Solliciteren


Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

WhatsApp_Image_2024-01-08_at_12.24.07.jpeg

𝐁𝐞𝐬𝐭𝐮𝐮𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟒-𝟐𝟎𝟐𝟓 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐜𝐡𝐭!

Als jij affiniteit met het strafrecht en de criminologie hebt, nieuwe mensen wilt leren kennen en jezelf zowel persoonlijk als professioneel wilt ontwikkelen, dan is een bestuursjaar bij dé leukste studievereniging van Groningen precies wat je zoekt!

De aankomende weken vertellen wij op de socials meer over de verschillende functies binnen het bestuur. Houd onze pagina dus goed in de gaten als je interesse hebt. Weet je nu al dat je graag een bestuursjaar wil doen en welke functie jouw voorkeur heeft? Wacht dan niet te lang met het sturen van jouw CV + motivatiebrief naar bestuur@simonvanderaa.nl! 

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de DM of de mail!

Solliciteren kan tot en met 21 februari 2024. De functies waarvoor je kan solliciteren zijn: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Commissaris Intern en Commissaris Extern. Download hier de brochure.

Commissiesollicitaties gesloten!

Echter, wees niet getreurd. Ook voor het collegejaar 2024-2025 zullen wij nieuwe commissieleden zoeken. De datum waarop de commissiesollicitaties open gaan, zal op een later moment bekend worden gemaakt.

Tot die tijd kun je je al wel oriënteren op de verschillende commissies die Simon van der Aa rijk is. De verschillende commissies waar je op zul kunnen solliciteren zijn de activiteitencommissie, de pleitcommissie, de congrescommissie, de buitenlandse reiscommissie en de Asegacommissie! Klik hier om te kijken wat elke commissie inhoudt. Voor verdere vragen, schroom niet om contact op te nemen met bestuur@simonvanderaa.nl of via Simon van der Aa op Instagram