Solliciteren


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

GEZOCHT: BESTUUR 2020-2021!

Voor het jaar 2020-2021 is Simon van der Aa op zoek naar een nieuw bestuur!

Heb je affiniteit met strafrecht en criminologie, wil je nieuwe mensen leren kennen, connecties opbouwen en jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen? En lijkt het jou leuk om een jaar aan het roer te staan van de leukste studievereniging van Groningen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Als lid van het bestuur ben je, samen met je bestuursgenoten, verantwoordelijk voor het draaiende houden van de vereniging. Daarnaast ben je het gezicht naar buiten toe en het aanspreekpunt voor je leden. Naast dat je er ontzettend veel van leert, het erg goed op je CV staat en je je netwerk uitbreidt, houd je er ook een super gezellig jaar aan over met vriendschappen voor het leven! Kortom, ben jij klaar voor een nieuw avontuur en een onvergetelijk jaar? Solliciteer dan nu!

Mail vandaag je motivatie en je CV naar bestuur@simonvanderaa.nl.

De functies waar je voor kan solliciteren zijn: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Intern en Commissaris Extern.

Kijk voor meer informatie over de taken van de bestuursleden onderaan dit bericht. Mocht je vragen hebben over een bestuursjaar of een bepaalde functie, schroom dan niet om contact te zoeken met één van ons! Solliciteren kan tot 9 maart 13:00 uur 2020.


De functies

Voorzitter:

Als voorzitter vertegenwoordig je de vereniging naar buiten toe en onderhoud je contacten met o.a. de vakgroep en andere verenigingen. Daarnaast leid je de bestuursvergaderingen en controleer je of alle besproken dingen ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Ook houd je zicht op de jaarplanning en zorg je ervoor dat dingen tijdig geregeld worden. Naast de bestuursvergadering leid je de Algemene Ledenvergadering.

Secretaris:

Als secretaris houd je alle administratie van de vereniging bij. Je verwerkt nieuwe lidmaatschappen, de donateurschappen of juist afmeldingen van het lidmaatschap. Naast de administratie schrijf je ook elke maand de nieuwsbrief van de vereniging. Hierin geef je een overzicht van wat er de afgelopen maand is gebeurd en wat er komende maand op de agenda staat. Ook beheer je de bestuursmail, alle e-mails die de vereniging binnen krijgt van externe organisaties gaan dus via jou! Drie keer per jaar komt de Asega uit. Als secretaris zorg je ervoor dat de commissie de juiste adresgegevens heeft van de personen die de Asega op papier ontvangen en zorg je ervoor dat de Asega online komt te staan. Bij activiteiten die worden georganiseerd door het bestuur is de secretaris de persoon die de informatiemail verstuurd. Als laatste en waarschijnlijk de meest voor de hand liggende taak van een secretaris is het notuleren van de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergaderingen. 

Penningmeester:

Als penningmeester houd je toezicht op alle uitgaven en inkomsten van de vereniging en schrijf je de bestuursleden in bij de Kamer van Koophandel. Verder maak je de jaarlijkse begroting en presenteer/bespreek je deze op de Algemene Ledenvergadering en de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering aan de leden. Je moet contributie en andere gelden innen, maandelijkse financiële overzichten maken, loterij prijzen kopen en een vergunning aanvragen, betalen tijdens activiteiten en nadien soms die betalingen weer terug verhalen op de leden en de betalingen bij houden, facturen sturen naar sponsoren, subsidies aanvragen etc. Ook moet je twee keer per jaar met de kascommissie om tafel voor de kascontrole. Je moet dus vooral veel administratief werk en betalingen doen/innen en bijhouden en goed controleren of iedereen netjes betaald heeft en anders deze mensen achter de broek aanzitten. 

Commissaris Intern:

Als commissaris Intern is jouw hoofdtaak het begeleiden en aansturen van de commissies. Je onderhoudt het contact tussen het bestuur en de commissies en hierdoor ben je vooral bezig met mailen en appen met de voorzitters. Daarnaast zorg je ervoor dat je bij elke bestuursvergadering een update hebt over wat de commissies bezighoudt en hoe het gaat met het de werkzaamheden. Je bent als commissaris intern dan ook veel aan het woord tijdens de vergadering. Daarnaast zorg je voor de promotie van de door de commissies georganiseerde activiteiten op de social media, maak je foto’s voor de socials tijdens activiteiten en geef je via Instagram een kijkje in de vereniging. Verder verzorg je het actieve ledenweekend dat in september plaatsvindt.

Commissaris Extern:

Als commissaris extern ben je vooral bezig met het onderhouden van de externe contacten van de vereniging. Hiertoe behoort het werven van sponsoren gedurende de zomer en het onderhouden van bestaande samenwerkingen, maar ook het regelen van verschillende locaties voor activiteiten van zowel het bestuur als de commissies. Met name in de zomermaanden is jouw functie van groot belang, omdat jij verantwoordelijk bent voor de contacten en samenwerkingen voor het aankomende verenigingsjaar. Het is daarom ook belangrijk als extern dat je bestaande samenwerkingen kan onderhouden en er niet voor terugdeinst om te zoeken naar nieuwe contacten en mogelijkheden voor de vereniging. Gedurende het verenigingsjaar ben jij betrokken bij alle externe aspecten van de activiteiten van Simon van der Aa. Zo ben jij tijdens de jaarlijkse Simon loterij verantwoordelijk voor het werven van de prijzen, het deels onderhouden van de Sociale Media en website van Simon van der Aa en regel je de locaties voor tentamentrainingen, activiteiten, borrels etc.  

Onze sponsoren