Nieuws

Groninger juristen congres: What the hack

Hoe goed denk jij dat je gegevens zijn afgeschermd? Op welke manier kun jij jezelf het beste online beschermen? En hoe beschermen de overheid en private bedrijven zich eigenlijk tegen hacking? De verschillende wereldwijde aanvallen omtrent ransomeware en hacking namen het afgelopen jaar fors toe. Daar komt bij dat het kabinet afgelopen Prinsjesdag bekend heeft gemaakt dat het bedrag voor het bestrijden van cybercrime vier keer zo hoog wordt in vergelijking met het jaar ervoor. 

Tijdens het Groninger Juristen Congres, dat plaatsvindt op donderdag 7 december 2017, wordt aandacht besteed aan dit actuele onderwerp. Onder leiding van een nader te noemen dagvoorzitter komen tijdens het plenair gedeelte verschillende professionals op het gebied van cybercrime, hacking, ransomeware en bescherming van persoonsgegevens aan het woord. Daarbij zullen verschillende invalshoeken worden belicht. 

Na het plenair gedeelte volgt een lunch. Vervolgens wordt de dag voortgezet met twee workshoprondes waarin dieper wordt ingegaan op het onderwerp. Deze workshoprondes worden verzorgd door de volgende advocatenkantoren, instellingen en verenigingen: De Haan Advocaten & NotarissenTrip Advocaten & NotarissenBird & BirdPlasBossinade advocaten en notarissen, het Openbaar Ministerie, Simon van der Aa en Lisa. Tevens bestaat er de mogelijkheid om met één van de advocatenkantoren te lunchen tijdens de kantorenlunch.

Meer informatie omtrent de sprekers en de nadere invulling van de workshops vind je in ons programmaboekje! Ben je enthousiast geworden? Schrijf je nu in via www.jfvgroningen.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen