Sinterklaasactiviteit

WhatsApp_Image_2022-12-16_at_12.38.23.jpeg
WhatsApp_Image_2022-12-16_at_15.26.32.jpeg

Woensdag 7 december vond de sinterklaasactiviteit plaats in Café de Doos. Terwijl de koude decemberwind door de stad heen raasde, kwam iedereen - in sinterklaasstijl gekleed - gezellig samen om deze speciale tijd van het jaar te vieren. Nadat iedereen had bijgekletst en elke piet gearriveerd was, konden de activiteiten beginnen. 
 
Allereerst werd er een quiz via Kahoot! gegeven. Dit stond natuurlijk in het teken van sinterklaas, maar de kennis van de vereniging en haar leden werd ook getest. Daarna werd iedereen ingedeeld in groepen, die ieder per activiteit een vertegenwoordigend lid moesten voordragen. De volgende uitdaging was het drinken van bier in gepaste tempo: wie kon er in een perfect gemiddelde tijd een biertje drinken? Deze activiteit werd gevolgd door het eten van een hoop kurkdroge koekjes, alsof je leven ervan afhing. Vervolgens werd door iedere groep een persoon voorgedragen die de langste tong zou moeten hebben, zonder overleg natuurlijk. 

Het eten van de droge koekjes was al een hele opgave totdat uit iedere groep een persoon moest gaan opdrukken. Wie kon de meeste push-ups doen? Hierna werd gestemd over wie men absoluut niet als winnaar van de activiteiten wilde zien. Vervolgens mochten de overlevenden van deze stemming meedoen aan een stoelendans.Ten slotte won de enige overblijvende van deze stoelendans een bol.com cadeaubon!
Altijd handig, vooral in deze dure maand.
 
Nadat de laatste drankjes waren gedronken, verhuisden we naar de Negende Cirkel en kon de maandelijkse borrel beginnen. Het was een geslaagde en uitdagende Sinterklaasviering!