Lezing GGZ Delfland

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
24 feb. 2021 13:30 - 14:30
Locatie
Online

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Lezing GGZ Delfland

Woensdag 24 februari zullen Flip Tabeling en Ferrald Dunnink van GGZ Delfland een interessante lezing voor ons gaan verzorgen. Flip Tabeling is psychiater en Ferrald Dunnink is manager bedrijfsvoering op de gesloten afdeling voor volwassenen.

De juridisering binnen de medische wereld is nergens zo zichtbaar als in de psychiatrie. Er heerst een groot wantrouwen in het doen en laten van medewerkers in deze professie. Patiënten worden aan alle kanten juridisch bijgestaan als het gaat om behandeling waar drang en dwang van toepassing is. Ook patiënten die zo in de war zijn dat ze niet in staat zijn om te functioneren hebben de mogelijkheid om te klagen bij de klachtencommissie en het medisch tuchtcollege.

Meneer Tabeling en meneer Dunnink zullen het een en ander gaan vertellen over hun werk, vervolgens gaan ze enkele interessante stellingen met ons bespreken. Dit om een duidelijker beeld te krijgen van de dilemma´s waar zij tegenaan lopen en om een beter beeld te krijgen van de dagelijkse praktijk.

De lezing begint om 13:30 en zal ongeveer een uur duren. De lezing vindt uiteraard online plaats. Voor leden is deelname gratis, voor niet-leden kost het slechts €3,50. Wil je dit nou niet missen? Meld je dan nu aan op de website: www.simonvanderaa.nl.

 

Onze partners