenlijke_foto_-_bewerkt.JPG
v.l.n.r.: Floortje Buddingh', Rutger Korten, Veronique Wessel, Niek Bijlholt, Iris Gerrits

Bestuur 2018-2019

Véronique Wessel Voorzitter
Rutger Korten Secretaris
Niek Bijlholt Penningmeester
Iris Gerrits Commissaris Intern
Floortje Buddingh Commissaris ExternFoto_Voorzitter_Veronique_Wessel_-_bewerkt.JPG

Voorzitter

Véronique Wessel

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en (strafrecht)verenigingen. Intern leidt de voorzitter de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.


Hoi allemaal! Ik zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Véronique Wessel, ik ben 22 jaar, en ik woon sinds kort in Groningen. Als eerstejaars ben ik meteen al lid geworden van Simon van der Aa omdat de vele leuke activiteiten van de vereniging mij meteen al opvielen. In het derde jaar besloot ik om te beginnen met nevenactiviteiten, omdat dat natuurlijk heel goed is voor je ervaringen, sociale netwerk en CV. Simon bleek een hele gezellige vereniging zonder formele sfeer en het werd al snel duidelijk dat Simon bij mij paste. Na hier en daar geïnformeerd te hebben heb ik gesolliciteerd voor de Activiteiten-en Asegacommissie. Uiteindelijk is het de Asegacommissie geworden. Hoewel ik het schrijven nog wel spannend vond en het af en toe toch druk was, heb ik de commissie als heel leerzaam en bovenal heel gezellig ervaren. Ook de sfeer binnen de vereniging sprak me altijd al aan. Het is heel laagdrempelig, informeel en gezellig. Dat heeft mij ertoe doen besluiten om een stapje hoger op te gaan en te solliciteren voor het bestuur. Tezamen met mijn andere vier bestuursgenoten gaan wij er dit jaar voor zorgen dat de vereniging loopt zoals die moet lopen. Wij hebben er onwijs veel zin in en kunnen niet wachten om écht te mogen beginnen en de lijn van het vorige bestuur voort te zetten. Ik hoop daarom iedereen te zien op de maandelijkse borrels en de activiteiten zodat we er met z’n allen weer een top jaar van kunnen maken!​
Foto_Secretaris_Rutger_Korten_-_bewerkt.JPG

Secretaris 

Rutger Korten

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Hij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post en is notulist bij de bestuursvergaderingen.


Hoi, ik ben Rutger Korten, ik ben 22 jaar oud en ik ben bezig met mijn master strafrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aankomend jaar zal ik de functie van secretaris vervullen binnen het 38e bestuur van Simon van der Aa. Na een legendarisch commissiejaar in de Buitenlandsereiscommissie wilde ik er maar al te graag nog een jaar aan vastplakken. Ik ben bij Simon gekomen toen ik nog geen commissie deed en meteen voelde ik mij thuis als ware ik een actief lid. De gezelligheid, de laagdrempeligheid, de activiteiten en de mensen spraken mij zeer aan. En dat is nog steeds zo. Ik heb dan ook onwijs veel zin in het bestuursjaar dat mij en mijn bestuursgenoten te wachten staat. We gaan er een prachtig jaar van maken. Ik hoop je dan ook snel te zien op de borrels, bij de activiteiten, of als actief lid!
Foto_Penningmeester_Niek_Bijlholt_-_bewerkt.JPG

Penningmeester

Niek Bijlholt

De penningmeester houdt toezicht op alle uitgaven van de vereniging. Verder maakt hij de jaarlijkse begroting en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden.


Hallo, ik ben Niek en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment zit ik in het vierde jaar van mijn bachelor Nederlands recht. Ik hoop volgend jaar aan de master strafrecht te kunnen beginnen. Afgelopen jaar heb ik als penningmeester van de buitenlandse reiscommissie al veel over deze functie geleerd. Omdat ik dit jaar zo enorm heb genoten van de gezelligheid in de vereniging, heb ik besloten te gaan solliciteren voor een bestuursfunctie. Ook dit jaar zal ik als penningmeester aan de slag gaan, maar dan voor de hele vereniging. Ik heb enorm veel zin in dit jaar. We gaan er wat moois van maken met ons allen!
Foto_Commissaris_Intern_Iris_Gerrits_-_bewerkt.JPG

Commissaris Intern

Iris Gerrits

Al onze commissies vallen onder de functie van de commissaris intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder verzorgt zij het actieve ledenweekend en de actieve leden bedankdag.


Mijn naam is Iris Gerrits en ik ben 22 jaar oud. Ik heb vorig collegejaar mijn bachelor afgerond en ben net in september begonnen met m’n master Strafrecht. Strafrecht is altijd al een passie voor me geweest, dus het was voor mij een logische keuze om actief lid te worden bij Simon van der Aa. Inmiddels heb ik er al twee commissies opzitten. In mijn tweede jaar van de studie heb ik gesolliciteerd. Ik was toen samen met mijn commissie verantwoordelijk voor de Asega. De sfeer binnen de vereniging was zo gezellig dat ik besloot om opnieuw te solliciteren, en deel uit heb gemaakt van de Activiteitencommissie. De mensen, de gezelligheid en informele sfeer hebben er voor gezorgd dat ik nog niet weg wilde. Daarom zal ik nu de uitdaging aangaan binnen het bestuur als Commissaris Intern. Ik kijk er erg naar uit om in de voetsporen van mijn voorgangers te treden en een bijdrage te leveren aan het reilen en zeilen van de vereniging. Ik heb er ontzettend veel zin in en samen met mijn bestuursgenoten gaan we er een heel mooi en gezellig jaar van maken. We hopen jullie dan ook allemaal te zien bij de borrels en activiteiten!Foto_Commissaris_Extern_Floortje_Buddingh_-_bewerkt.jpg

Commissaris Extern

Floortje Buddingh'

De commissaris extern onderhoudt het contact met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie. Daarnaast beheert zij de website.


Hallo, mijn naam is Floortje Buddingh, ik ben 22 jaar oud en ik woon inmiddels al bijna 5 jaar in Groningen. Tijdens mijn studie ben ik geïnteresseerd geraakt in het Strafrecht en om daar meer mee te doen, ben ik aan het einde van mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands Recht actief lid geworden bij Simon van der Aa. Ik heb eerst een jaar in de Buitenlandsereiscommissie gezeten en afgelopen jaar mocht ik deel uit maken van de Congrescommissie. Omdat ik nog geen afscheid kon nemen, blijf ik ook dit jaar nog betrokken bij de vereniging en zal ik de functie van Commissaris- Extern van het 38 e bestuur vervullen. Binnen Simon van der Aa heerst een laagdrempelige en gezellige sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt. Ik kan niets anders zeggen dan dat Simon van der Aa een topvereniging is! Samen met mijn bestuursgenoten gaan we er een ontzettend leuk en leerzaam jaar van maken en hopen we iedereen te zien op de borrels en bij de activiteiten.