AFGELAST Lezing ex-crimineel Paul Spruit

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Activiteitencommissie
Datum en tijd
4 mei 2023 15:30 - 17:30
Locatie
Wirdumerdijk 34, Leeuwarden

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

AFGELAST Lezing ex-crimineel Paul Spruit

Veroordeeld voor moord, na een gijzeling ontsnapt uit het Pieter Baan Centrum, een fatale roofoverval en een lange periode in detentie en tbs geleefd. Ex-gedetineerde Paul Spruit heeft een hoop meegemaakt. Zoveel dat Peter R. de Vries in 2019 besloot een boek over hem te schrijven. Hoe komt iemand tot het plegen van zulke misdrijven? Hoe is het als patiënt in de Van Mesdagkliniek? En welke impact heeft je detentie op het verdere leven van jou en je naasten? 

Op 4 mei 2023 zal meneer Spruit een lezing komen geven voor studievereniging Simon van der Aa. De lezing zal onder meer gaan over het levensverhaal van Paul Spruit, bovenstaande vragen en andere leerzame en interessante onderwerpen. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen!

De lezing zal beginnen om 15.30 uur en duurt naar verwachting 1,5 uur. Op verzoek van meneer Spruit vindt de lezing niet plaats in Groningen. Wij organiseren de activiteit daarom in het RUG-gebouw in Leeuwarden. Voor leden is de lezing gratis bij te wonen, niet-leden betalen € 5,00. Meld je snel aan voor deze activiteit en hopelijk zien we jou op 4 mei!

Door je aan te melden ga je akkoord met het boetebeding (art. 48 Huishoudelijk Reglement). Je kan je tot 48 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos afmelden