Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

GEZOCHT: BESTUUR 2021-2022

Voor het jaar 2021-2022 is Simon van der Aa op zoek naar een nieuw bestuur!


Heb jij affiniteit met het strafrecht en criminologie, wil je nieuwe mensen leren kennen, connecties opbouwen en jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen? En lijkt het jou daarnaast leuk om een jaar aan het roer te staan van de leukste en gezelligste studievereniging van Groningen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! 

Als lid van het bestuur ben je, samen met je bestuursgenoten, verantwoordelijk voor het draaiende houden van de vereniging. Daarnaast ben je het gezicht naar buiten toe en het aanspreekpunt voor de leden.

Naast dat je er ontzettend veel van leert, het erg goed op je CV staat en je je netwerk uitbreidt, houd je er ook een super gezellig jaar aan over met vriendschappen voor het leven! Kortom, ben jij klaar voor een nieuw avontuur en een onvergetelijk jaar? Solliciteer dan nu!

Mail vandaag nog je motivatie en je CV naar bestuur@simonvanderaa.nl. De functies waar je voor kan solliciteren zijn: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Intern en Commissaris Extern. Kijk voor meer informatie over de taken van de verschillende bestuursleden op onze website. Mocht je vragen hebben over een bestuursjaar of een bepaalde functie, schroom dan niet om contact op te zoeken met één van ons. Solliciteren kan tot vrijdag 12 maart 23:59 uur 2021.

WhatsApp_Image_2021-03-06_at_09.05.01.jpeg


Semester aanbieding lidmaatschap 

Ben je de afgelopen tijd nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Dan hebben wij goed nieuws! In het tweede semester kun je voor slechts €7,50 nog lid worden van Simon van der Aa. Normaal gesproken kost een lidmaatschap €12,50 per jaar, maar met deze semester aanbieding kun je toch nog voordelig al onze activiteiten bezoeken, is het congres voor jou geheel gratis en hoef je niets meer te missen, want ook onze nieuwsbrief zul je maandelijks in je mailbox zien verschijnen. Het volgende studiejaar betaal je als lid wel weer de normale prijs van (ook slechts) €12,50.

Semester_aanbieding.jpg

Winnende loten loterij 

Op woensdag 3 februari vond de jaarlijkse loterij van Simon van der Aa plaats. Hieronder is een overzicht te vinden van de winnende loten. 

Fitbit Inspire 2 : Lotnummer 335 

Krups Nescafé Dolce Gusto Piccolo KP100B : Lotnummer 647 

Pandemic Bordspel: Lotnummer 147 

Puzzel Jan van Haasteren: Lotnummer 50 

Izipizi screenbril: Lotnummer 235 

Izipizi zonnebril: Lotnummer 445 

Dominus Cursus tentamentraining: Lotnummers 205, 455 en 557, 

Tijdschrift ‘Meesters achter de schermen’: Lotnummers 111, 130 en 560 

Boek ‘Zweetvoetenman’: Lotnummer 175 

Portemonnee O’My Bag: Lotnummer 145 

Theepakketje Simon Lévelt: Lotnummer 640 

Douglas cadeaukaart: Lotnummer 423 

Bol.com cadeaukaart: Lotnummer 629 

Laptopstandaard: Lotnummer 181 

Desinfect Puritx Organics + twee mondkapjes Van Hulley: Lotnummer 187 

Twee mondkapjes Simon van der Aa: Lotnummers 84, 172, 325, 453 en 582 


Simon van der Aa mondkapjes 


Mondkapjes moeten we op steeds meer plekken dragen en wellicht wordt het binnenkort zelfs verplicht gesteld in openbare binnenruimtes. Om deze reden hebben wij als bestuur onze koppen bij elkaar gestoken en hebben wij een toffe merchandise ontworpen! Wij beschikken nu namelijk over Simon-mondkapjes, die te bestellen zijn voor een klein bedrag van € 5,-. Deze wil jij toch ook?!

De mondkapjes zijn gemaakt van stevig polyester (2-laags) en zijn met een elastieken band te bevestigen achter de oren. Verder is het belangrijk om te weten dat ze herhaaldelijk kunnen worden uitgewassen tot een temperatuur van 60 graden Celsius en dat het product niet in de droger kan worden gestopt. Ze zijn dus geschikt voor langdurig gebruik.

Ben jij een trots lid van Simon van der Aa en kun jij nog wel een tof Simon-mondkapje gebruiken? Stuur dan een mailtje naar penningmeester@simonvanderaa.nl met je adresgegevens en dan zorgen wij dat het mondkapje bij jou in de brievenbus komt!

Let op: de oplage is beperkt, dus mail tijdig om zeker te zijn van jouw Simon-mondkapje!

123546935_3365112366932808_5607474560192348056_n.jpg


Exclusieve korting bij Dominus Cursus 

Sinds dit jaar heeft Simon van de Aa een samenwerking met Dominus Cursus. Dominus Cursus heeft ten behoeve van onze leden een exclusieve kortingscode van 10% ter beschikking gesteld. Deze kortingscode is te gebruiken over tentamentrainingenlespakketten en samenvattingen. De kortingscode is te vinden onder ‘Mijn Simon’. Artikelen uit de Asega

De Vaklunch

  • Interessant

  De vaklunch is een wekelijks artikel dat wordt geschreven door advocaten van Herthogs advocaten. "Op vaklunch.nl publiceren wij iedere...

Column: Geen gram vet meer op de botten bij de sociale advocatuur

  • Interessant

Tot nu toe ben ik geen enkele medestudent tegengekomen die een baan als sociaal advocaat ambieert. Het inkomen - of het gebrek daaraan - is...


Essay: Daar waar oorlog begint en strafrecht eindigt?

  • Interessant

Over de stand van de Nederlandse rechtsstaat en haar juridische instituties wordt over het algemeen een zeer positief beeld geschetst. Op de...

Essay: Geweldsincidenten die blijven steken

  • Interessant

Eind vorig jaar kwam Rotterdam in het nieuws door meerdere steekincidenten, waar jongeren bij betrokken waren. Ook werd dit jaar in Goed een...


Met trots presenteren wij u het promotiefilmpje van Simon van der Aa!


Onze partners