Eerstejaars commissie


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

image0-2.jpeg
V.l.n.r.: Maartje Roelofsen, Kim Welles, Britt Assink, Anniek Bouma, Sterre Koster

Eerste Jaars Commissie

Britt Assink Voorzitter
Kim Welles Vicevoorzitter
Anniek Jolien Bouma Secretaris
Maartje Roelofsen Penningmeester
Sterre Koster Commissaris promo


De eerstejaars commissie is een commissie waarbij kennis kan worden gemaakt met de vereniging. De commissie helpt mee aan de organisatie van verschillende activiteiten, waaronder bijvoorbeeld de sollicitatietraining.


Britt Assink - Voorzitter

Hoihoii, ik ben Britt Assink en ik ben 19 jaar oud. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn eerste jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid. Al jaren roep ik dat ik later strafrecht wil gaan studeren, dus vind ik het ontzettend leuk om deel uit te maken van de eerstejaars commissie, waarbinnen ik de rol als voorzitter vervul. Ik hoop veel leuke dingen te gaan organiseren en veel mensen enthousiast te krijgen om zich aan te sluiten bij Simon van der Aa!

Kim Welles - Vice-voorzitter

Hoi, ik ben Kim Welles en ik ben de vice-voorzitter van de eerstejaars commissie van Simon van der Aa. Ik ben 18 jaar en eerstejaars rechtenstudent. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en om met vriendinnen te terrassen. Ik hoop dit jaar leuke dingen te mogen organiseren!

Anniek Bouma - Secretaris
Hii, ik ben Anniek Bouma, 21 jaar en zit in het eerste jaar van de bachelor rechten. Dit jaar zal ik de rol als secretaris gaan vervullen. Hopelijk kom ik er op die manier achter of strafrecht het beste bij me past. Ik heb erg veel zin in aankomend jaar!

Maartje Roelofsen- Penningmeester

Hoihoi, mijn naam is Maartje en ik ben 19 jaar oud. Ik ben in september begonnen met de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de RUG. 
Ik heb strafrecht altijd heel interessant gevonden en wilde hier meer kennis van op doen, waardoor het mij leuk leek om actief lid te worden van Simon van der Aa. Binnen de eerstejaarscommissie vervul ik de rol van de penningmeester. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissiegenootjes leuke en leerzame activiteiten te organiseren!

Sterre Koster - Commissaris Promo
Hi, mijn naam is Sterre Koster en ik ben 19 jaar. Ik zit in mijn eerste jaar van de studie rechten aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Ik ben erg geïnteresseerd in het strafrecht en heb daarom gekozen om actief lid te worden bij Simon van der Aa. Ik zit in de eerstejaars commissie en mijn functie in deze commissie is commissaris promo. Ik kijk er erg naar uit om leuke en leerzame activiteiten bij te gaan wonen en natuurlijk te promoten.