Hertoghs Advocaten


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Hertoghs advocaten


hertoghs-logo-full-color-rgb-900px-w-72ppi.jpg


Hertoghs advocaten: for the worst case, the best scenario
Bijstand verlenen in FIOD-zaken en het voeren van complexe fiscale procedures, dat is wat
we doen. Partijdig, onafhankelijk, alert en met een hoog specialistisch kennisniveau, maar
ook “streetwise”.

Toonaangevend kantoor
Hertoghs is opgericht in 1990. Als pionier verkenden we het grensgebied van belasting-, invorderings-, boete- en strafrecht. Hertoghs ademt fiscaal procesrecht én fraude. Werken bij Hertoghs, in Amsterdam of in Breda, is uitdagend door de complexe dossiers. Onze teams werken intensief samen in een inspirerende omgeving.

Fiscaal advocaat
De fiscaal advocaat onderscheidt zich van de belastingadviseur door juist te doen wat de adviseur niet doet: hij procedeert en geeft geen belastingadviezen. Onze advocaten verschijnen op het toneel, zodra de problemen tussen fiscale overheid en belastingplichtige niet meer opgelost kunnen worden. Een treffend voorbeeld is een onverwacht bezoek van de FIOD. De cliënt of zijn adviseur heeft dan dringend behoefte aan een gespecialiseerde verdediging en daarvoor zijn zij bij Hertoghs advocaten aan het juiste adres!

Finest hour
Onze advocaten hebben een ruime ervaring in het voeren van tal van fiscale, straf- en bestuursrechtelijke procedures, die desnoods tot aan de Hoge Raad worden gevoerd. Een goed pleidooi geldt hierbij min of meer als het finest hour van de advocaat. Dit betekent
overigens niet dat wij primair afkoersen op het voeren van langdurige procedures of het pleiten op een openbare strafzitting. Het kan veel voldoening geven als wij er voor onze cliënt in slagen binnen dit krachtenveld een gunstig compromis in de wacht te slepen.

Werken bij Hertoghs
Bij ons werk je altijd in teamverband. Samen spitten, sparren, schrijven, pleiten. Je gaat tot het uiterste voor de cliënt. Dat vraagt veel kennis, doorzettingsvermogen en takt. Opleiden staat bij ons hoog in het vaandel en is uitstekend georganiseerd. Naast een intensieve samenwerking is een hoog kennisniveau van juridische vraagstukken en de actualiteit een must. Samen herken je alle potentiële verweren in een dossier om op basis daarvan de beste strategie te bepalen. Hertoghs advocaten is een actief kantoor. We organiseren diverse netwerkevents en lezingen. Ook binnen onze praktijk worden activiteiten georganiseerd om elkaar scherp te houden, maar daarnaast ook om veel plezier te hebben.

Durf jij het aan?
Durf jij een studentenstage aan bij ons kantoor? Ben je benieuwd welke wereld achter deze
woorden schuilgaat? Wij bieden studenten Fiscaal Recht en/of Strafrecht in hun masterfase
de mogelijkheid op ons kantoor gedurende 8 weken een fulltime studentenstage te lopen (of
parttime in overleg).

Wil je liever als werkstudent bij ons aan de slag? Dat kan ook, fulltime of parttime.
Grijp die kans en stuur je motivatiebrief, cv, studieresultaten en gewenste periode aan Pia
Vorsselmans : vorsselmans@hertoghsadvocaten.nl .

Nieuwsgierig naar ervaringen van oud stagiairs?
Klik hier voor een verhaal uit de praktijk en hier voor een interview.