44e Bestuur


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

WhatsApp_Image_2024-06-03_at_16.10.25.jpeg
V.l.n.r.: Nanon Krikke, Nienke Weij, Naomi Van Der Meulen en Myrthe Schat

Bestuur 2024-2025

Naomi van der Meulen Voorzitter
Nienke Weij Secretaris
Myrthe Schat Penningmeester
Nanon Krikke Commissaris Intern
WhatsApp_Image_2024-06-03_at_15.57.20.jpeg

Voorzitter 2024-2025

Naomi van der Meulen

De voorzitter vertegenwoordigt de vereniging naar buiten toe en onderhoudt contacten met de vakgroep en (strafrecht)verenigingen. Intern leidt de voorzitter de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering.

Ik ben Naomi van der Meulen en ik heb het genoegen om komend jaar de rol van voorzitter te vervullen. Ik ben 22 en aankomend schooljaar zal ik beginnen met de master Strafrecht. Sommigen van jullie kennen me misschien al van de pleittrainingen die ik het afgelopen jaar heb georganiseerd. Deze ervaring heeft me zo enthousiast gemaakt dat ik graag een stapje verder wil gaan en dit jaar als voorzitter aan de slag ga.

Samen met mijn medebestuursleden willen we Simon van der Aa verder brengen. We gaan ons inzetten voor een actief en gezellig jaar, waarin we jullie strafrechtelijke interesse willen stimuleren en waar natuurlijk ook ruimte is voor ontspanning met borrels, activiteiten en uitstapjes. Hopelijk zie ik jullie snel op de borrels en activiteiten!


E-mail: voorzitter@simonvanderaa.nl

Telefoonnummer: 06-42322631
WhatsApp_Image_2024-06-03_at_16.02.10.jpeg

Secretaris 2024-2025

Nienke Weij

De secretaris is verantwoordelijk voor de administratie van de vereniging. Zij houdt zich bezig met de administratie van het ledenbestand, verzorgt de post en is notulist bij de bestuursvergaderingen.

Hoi! Ik ben Nienke en ik ben 21 jaar oud. Aankomend jaar mag ik de functie van secretaris op mij nemen. Ik ben op dit moment nog bezig met mijn bachelor richting Nederlands recht. Afgelopen jaar was ik secretaris van de Asegacommissie, waarin in door het jaar heen verschillende interessante columns, essays en rubrieken heb mogen schrijven. De rol van secretaris in de Asegacommissie heeft mij erg enthousiast gemaakt voor een bestuursjaar waardoor ik dit jaar als secretaris van het 44ste bestuur bezig ga!

Ik kijk er erg naar uit om samen met mijn medebestuursleden er een gezellig en leerzaam jaar van te maken! Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te zien op de activiteiten en borrels!

E-mail: Secretaris@simonvanderaa.nl
Telefoonnummer: 06-15437581
WhatsApp_Image_2024-06-03_at_15.59.05.jpeg


Penningmeester 2024-2025

Myrthe Schat

De penningmeester houdt toezicht op alle uitgaven van de vereniging. Verder maakt zij de jaarlijkse begroting en presenteert deze op de Algemene Ledenvergadering aan de leden.

Heyy! Mijn naam is Myrthe en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment zit in in mijn tweede jaar van de bachelor Nederlands recht. Ik heb al heel lang interesse in het strafrecht en ben daarom ook afgelopen jaar naar veel activiteiten van Simon van der Aa geweest. Er hangt hier altijd een heel gezellige sfeer. Dit jaar neem ik de rol van penningmeester over.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn medebestuursleden er een leerzaam, maar vooral een gezellig jaar van te maken. Ik kijk er naar uit om jullie te zien bij de activiteiten en de borrels!


E-mail: penningmeester@simonvanderaa.nl
Telefoon: 06-55022781
5ebfd057-f9c8-4296-90ec-845cc9c70486.JPG

Commissaris Intern 2024-2025

Nanon Krikke

Al onze commissies vallen onder de functie van de commissaris intern. Zij onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en stuurt deze aan. Verder verzorgt zij het actieve ledenweekend en de actieve leden bedankdag.

Hey, ik ben Nanon Krikke. Ik ben 21 jaar oud en rond in schooljaar 2024-2025 nog mijn laatste bachelor vakken af van de richting Nederlands recht. Vanaf kleins af aan heb ik al een grote intresse in het strafrecht, dus ik wil mij hier graag nog breder in verdiepen. Dit kan je natuurlijk niet beter doen dan tijdens het bestuursjaar bij DE vereniging voor strafrecht en criminologie. Aan de hand van vele activiteiten willen wij als bestuur een toegankelijke vereniging creeren waar iedereen welkom is. Aan het hoofd van alle commissies zal ik mij hier zeker voor inzetten. 

Ik kijk er dan ook naar uit om volgend jaar de functie van commissaris intern te bekleden, en de band tussen commissie en bestuur nog hechter te maken.  

Samen met mijn lieve bestuursgenootjes ben ik ervan overtuigd dat wij er een gezellig jaar van gaan maken en zullen wij onze vereniging verder brengen! Ik hoop jullie snel te zien, al is het voor een drankje!

Email: intern@simonvanderaa.nl

Telefoonnummer: 06-18790950

Alle foto's zijn gemaakt door Lin-Si Hao Bolk.