Nieuws

GEZOCHT: Bestuur 2020-2021

GEZOCHT: Bestuur 2020-2021

Voor het jaar 2020-2021 is Simon van der Aa op zoek naar een nieuw bestuur! 

Heb je affiniteit met strafrecht en criminologie, wil je nieuwe mensen leren kennen, connecties opbouwen en jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen? En lijkt het jou leuk om een jaar aan het roer te staan van de leukste studievereniging van Groningen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Als lid van het bestuur ben je, samen met je bestuursgenoten, verantwoordelijk voor het draaiende houden van de vereniging. Daarnaast ben je het gezicht naar buiten toe en het aanspreekpunt voor je leden. Naast dat je er ontzettend veel van leert, het erg goed op je CV staat en je je netwerk uitbreidt, houd je er ook een super gezellig jaar aan over met vriendschappen voor het leven! Kortom, ben jij klaar voor een nieuw avontuur en een onvergetelijk jaar? Solliciteer dan nu! 

Mail vandaag je motivatie en je CV naar bestuur@simonvanderaa.nl.
De functies waar je voor kan solliciteren zijn: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Intern en Commissaris Extern. 
Kijk voor meer informatie over de taken van de bestuursleden op de website. Mocht je vragen hebben over een bestuursjaar of een bepaalde functie, schroom dan niet om contact te zoeken met één van ons of kom naar de informatieborrel op woensdag 4 maart 2020 om 21:30 in de Negende Cirkel! Solliciteren kan tot 9 maart 13:00 uur 2020.

Onze partners