Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Simon van der Aa mondkapjes 


Mondkapjes moeten we op steeds meer plekken dragen en wellicht wordt het binnenkort zelfs verplicht gesteld in openbare binnenruimtes. Om deze reden hebben wij als bestuur onze koppen bij elkaar gestoken en hebben wij een toffe merchandise ontworpen! Wij beschikken nu namelijk over Simon-mondkapjes, die te bestellen zijn voor een klein bedrag van € 5,-. Deze wil jij toch ook?!

De mondkapjes zijn gemaakt van stevig polyester (2-laags) en zijn met een elastieken band te bevestigen achter de oren. Verder is het belangrijk om te weten dat ze herhaaldelijk kunnen worden uitgewassen tot een temperatuur van 60 graden Celsius en dat het product niet in de droger kan worden gestopt. Ze zijn dus geschikt voor langdurig gebruik.

Ben jij een trots lid van Simon van der Aa en kun jij nog wel een tof Simon-mondkapje gebruiken? Stuur dan een mailtje naar penningmeester@simonvanderaa.nl met je adresgegevens en dan zorgen wij dat het mondkapje bij jou in de brievenbus komt!

Let op: de oplage is beperkt, dus mail tijdig om zeker te zijn van jouw Simon-mondkapje!

123546935_3365112366932808_5607474560192348056_n.jpg


Exclusieve korting bij Dominus Cursus 

Sinds dit jaar heeft Simon van de Aa een samenwerking met Dominus Cursus. Dominus Cursus heeft ten behoeve van onze leden een exclusieve kortingscode van 10% ter beschikking gesteld. Deze kortingscode is te gebruiken over tentamentrainingenlespakketten en samenvattingen. De kortingscode is te vinden onder ‘Mijn Simon’. 

Dit eerste blok is er bij Dominus een speciale Simon tentamentrainingsgroep voor Algemene Rechtswetenschappen 1. Leden van Simon van der Aa kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief deelnemen aan de complete tentamentraining verzorgd door Dominus. Meer informatie volgt snel. 


Aanmelden of het stellen van vragen kan door te mailen naar bestuur@simonvanderaa.nl


Eerstejaarsactie 

Ga jij aankomend jaar beginnen aan je studie Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en heb jij interesse in het strafrecht? Word dan lid bij Simon van der Aa, dé vereniging voor strafrecht en criminologie! Bij Simon van der Aa zijn er voor jou het eerste halfjaar geen kosten verbonden aan het lidmaatschap en kun jij echt de sfeer proeven van onze vereniging. Heb jij helemaal je plek gevonden bij Simon? Dan betaal je vanaf 1 januari 2021 slechts €2,50 voor de rest van het jaar! Is Simon toch niks voor jou? Geen probleem, dan kun je je lidmaatschap altijd kosteloos opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Bij Simon van der Aa organiseren wij maandelijks gezellige borrels, hebben wij vele activiteiten, gaan we elk jaar op reis, leer jij pleiten en hebben we jaarlijks een congres. Verder kun jij je nog meer verdiepen in het strafrecht. De Asegacommissie publiceert regelmatig interessante stukken in het verenigingsblad. Een leuke bijkomstigheid is ons lustrum aankomend jaar! 

Meld je dan snel aan via deze website! Om van de eerstejaarsactie gebruik te maken, dien je een screenshot van Progress of Blackboard als bewijs naar bestuur@simonvanderaa.nl te sturen.  


Nieuwsberichten


Met trots presenteren wij u het promotiefilmpje van Simon van der Aa!


Artikelen uit de Asega

Column: De gevangenis is een hotel

  • Interessant

Het is een veelgehoord vooroordeel in Nederland: 'De gevangenis is net een hotel'. Gevangenen zouden een luxe leven leiden in de gevangenis...

Essay: Tbs: een vervormd beeld

  • Interessant

De media besteedde er destijds veel aandacht aan: De tbs'er Wilheilm S. die tijdens een vervolf ontsnapte en een 73-jarige man van he leven...


De Vaklunch

  • Interessant

De vaklunch is een wekelijks artikel dat wordt geschreven door advocaten van Herthogs advocaten. "Op vaklunch.nl publiceren wij iedere...

De Vaklunch

  • Interessant

De vaklunch wordt geschreven door Hertogs advocaten. Deze vaklunch staat in het teken van het aanwezigheidsrecht van de verdachte op zitting...


undefined

Onze partners