Hertoghs Advocaten


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Hertoghs advocaten


hertoghs.jpgHertoghs advocaten: for the worst case the best scenario

“Een van de mooie dingen bij Hertoghs was dat je als stagiair vanaf het eerste moment als volwaardig kantoorgenoot meedraait binnen deze praktijk.”

Inderdaad delen wij graag onze kennis en passie met gemotiveerde en getalenteerde Masterstudenten belasting- en/of strafrecht. Tijdens een stage van 4 weken bieden wij je de kans om onder de hoede van een coach kennis te maken met een gespecialiseerd kantoor als het onze. Zo zul je een bijdrage leveren aan het oplossen van juridische uitdagingen en aanschuiven bij de wekelijkse vaklunch en het maandelijks EP (Education Permanente). Maar je gaat ook mee naar een gesprek met een cliënt, de Belastingdienst of een zitting. Zoals een stagiair het verwoordt:

“Tijdens een stage bij Hertoghs advocaten krijg je enerzijds veel juridisch-inhoudelijke ervaring mee, anderzijds heeft de menselijke kant van de advocatuur ook de aandacht. Het is bijzonder om na dagen lang een dossier te hebben doorgespit, in de Rechtbank de persoon achter dat dossier te ontmoeten. Je wordt je direct bewust van de impact die een procedure op de cliënt kan hebben. Deze betrokkenheid bij de cliënt motiveert om hard te werken en het onderste uit de kan te halen. Ook als stagiair merk je dit al snel. Dit is één van de punten die een stage bij Hertoghs advocaten-belastingkundigen uniek maakt.”

Uiteraard vind je meer informatie over kantoor, de praktijk en de mensen op onze website www.hertoghsadvocaten.nl. Ben je geïnteresseerd in een stage bij ons op kantoor? Schroom dan niet en richt je stageverzoek met cv en studieresultaten tot onze Managing Director Peter van der Westerlaken (Westerlaken@hertoghsadvocaten.nl). Mocht de reisafstand groot zijn dan kan er in overleg gezorgd worden voor huisvesting in Breda.

Website: http://www.hertoghsadvocaten.nl/nl/studenten//


Onze partners