Lezing forensisch patholoog Frank van de Goot

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
26 apr. 2024 13:00 - 15:00
Locatie
Lokin zaal (Rölinggebouw)

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Lezing forensisch patholoog Frank van de Goot

Op vrijdag 26 april zal Simon van der Aa een lezing ontvangen van forensisch patholoog Frank van de Goot!

Een forensisch patholoog wordt ingeschakeld als de arts na een overlijden geen natuurlijke oorzaak kan vaststellen. Bij veremoedens van een misdrijf kan de officier van jusititie de forensisch patholoog oproepen voor verder onderzoek. Frank van de Goot is een van de weinige forensische artsen in Nederland en staat bekend vanwege zijn optredens op televisie. Hij heeft zijn eigen serie genaamd: 'Doden Liegen Niet'  en is regelmatig geïnterviewd voor diverse televisieprogramma's. 

Tijdens de lezing zal de heer Van de Goot vertellen overe zijn ervaringen als forensisch patholoog, met specifieke nadruk op zijn werk binnen het onderzoek van misdrijven. 

Kortom, dit beloofd een interessante lezing te worden, dus meld je snel aan via www.simonvanderaa.nl, want VOL = VOL! Voor leden is deze activiteit kosteloos en voor niet-leden bedragen de kosten €5,-. 

Tot dan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het boetebeding (art. 48 Huishoudelijk Reglement). Je kan je tot 48 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos afmelden.