Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

CNN.png

Het Criminologisch Netwerk Nederland (CNN) is een landelijk netwerk voor criminologen, in 2015 opgericht om studenten én alumni samen te brengen en hen te ondersteunen en te faciliteren bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het CNN organiseert diverse evenementen, netwerkborrels en biedt haar leden informatie over criminologische opleidingen en kansen op de arbeidsmarkt.

Wat doet het CNN?

In 2025 bestaat het CNN 10 jaar. In voorbereiding op dit jubileum werkt het bestuur van het CNN aan de professionalisering van het netwerk, waaronder het uitbreiden van activiteiten, het vergroten van het aantal leden, het heroverwegen/versterken van de bestaande partnerschappen én het aangaan van nieuwe partnerschappen.  

Het CNN houdt zich daarnaast bezig met het verspreiden van criminologisch relevante vacatures onder haar leden. Het internet wordt afgespeurd naar interessante vacatures en deze worden in de vacaturebank op de website geplaatst. Zowel tijdens als na de studie kunnen leden bij de vacaturebank terecht voor leuke functies voor criminologen. Zo worden startersfuncties en functies voor een aantal jaar werkervaring geplaatst, maar ook stageplaatsen, bijbanen, promotieplaatsen en vrijwilligerswerk. Word dus snel lid van het CNN en neem een kijkje bij de vacaturebank als je nog op zoek bent naar een leuke functie! Houd daarnaast de Instagram en LinkedIn goed in de gaten, want ook daar post het CNN af en toe leuke vacatures. 

Naast het actief bijhouden van de socials, worden de leden ook op de hoogte van het laatste nieuws door middel van een maandelijkse nieuwsbrief, die elke maand wordt gekoppeld aan een actueel criminologisch thema. In de nieuwsbrief wordt iedere maand een blog gepost van iemand uit het criminologisch werkveld, relevante ‘save the date(s)’, lees-, kijk- en luistertips en vacatures. Daarnaast is er ruimte voor het uitlichten van partners, relevante kortingscodes en een terugblik op activiteiten die het CNN georganiseerd heeft. Om jullie hiervan een beeld te geven, zijn een aantal van de activiteiten uitgelicht. 


https://hetcnn.nl/