Binnenlandse Reis: Amsterdam

IMG_2027.png
WhatsApp_Image_2022-04-25_at_10.55.48_AM.jpeg

Op donderdag 21 en vrijdag 22 april is Simon van der Aa naar Amsterdam afgereisd voor de Binnenlandse reis. Met een leuke groep hebben we eerst een lezing van Mr. Tosun bijgewoond. Zij is één van de beste strafrechtadvocaten van Nederland met een eigen kantoor in Zaandam. Ze heeft ons op een leuke manier verteld hoe zij uiteindelijk advocaat is geworden, hoe het is om advocaat te zijn en ze heeft enkele praktijkvoorbeelden met ons gedeeld. Daarna was er nog ruimte voor vragen. We zijn Mr. Tosun erg dankbaar dat zij deze lezing voor ons wilde verzorgen!

Vervolgens zijn we naar het hostel gegaan om daarna in 4 losse groepjes een escape room te doen, dit was een groot succes! Na de escape room hebben we met de hele groep heerlijk gegeten om vervolgens richting het Leidseplein te gaan voor drankjes en dansjes.

Op vrijdag hebben we gezamenlijk met de hele groep ontbeten in het zonnetje op het Museumplein waarna de helft van de groep vanwege verplichtingen alweer richting Groningen ging en met de andere helft zijn we nog naar Artis geweest.

Het was een leuke geslaagde reis! We willen als BRC alle deelnemers bedanken, leuk dat jullie mee waren!