Tentamentraining Strafprocesrecht: Dwangmiddelen

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
28 mei 2022 23:55:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2021-2022
Datum en tijd
30 mei 2022 14:00 - 16:00
Locatie
Turftorenstraat, T.13

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Tentamentraining Strafprocesrecht: Dwangmiddelen

Het is de tijd van het jaar waarin we overspoeld worden met vrije dagen, leuke feestjes en heerlijk weer. Menig student zal waarschijnlijk totaal niet denken aan tentamens. Hoewel dat ook nog in een ver vooruitzicht is, willen wij jou er alvast van op de hoogte stellen dat Simon van der Aa ook in het laatste blok studenten een steuntje in de rug wil bieden. Op maandag 30 mei zal de tentamentraining voor het vak Strafprocesrecht: dwangmiddelen plaatsvinden. Net als vorig jaar zal de training verzorgd worden door mr. Eva Bakx, strafrechtadvocaat bij Bakx & Snorn Strafrechtadvocaten. Door haar jarenlange werkervaring zal zij aan de hand van praktijkvoorbeelden de stof op een leuke en leerzame manier doornemen.

De training zal plaatsvinden van 14:00 tot 16:00 uur in zaal T.13. De training is voor leden geheel gratis, niet-leden betalen slechts €3,50! Kan jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij de voorbereiding op het tentamen? Geef je dan gauw op!  

Door je aan te melden ga je akkoord met het boetebeding (art. 48 Huishoudelijk Reglement). Je kan je tot 24 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos afmelden. 

Onze partners