College Tour 'Van bajes naar buitenwereld'

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2018-2019
Datum en tijd
15 apr. 2019 19:30 - 22:00
Locatie
1314.0026 Harmoniecomplex

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

College Tour 'Van bajes naar buitenwereld'

'Van bajes naar buitenwereld'. Het onderwerp van de College Tour die Simon van der Aa op 15 april organiseert! Een avond waarin je door de ogen van een ex-gedetineerde naar het rechtssysteem van Nederland kunt kijken. Hoe is het nu écht om jarenlang vast te zitten? Zijn de gevangenissen net zoals in alle bekende Amerikaanse series? Of is het een hotel, zoals menig Nederlander beweert?

Van 20:00 tot 22:00 uur zal dhr. Reynaldo Adames onder leiding van mr. dr. Van der Wolf zijn verhaal vertellen. Na jarenlang vast te hebben gezeten, heeft dhr. Adames het rechte pad gekozen en besloten iets van zijn leven te maken. Door het schrijven van boeken kon hij zijn ei kwijt en nu inspireert hij studenten, docenten en zelfs gedetineerden met zijn verhaal. Ben jij benieuwd hoe zijn leven tijdens detentie is geweest en wat het met hem heeft gedaan? Kom dan op 15 april naar 1314.0026 (onder de bogen) op het Harmoniecomplex en stel al je vragen!

De inloop is vanaf 19.30 uur waarna om 20:00 uur de avond zal beginnen! Heb je nu al brandende vragen en ben je bang dat je ze gaat vergeten? Stuur ze tezamen met je aanmelding in via www.simonvanderaa.nl en hopelijk zien we je dan!

Onze sponsoren