Solliciteren


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

SIMON VAN DER AA ZOEKT JOU!

Solliciteer nu voor een commissie bij Simon van der Aa!
Ben je geïnteresseerd in het strafrecht? Wil je graag meer van het strafrecht in de praktijk zien en lijkt het je leuk om een gezellige groep mensen te leren kennen met dezelfde interesse? Word dan actief lid bij Simon van der Aa!

Er kan gesolliciteerd worden voor de volgende commissies: Asegacommissie, Activiteitencommissie, Buitenlandsereiscommissie, Congrescommissie en de Pleitcommissie.

Solliciteren kan tot en met 28 april 2019 door een mail te sturen naar bestuur@simonvanderaa.nl met hierin vermeld je naam, telefoonnummer, geboortedatum, adresgegevens, voorkeur voor commissie(s), of je eventueel voorzitter wil worden, een korte motivatie en je CV.

Dus wacht niet te lang en solliciteer voor een commissie bij de leukste studievereniging van Groningen!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPLEIDINGSCOMMISSIE RECHTSGELEERDHEID ZOEKT JOU! 

Ook zijn we weer op zoek naar leden voor de Opleidingscommissie Rechtsgeleerdheid. De OC is ingesteld met als doel de kwaliteit van de opleiding te bewaken. Elke OC bestaat voor de helft uit docenten en voor de andere helft uit studenten. De OC is een adviesorgaan! Studenten kunnen contacten opnemen met (leden van) de OC om zo zaken waar zij tegenaan lopen te overleggen. De commissie komt samen om allerlei aspecten van de opleiding te bespreken. Denk dan aan zaken als: inhoud van het curriculum, irreële toelatingseisen voor vakken of andere verbeterpunten binnen vakken. De OC kan advies uitbrengen aan de directeur Onderwijs en aan het faculteitsbestuur.

Wil jij meer betrokken zijn bij de opleiding? En iets kunnen doen aan de problemen waar jij of je mede-studiegenoten tegen aanlopen? Meld je dan aan bij één van de bestuursleden voor een mogelijke plek in de OC Rechtsgeleerdheid! 

Wil je contact opnemen met de OC Rechtsgeleerdheid? Dat kan via: ocrg.rug.nl

Wil je meer informatie over de OC? Surf dan naar: https://www.rug.nl/rechten/organization/bestuur-en-commissies/opleidingscommissies

Of wil je contact met een huidig lid van de OC Rechtsgeleerdheid? Neem dan contact op met: p.zoeten@student.rug.

Onze sponsoren