Pleittraining

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Pleitcommissie
Datum en tijd
13 dec. 2022 15:00 - 17:00
Locatie
Trip Advocaten Notarissen, Hereweg 93 Groningen

Inloggen

Je wachtwoord vergeten?

 

Pleittraining

Wil jij leren pleiten en tips krijgen van twee strafrechtadvocaten? Geef je dan nu op voor de eerste pleittraining van dit jaar van Simon van der Aa! 

Op dinsdag 13 december van 15.00 -17.00 uur zullen mr. Peter Koops en mr. Jurian van Galen van TRIP advocaten & notarissen deze leerzame en laagdrempelige training verzorgen. 

Deelnemers zullen een korte casus via de mail ontvangen die voorbereid dient te worden. Dit zal niet te veel tijd kosten en het is een goede voorbereiding op zowel de studentenrechtbank als de praktijk! Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen casus van de studentenrechtbank te gebruiken.

Tijdens de training gaan jullie oefenen met pleiten en ontvangen jullie feedback van de strafrechtadvocaten. De focus ligt vooral op het pleiten en niet op de juridische inhoud van de casus. Je krijgt de rol van officier van justitie of raadsman toebedeelt. Het opgeven in duo’s is hierbij mogelijk! 

De training zal plaatsvinden op het kantoor van TRIP advocaten & notarissen in Groningen. Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar dus geef je snel op via www.simonvanderaa.nl! 

Hopelijk tot dinsdag 13 december!

Door je aan te melden ga je akkoord met het boetebeding (art. 48 Huishoudelijk Reglement). Je kan je tot 48 uur voor aanvang van de activiteit kosteloos afmelden.